Wat jullie van ons vinden… 🙂

Home | Wat jullie van ons vinden… 🙂

Eind vorig jaar hebben we een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder onze ouders en gastouders. Dit doen wij omdat we graag willen weten hoe jullie onze dienstverlening ervaren.

Het onderzoek is ingevuld door 370 mensen, waarvan 221 ouders en 149 gastouders. Het gemiddelde rapportcijfer dat wij van ouders kregen was een 8,2 en van gastouders zelfs een 8,7! Gemiddeld komt dit uit op een 8,4. Een prachtig cijfer, waar we heel blij mee zijn.

Zoals deze cijfers al aangeven, hebben we echt hele tevreden ouders en gastouders. Een paar mooie quotes uit het onderzoek:

“Prettig contact, duidelijke mails, site, professioneel, betrokken.”

“Maken in de praktijk waar, wat ze op papier beschrijven, eerlijk, transparant, warm en gezellig. Zorgen goed voor hun gastouders waardoor zij met plezier hun werk doen.”

“Het contact met De Herberg bij vragen of veranderingen is erg prettig: er wordt adequaat en vlot gereageerd. Ook de informatievoorziening is goed voor elkaar en we hebben via De Herberg erg fijne gastouders voor onze kinderen gekregen.”

En dan nog eentje waar we ook heel blij van worden:

“Onze gastouder is goud 🙂 we zijn ontzettend blij met haar!”

We vinden het zó fijn als ouders en kinderen dol zijn op hun gastouder. Dat kinderen goede opvang hebben en veilig kunnen opgroeien is uiteindelijk het allerbelangrijkste.

Dat ouders heel blij zijn met hun gastouders blijkt ook uit de cijfers: 99,6% van de ouders is tevreden of zeer tevreden over de relatie met hun gastouder!

Ook wij kregen erg mooie feedback. Ruim 90% van de ouders is (zeer) tevreden over de begeleiding door de bemiddelingsmedewerker en de klantgerichtheid van het gastouderbureau.

Gastouders sluiten zich hierbij aan: 94,7% is (heel) tevreden over de begeleiding en ondersteuning van De Herberg en zelfs 97,2%  is (heel) tevreden over de begeleiding van de bemiddelingsmedewerker

Eén van de gastouders vatte mooi samen hoe zij de samenwerking met De Herberg ervaart:

“CGOB De Herberg is een gastouderbureau met verstand van zaken. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste politieke ontwikkelingen. Ook bieden zij scholing aan hun gastouders, om de opvang van de kinderen te optimaliseren. De bemiddelingsmedewerker is betrokken en bereikbaar. Ze denkt mee en ondersteunt waar nodig.”

We zijn heel dankbaar voor al deze mooie woorden en cijfers!

 

Tips en suggesties

Jullie gaven ook goede tips en suggesties. Eén daarvan is een rapportage voor de overdracht naar de basisschool. Dit is iets wat ook naar onze mening zeker toegevoegde waarde zou hebben. We gaan hiermee bezig en willen dit op termijn beschikbaar stellen. Dit geldt ook voor een digitale variant van het heen-en-weerboekje.

Verder kregen we nog een hele leuke suggestie met betrekking tot onze social media. Er werd aangegeven dat het leuk zou zijn om meer te zien van wat er tijdens de opvang bij de gastouders gebeurt. Hier zijn wij het helemaal mee eens, maar daar hebben we wel jullie voor nodig!

Dus:

  • zet je zelf iets op social media: tag ons zodat we het kunnen delen! (Instagram: @kinderopvangdeherberg, Facebook: CGOBDeHerberg)
  • heb je een leuke activiteit gedaan die inspirerend is voor andere (gast)ouders, stuur ons even een berichtje/mailtje (info@christelijkekinderopvang.nl of via je contactpersoon)
  • heb je een leuke tip voor gastouders of ouders met betrekking tot opvoeden, geloofsopvoeding, activiteiten, eten of iets anders dat inspirerend is, laat ons dat ook even weten!

We zien uit naar alle leuke en creatieve dingen die jullie met ons willen delen!