Bel of mail mij terug!

Het verzoek wordt gestuurd naar het hoofdkantoor van Christelijke Kinderopvang De Herberg.

Tarieven gastouderopvang

Bij gastouderopvang van De Herberg kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. We zijn een door de overheid gecertificeerd gastouderbureau. Wij zorgen er namelijk mede voor dat de kwaliteit van de gastouderopvang goed blijft. Ook regelen we de administratieve afwikkeling van de betalingen aan de gastouders.

 

Exacte berekening bij vestigingen

De berekening van je exacte kosten per maand voor een of meer kinderen is best ingewikkeld. We kunnen daarbij voor iedereen afzonderlijk een rekenvoorbeeld maken. Neem gerust contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie! 

 

Overzicht met kostenindicatie

Kijk hier voor een overzicht van de kosten voor onze christelijke gastouderopvang zoals die in de regel zijn. Let op! Er zijn verschillen per situatie, bijvoorbeeld omdat gastouders zelf hun uurtarief mogen bepalen. 

 

Belangrijke links

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Onze kernwaarden

 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.