Bel of mail mij terug!

Het verzoek wordt gestuurd naar het hoofdkantoor van Christelijke Kinderopvang De Herberg.

Christelijk gastouderbureau regio Utrecht-Woudenberg-Leusden

Madelon Voorthuijssen
Vanuit gastouderbureau regio Utrecht-Woudenberg-Leusden staan we voor onze christelijke identiteit. Het is onze visie om ook echt deze identiteit uit te dragen in ons werk. Dit merk je ook in het contact met de ouders en de gastouders.

Ik geloof dat je de beste kwalitatieve opvang krijgt voor je kind wanneer het contact tussen de ouders en de gastouders goed is. Ik zie het als mijn rol om dit te faciliteren en te onderhouden.

Voordat ik bij De Herberg begon, deed ik al veel ervaring op in het werken met mensen. Ik werkte als verpleegkundige en als kwaliteitsmanager in de geestelijke gezondheidszorg. Mijn ervaring in deze twee functies heb ik meegenomen in de rol als bemiddelingsmedewerker bij De Herberg. Dit doe ik nu sinds 2016 met veel plezier.

Meintje Heijloo
Mijn naam is Meintje Heijloo. Ik ben getrouwd met Ruben en samen hebben wij een zoon en een dochter. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat je je kind in vol vertrouwen kunt achterlaten bij de opvang terwijl je aan het werk bent. Het is namelijk je kostbaarste bezit en daarom ontzettend belangrijk dat het goed voelt en goed geregeld is. Mijn doel als bemiddelingsmedewerker is om jou als ouder of gastouder hierbij te helpen.

Tijdens de opleiding Psychodiagnostisch Werk en de Pabo heb ik veel met kinderen gewerkt. Ook heb ik een tijd als vrijwilliger gewerkt op een kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelachterstand. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring verkregen op (ortho)pedagogisch en psychologisch gebied. Daarnaast heb ik al veel ervaring opgedaan in verschillende administratieve functies. Ik hou van organiseren en aanpakken. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk mijn werk. Omdat gastouderschap een verlengstuk is van ’thuis’, vind ik het waardevol dat er een mogelijkheid is tot opvang waarin christelijke normen en waarden te vinden zijn. Dat geeft voor mij het werken voor CGOB de Herberg extra waarde. Vanaf 1 september 2020 mag ik Madelon vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Graag sta ik voor je klaar op pedagogisch en zakelijk vlak. Neem gerust contact op, dan help ik je graag!
 
Madelon Voorthuijsen
Madelon Voorthuijsen
(zwangerschapsverlof t/m 31-12-2020)


Meintje Heijloo
Meintje Heijloo
werkdagen: maandag, dinsdag, donderdagLees meer
 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een gastouder in Utrecht, Woudenberg, Leusden en omgeving. We beschikken over een groot netwerk van christelijke gastouders. Vanuit onze jarenlange ervaring met kleinschalige gastouderopvang willen we ook jullie kind een geborgen plek bieden.
 

Wat we doen

Het vinden van een passende gastouder in Utrecht, Woudenberg, Leusden en omgeving is ons dagelijks werk.
 • We verzorgen ook de koppeling met de door jou gevonden christelijke gastouder
 • We bieden begeleiding aan de gastouder bij de zorg voor jouw kind
 • We bieden opvang vanuit onze persoonlijke betrokkenheid 
 • We zijn er voor kinderen van 0-12 jaar
 

Je eerste kindje

De kans is groot dat je in verwachting bent van een eerste kindje. De meeste ouders zoeken juist dan naar een gastouder via ons gastouderbureau Utrecht, Woudenberg, Leusden en omgeving. Het idee dat je jouw kindje straks naar de opvang brengt, is soms best spannend. We investeren daarom extra tijd in de eerste intake van aanstaande ouders. Maar we krijgen ook ouders die juist bij een tweede of derde kindje bij ons aankloppen. Omdat ze net verhuisd zijn of de manier ze aanspreekt waarop we ons werk doen.

 

Hoe wij werken

 • Vanuit een pedagogische visie
 • Regelmatig bezoeken we gastouders
 • We kijken naar en spreken over de ontwikkeling van kinderen
 • Samen met de gastouder zoeken we naar een goed aanbod van spelvormen en speelgoed
 • We controleren of de omgeving en het huis veilig zijn
 • We zorgen voor de financiële administratie
 

Begeleiding gastouders

We vinden de relatie met de gastouder heel belangrijk en ook dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom organiseren we allerlei activiteiten, waar iedereen ervaringen kan uitwisselen en contact kan leggen. We organiseren:

 • Thema-avonden
 • Opleidingen
 • EHBO-(herhalings)cursussen
 • Op de thema-avonden zijn vraagouders en gastouders welkom!

 

Waarom De Herberg

Onze gastouders werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We streven naar een geborgen plek voor kinderen, zodat we ook op die manier kunnen bijdragen aan een christelijke opvoeding. Onze gastouders in Utrecht, Woudenberg, Leusden en omgeving leven de christelijke normen en waarden voor en ze dragen deze uit. In de dagelijkse praktijk betekent dit ook het vieren van christelijke feestdagen bij de gastouders thuis, Bijbellezen en bidden.

 

Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met ons christelijke gastouderbureau Utrecht, Woudenberg, Leusden en omgeving via utrecht@christelijkekinderopvang.nl en telefoon: 06 51966731.

 

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.