Christelijk gastouderbureau Wezep

Home | Christelijk gastouderbureau Wezep

Christelijk gastouderbureau in Wezep gezocht?

Christelijk Gastouderbureau De Herberg is een christelijk gastouderbureau in de omgeving van Wezep. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van christelijke gastouders. We hebben gastouders in Hattem, Oldebroek, Heerde, Elburg, Nunspeet en ‘t Harde. Een van de voordelen van een gastouder is dat jouw kind te maken krijgt met een vertrouwd persoon. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er sneller een vertrouwelijke band ontstaat. Verder is ons gastouderopvang kleinschalig, wat leidt tot meer persoonlijke aandacht voor jouw kind.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

In goed overleg met een gastouder

Christelijke gastouderopvang in de de regio van Wezep betekent ook persoonlijke aandacht voor het kind en de ouder. Gedurende het hele traject staat dit ook centraal. Met ons netwerk is de kans groot dat je een geschikte gastouder vindt die aansluit op jouw wensen. Ook kun je de breng- en haaltijden met de gastouder afstemmen. Oftewel, in goed overleg met een gastouder is er veel mogelijk.

Pedagogische kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid

Wij begrijpen heel goed dat je het spannend vindt om jouw kind op laten vangen door een gastouder. Christelijk Gastouderbureau De Herberg Noordoost Veluwe ondersteunt je daarom bij het vinden van een passende en christelijke gastouder in Wezep en omgeving. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. Verder is het goed om te weten dan ons christelijk gastouderbureau in regio Wezep staat voor pedagogische kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

Actieplan en afspraken

Als christelijk gastouderbureau in de omgeving van Wezep vinden wij het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen. Dit doen wij door regelmatig op bezoek te gaan bij de christelijke gastouders in ons netwerk. Tijdens dit bezoek worden acties en afspraken gemaakt en verwerkt in een actieplan. Met dit actieplan zorgen wij ervoor dat jouw kind zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Voor een gastouder in Wezep is het van belang om zich aan de gemaakte afspraken te houden. Als christelijke gastouderbureau controleren wij ook op de gemaakte afspraken.

Gastouder in Wezep nodig?

Met de kleinschalige christelijke gastouderopvang in de regio van Wezep krijgt jouw kind de aandacht die hij of zij verdient. Bij ons gaat het niet alleen om geloofsopvoeding. Jouw kind krijgt ook de mogelijkheid zich te ontwikkelen op sociaal gebied. Wordt je enthousiast om een christelijke gastouder in te schakelen voor de opvang van jouw kind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte gastouder in Wezep!

Een bekende als gastouder

Misschien ken je iemand in je omgeving die je geschikt vindt om jouw kinderen op te vangen, zoals een oma, opa, tante, buurvrouw of vriendin. Je kunt diegene vragen om gastouder te worden bij Christelijk Gastouderbureau De Herberg, zodat die persoon een eerlijke vergoeding ontvangt en jij gebruik kunt maken van de kinderopvangtoeslag. Natuurlijk moet die persoon wel voldoen aan de wettelijke eisen voor gastouders, klik hier voor meer informatie daarover.

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer