Christelijk gastouderbureau Noordoost-Veluwe

Het belangrijkste voor een ouder die gaat werken, is een vertrouwde plek voor de kinderen!
Een plek die voelt als ‘thuis’, waar je kind veilig en liefdevol wordt opgevangen, zodat jij als ouder met een gerust hart naar je werk kunt gaan. Als moeder van 3 zoons weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gevoel is en hoe fijn het is om je kind op een fijne plek achter te laten. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de kinderopvang en als gastouder. Ik heb echt hart voor kinderen! Door alle ervaring die ik heb opgedaan denk ik dat ik iedereen, zowel ouder als gastouder, goed kan voorzien van advies op het gebied van opvang, bemiddeling en eventuele opvoedvragen.
Werken voor de Herberg zie ik als een missie; christelijke, liefdevolle, vertrouwde en kleinschalige opvang zoeken en vinden, voor elk gezin dat aanklopt bij de Herberg! Persoonlijk contact met ouders, kinderen en gastouders vind ik heel waardevol, want samen draag je zorg voor het kostbaarste bezit van de ouders! Ik vind het fijn om te merken dat je al snel een relatie opbouwt met ouders en gastouders. Je krijgt echt een kijkje in hun leven! En eigenlijk sta je heel dichtbij; geboorte, overlijden, ziekte binnen de gezinnen, alles maak je mee. En dat vind ik het mooie aan dit werk, dat je verbondenheid voelt met elkaar en dat je vanuit de liefde van God samen voor Zijn kinderen mag zorgen!


 
Jildes Agterhuis
Jildes Agterhuis


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

a href="https://www.christelijkekinderopvang.nl/" title="CGOB De Herberg" target="_self">CGOB De Herberg is een christelijke gastouderbureau in de omgeving van Wezep. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van christelijke gastouders. Een van de voordelen van een gastouder is dat jouw kind te maken krijgt met een vertrouwd persoon. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er sneller een vertrouwelijke band ontstaat. Verder is ons gastouderopvang kleinschalig, wat leidt tot meer persoonlijke aandacht voor jouw kind.

 

In goed overleg met een gastouder

Christelijke gastouderopvang nabij Wezep betekent ook persoonlijke aandacht voor het kind en de ouder. Gedurende het hele traject staat dit ook centraal. Met ons netwerk is de kans groot dat je een geschikte gastouder vindt die aansluit op jouw wensen. Heb je een gastouder nodig voor in de avond? Of kun je juist in het weekend wel wat hulp gebruiken? Ook kun je de breng- en haaltijden met de gastouder afstemmen. Oftewel, in goed overleg met een gastouder is er veel mogelijk.

 

Pedagogische kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid

Wij begrijpen heel goed dat je het spannend vindt om jouw kind op laten vangen door een gastouder. CGOB de Herberg ondersteunt je daarom bij het vinden van een passende en christelijke gastouder nabij Wezep. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. Verder is het goed om te weten dan ons christelijk gastouderbureau dichtbij Wezep staat voor pedagogische kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

 

Actieplan en gemaakte afspraken

Als christelijk gastouderbureau dichtbij Wezep vinden wij het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen. Dit doen wij door regelmatig op bezoek te gaan bij de christelijke gastouders in ons netwerk. Tijdens dit bezoek worden eventuele acties en afspraken gemaakt en verwerkt in een actieplan. Met dit actieplan zorgen wij ervoor dat jouw kind zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Voor een gastouder in Wezep is het van belang om zich aan de gemaakte afspraken te houden. Als christelijke gastouderbureau controleren wij ook op de gemaakte afspraken.

 

Gastouder in Wezep nodig? Kies voor CGOB de Herberg!

Met de kleinschalige christelijke gastouderopvang nabij Wezep krijgt jouw kind de aandacht die hij of zij verdient. Bij ons gaat het niet alleen om geloofsopvoeding. Jouw kind krijgt ook de mogelijkheid zich te ontwikkelen op sociaal gebied. Zie jij het ook zitten om een christelijke gastouder in te schakelen voor de opvang van jouw kind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte gastouder in Wezep.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.