Bel of mail mij terug!

Het verzoek wordt gestuurd naar het hoofdkantoor van Christelijke Kinderopvang De Herberg.

Christelijk gastouderbureau Noordoost Veluwe & Meppel/Steenwijk e.o.

Het belangrijkste voor een ouder die gaat werken, is een vertrouwde plek voor de kinderen!
Een plek die voelt als ‘thuis’, waar je kind veilig en liefdevol wordt opgevangen, zodat jij als ouder met een gerust hart naar je werk kunt gaan. Als moeder van 3 zoons weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gevoel is en hoe fijn het is om je kind op een fijne plek achter te laten. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de kinderopvang en als gastouder. Ik heb echt hart voor kinderen! Door alle ervaring die ik heb opgedaan denk ik dat ik iedereen, zowel ouder als gastouder, goed kan voorzien van advies op het gebied van opvang, bemiddeling en eventuele opvoedvragen.
Werken voor de Herberg zie ik als een missie; christelijke, liefdevolle, vertrouwde en kleinschalige opvang zoeken en vinden, voor elk gezin dat aanklopt bij de Herberg! Persoonlijk contact met ouders, kinderen en gastouders vind ik heel waardevol, want samen draag je zorg voor het kostbaarste bezit van de ouders! Ik vind het fijn om te merken dat je al snel een relatie opbouwt met ouders en gastouders. Je krijgt echt een kijkje in hun leven! En eigenlijk sta je heel dichtbij; geboorte, overlijden, ziekte binnen de gezinnen, alles maak je mee. En dat vind ik het mooie aan dit werk, dat je verbondenheid voelt met elkaar en dat je vanuit de liefde van God samen voor Zijn kinderen mag zorgen!


 
Jildes Agterhuis
Jildes Agterhuis


Lees meer
 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een gastouder in de regio Noordoost Veluwe & Meppel/Steenwijk e.o., met plaatsen als Hattem, Heerde , Wezep, Wapenveld, Zalk, ‘t Harde en Kampen. We beschikken over een groot netwerk van christelijke gastouders. Vanuit onze jarenlange ervaring met kleinschalige gastouderopvang willen we ook jullie kind een geborgen plek bieden.
 

Wat we doen

Het vinden van een passende gastouder in de regio Noordoost Veluwe & Meppel/Steenwijk e.o. is ons dagelijks werk.
 • We verzorgen ook de koppeling met de door jou gevonden christelijke gastouder
 • We bieden begeleiding aan de gastouder bij de zorg voor jouw kind
 • We bieden opvang vanuit onze persoonlijke betrokkenheid 
 • We zijn er voor kinderen van 0-12 jaar
 

Je eerste kindje

De kans is groot dat je in verwachting bent van een eerste kindje. De meeste ouders zoeken juist dan naar een gastouder via ons gastouderbureau regio Noordoost Veluwe & Meppel/Steenwijk e.o.. Het idee dat je jouw kindje straks naar de opvang brengt, is soms best spannend. We investeren daarom extra tijd in de eerste intake van aanstaande ouders. Maar we krijgen ook ouders die juist bij een tweede of derde kindje bij ons aankloppen. Omdat ze net verhuisd zijn of de manier ze aanspreekt waarop we ons werk doen.

 

Hoe wij werken

 • Vanuit een pedagogische visie
 • Regelmatig bezoeken we gastouders
 • We kijken naar en spreken over de ontwikkeling van kinderen
 • Samen met de gastouder zoeken we naar een goed aanbod van spelvormen en speelgoed
 • We controleren of de omgeving en het huis veilig zijn
 • We zorgen voor de financiële administratie
 

Begeleiding gastouders

We vinden de relatie met de gastouder heel belangrijk en ook dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom organiseren we allerlei activiteiten, waar iedereen ervaringen kan uitwisselen en contact kan leggen. We organiseren:

 • Thema-avonden
 • Opleidingen
 • EHBO-(herhalings)cursussen
 • Op de thema-avonden zijn vraagouders en gastouders welkom!

Waarom De Herberg

Onze gastouders werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We streven naar een geborgen plek voor kinderen, zodat we ook op die manier kunnen bijdragen aan een christelijke opvoeding. Onze gastouders in de regio Noordoost Veluwe & Meppel/Steenwijk e.o. leven de christelijke normen en waarden voor en ze dragen deze uit. In de dagelijkse praktijk betekent dit ook het vieren van christelijke feestdagen bij de gastouders thuis, Bijbellezen en bidden.

 

Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met ons christelijke gastouderbureau regio Noordoost Veluwe & Meppel/Steenwijk e.o. via jildesagterhuis@christelijkekinderopvang.nl en telefoon: 06-48828869.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.