Christelijk gastouderbureau Deventer

Home | Samenwerken

Christelijk gastouderbureau in Deventer gezocht?

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de regio Deventer? Lekker dichtbij huis. Jij hoeft je in ieder geval geen zorgen meer te maken. Terwijl jij aan het werk bent, speelt jouw kind gezellig met vriendjes van zijn of haar eigen leeftijd. En misschien gaan ze vanmiddag wel naar het bos of de speeltuin!! Met een christelijke gastouder in Deventer van CGOB De Herberg kom je jouw werkdagen gegarandeerd zorgeloos door.

Christelijk gastouderbureau CGOB De Herberg

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.
5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.
Christelijke gastouderbureau

Kinderopvang voor een gerust hart

Kinderen moeten zich veilig en geliefd voelen. Daarom werken wij binnen ons christelijk gastouderbureau in Deventer volgens een duidelijke pedagogische visie. Ook maken wij gebruik van Meldcode Kindermishandeling. Wij kennen onze gastouders goed doordat wij al jaren bij hen op bezoek komen. Wij zijn als christelijk gastouderbureau betrokken bij onze gastouders en hebben persoonlijk contact.

CGOB De Herberg

In 2006 werd CGOB De Herberg opgericht. Hiermee zijn wij het eerste gastouderbureau met een duidelijke, christelijke visie. Door de jaren heen zijn we alleen maar verder gegroeid. Door het hele land heen hebben wij nu 17 vestigingen. Onze bemiddelingsmedewerkers en christelijke gastouders in Deventer zijn stuk voor stuk professionals met een pedagogische achtergrond. Zelf interesse om gastouder te worden bij CGOB De Herberg? Vul dan ons inschrijfformulier in!

Christelijke gastouder
Christelijk gastouderbureau

Iedereen is welkom

Binnen onze kinderopvang neemt God een belangrijke plaats in. Al onze  gastouders dragen dit dan ook uit. Maar lang niet alle gastkinderen hebben een christelijke achtergrond. Dat hoeft ook niet. Wij merken namelijk dat alle ouders ons werk erg waarderen. Soms willen ze hun kinderen iets over het geloof meegeven. Maar vaak zijn het ook de waarden en normen die zij zo belangrijk vinden. Christelijk gastouderbureau De Herberg kan in Deventer de juiste match maken tussen ouders en gastouder.

Vind nu een christelijk gastouderbureau in Deventer

Zoek je opvang voor jouw kind? Bij CGOB De Herberg zoekt graag een passende gastouder voor jullie Vul vandaag nog ons inschrijfformulier in. Dan vinden wij een christelijke gastouder in Deventer die aan al jouw eisen voldoet. Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met onze vestiging Deventer van CGOB De Herberg Met een christelijke gastouderbureau in de regio Deventer kun je met een gerust hart aan het werk.

Christelijke gastouders

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan. Hoe gaat het proces nu in z’n werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Een bekende als gastouder

Misschien ken je iemand in je omgeving die je geschikt vindt om jouw kinderen op te vangen, zoals een oma, opa, tante, buurvrouw of vriendin. Je kunt diegene vragen om gastouder te worden bij CGOB De Herberg, zodat die persoon een eerlijke vergoeding ontvangt en jij gebruik kunt maken van de kinderopvangtoeslag. Natuurlijk moet die persoon wel voldoen aan de wettelijke eisen voor gastouders, klik hier voor meer informatie daarover.

Testimonials van ouders

testiomonials

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Annelien Grotenhuis

Al ruim 9 jaar werk ik samen met dit gastouderbureau. Erg prettige samenwerking en professioneel. Zijn altijd goed te bereiken. Verzorgen fijne en interessante thema-avonden. Ook het werken vanuit een christelijke visie is te merken. Ze denken goed met je mee. Kortom, alleen maar positief ?

Nicolette Terpstra

Ik ben heel positief over CGOB De Herberg. Goede/fijne, snelle en duidelijke communicatie, en dat werkt heel fijn. Zeker een aanrader! Gezellig team. Ga zo door ???

Elize Hazeleger-Boor