Het verhaal van gastouder Nienke

Home | Het verhaal van gastouder Nienke

Door de groeiende vraag naar christelijke, betrouwbare, kleinschalige opvang zijn we dringend op zoek naar nieuwe gastouders. Lees hier het verhaal van onze gastouder Nienke (24 jaar). Zij zette vorig jaar de stap om gastouder te worden…

Mijn naam is Nienke. Ik ben 24 jaar, getrouwd met Albert en moeder van Sifra. Sinds kort werk ik als gastouder via Christelijk Gastouderbureau De Herberg Amersfoort. Ik vind het geweldig om deel te zijn van de ontwikkeling van kleine kinderen en hierin mijn steentje bij te dragen. Tijdens de eerste lockdown begin 2020 heb ik gezien hoe mijn dochtertje er baat bij had dat ik zoveel thuis was. Dit heeft ertoe geleid dat ik heb besloten om vanuit de rust van mijn eigen woning te gaan werken. Het mooie van het werken via De Herberg is dat ik de liefde van Jezus kan delen met de kinderen die komen.”

Wil je ook gaan werken als gastouder? Of ben je al gastouder en wil je graag meer kinderen opvangen? Klik hier voor meer info. Of neem direct contact op met de bemiddelingsmedewerker van regio Amersfoort, Suzy-Ann Visser: 06 83 51 77 44.