Ons team

Christelijke kinderopvang De Herberg wordt aangeboden vanuit 13 vestigingen voor gastouderopvang. De vestigingen vormen met elkaar een coöperatie.

In de dagelijkse praktijk heb je het meest contact met jouw gastouder. Als je vragen hebt over bijvoorbeeld inschrijving, opvang, het zoeken naar een gastouder, de organisatie of ons beleid, dan zijn de contactpersonen van de lokale vestigingen het eerste aanspreekpunt voor jou als ouder.

Kantoorteam

In Veenendaal is de centrale organisatie gevestigd. Hier wordt onder andere de administratie gedaan en beleid gemaakt dat alle vestigingen tegelijk aangaat, aangestuurd door een dagelijks bestuur. Mocht je daar vragen over hebben, dan is de kans groot dat je met een van onderstaande collega's contact krijgt:

 
 • Financiële administratie:
  Ellis Hutten
 • Pedagogisch beleidsmedewerker:
  Anne-Brett Ditewig
 • Bestuur Coöperatie CGOB De Herberg:
  Eline Nikkels
  Madelon Voorthuijsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellis Hutten
Ellis Hutten
Anne-Brett Ditewig
Anne-Brett Ditewig
Eline Nikkels
Eline Nikkels
Madelon Voorthuijsen
Madelon Voorthuijsen

 Persoonlijk betrokken

We geloven dat opvang in een fijne, huiselijke sfeer alleen mogelijk is door persoonlijke betrokkenheid bij het kind, de ouders en elkaar.

 Pedagogische kwaliteit

We werken uitsluitend met professionals met een pedagogische opleiding. Ook investeren we blijvend in ontwikkeling en naleven van onze pedagogische visie.

 Professioneel kleinschalig

We combineren kleinschaligheid met professionaliteit door te werken vanuit regionale vestigingen in een nationaal samenwerkingsverband.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.