Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Noordoost-Veluwe.

Christelijk gastouderbureau Noordoost-Veluwe

Het mooie van het werk in de gastouderopvang is om te zien hoe je een goede match kunt maken tussen ouders en gastouders. Maar ook om te zien hoe kinderen met plezier naar de gastouder toegaan.

Ik geniet ook van het contact met ouders en gastouders. Ik bezoek de gastouders regelmatig en ook ontmoeten we elkaar op thema-avonden en gezellige avonden met bijvoorbeeld een workshop. Vanwege de oudercommissie die we hebben voor deze vestiging is er ook regelmatig overleg met ouders.

Het gastouderbureau regio Noordoost-Veluwe behoort tot een van de eerste regio's waar De Herberg actief is geworden. Ik kwam bij De Herberg werken nadat ik ruim dertig jaar als gymdocent op een middelbare school had gewerkt. Nu heb ik in zekere zin een totaal ander beroep. Toch is er ook veel overeenkomst: nog altijd heb ik veel contact met ouders en ben ik betrokken bij opgroeiende kinderen.


 
Gerda van Dijk
Gerda van Dijk


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

a href="https://www.christelijkekinderopvang.nl/" title="CGOB De Herberg" target="_self">CGOB De Herberg is een christelijke gastouderbureau in de omgeving van Wezep. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van christelijke gastouders. Een van de voordelen van een gastouder is dat jouw kind te maken krijgt met een vertrouwd persoon. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er sneller een vertrouwelijke band ontstaat. Verder is ons gastouderopvang kleinschalig, wat leidt tot meer persoonlijke aandacht voor jouw kind.

 

In goed overleg met een gastouder

Christelijke gastouderopvang nabij Wezep betekent ook persoonlijke aandacht voor het kind en de ouder. Gedurende het hele traject staat dit ook centraal. Met ons netwerk is de kans groot dat je een geschikte gastouder vindt die aansluit op jouw wensen. Heb je een gastouder nodig voor in de avond? Of kun je juist in het weekend wel wat hulp gebruiken? Ook kun je de breng- en haaltijden met de gastouder afstemmen. Oftewel, in goed overleg met een gastouder is er veel mogelijk.

 

Pedagogische kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid

Wij begrijpen heel goed dat je het spannend vindt om jouw kind op laten vangen door een gastouder. CGOB de Herberg ondersteunt je daarom bij het vinden van een passende en christelijke gastouder nabij Wezep. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. Verder is het goed om te weten dan ons christelijk gastouderbureau dichtbij Wezep staat voor pedagogische kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

 

Actieplan en gemaakte afspraken

Als christelijk gastouderbureau dichtbij Wezep vinden wij het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen. Dit doen wij door regelmatig op bezoek te gaan bij de christelijke gastouders in ons netwerk. Tijdens dit bezoek worden eventuele acties en afspraken gemaakt en verwerkt in een actieplan. Met dit actieplan zorgen wij ervoor dat jouw kind zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Voor een gastouder in Wezep is het van belang om zich aan de gemaakte afspraken te houden. Als christelijke gastouderbureau controleren wij ook op de gemaakte afspraken.

 

Gastouder in Wezep nodig? Kies voor CGOB de Herberg!

Met de kleinschalige christelijke gastouderopvang nabij Wezep krijgt jouw kind de aandacht die hij of zij verdient. Bij ons gaat het niet alleen om geloofsopvoeding. Jouw kind krijgt ook de mogelijkheid zich te ontwikkelen op sociaal gebied. Zie jij het ook zitten om een christelijke gastouder in te schakelen voor de opvang van jouw kind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte gastouder in Wezep.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.