CGOB De Herberg Apeldoorn

Home | CGOB De Herberg Apeldoorn

Ben je op zoek naar kinderopvang en een gastouder in Apeldoorn of in de plaatsen Lieren, Vaassen, Epe, Beekbergen, Ugchelen en omgeving. We beschikken over een groot netwerk van christelijke gastouders. Vanuit onze jarenlange ervaring met kleinschalige gastouderopvang willen we ook jullie kind een geborgen plek bieden. Of wil je gastouder worden? Vul vandaag nog ons inschrijfformulier in.

Wil je ons eerst persoonlijk spreken? Dat kan! Bel of laat een whatsapp-bericht achter. Neem contact op met:

Marieke Eilander

KvK

75420449

LRK

129367163

Facebook

Christelijk gastouderbureau CGOB De Herberg
Christelijke gastouderbureau

GGD Inspectierapport  

Dit is het rapport van het jaarlijks inspectieonderzoek door de GGD. De GGD onderzoekt of CGOB De Herberg voldoet aan alle kwaliteitseisen die de Wet kinderopvang aan gastouders en gastouderbureaus stelt.

Tarieven  

De kosten van kinderopvang zijn opgebouwd uit twee onderdelen: de gastoudervergoeding en de bureaukosten. Deze twee onderdelen samen bepalen in totaal de hoogte van het bruto uurtarief. Dit is het bedrag wat je moet opgeven voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Over dit bruto uurtarief krijg je kinderopvangtoeslag terug.

Daadwerkelijke kosten kinderopvang

Of het nu gaat om opvang bij de gastouder thuis of bij jou thuis, het optellen van het uurtarief van de gastouder en onze bureaukosten geeft de brutokosten van de kinderopvang weer. Met onze rekentool reken je uit hoeveel kinderopvangtoeslag je terug krijgt en wat dus uiteindelijk je daadwerkelijke (netto) kosten per maand zijn. Voor opvang bij de ouders thuis maken we een kostenoverzicht op maat. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertellen we je hier meer over.

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer