Christelijk gastouderbureau Waddinxveen

Home | Christelijk gastouderbureau Waddinxveen

Christelijk gastouderbureau in Waddinxveen gezocht?

Als ouder wilt u natuurlijk de beste zorg voor uw kinderen, ook als u er niet bent. Een gastouder kan in dat geval uitkomst bieden. Het vinden van een geschikte gastouder kan echter lastig zijn. Het christelijk gastouderbureau in Waddinxveen kan u hierbij helpen. Bij Christelijk Gastouderbureau De Herberg staat het christelijk geloof centraal en vinden we het belangrijk dat uw kinderen opgevangen worden in een warme en liefdevolle omgeving. Wij begrijpen dat het vinden van een geschikt gastouderbureau een belangrijke en soms lastige keuze kan zijn. Daarom helpen wij u graag met het vinden van de juiste opvang voor uw kinderen. In deze tekst vertellen wij u meer over het christelijk gastouderbureau in Waddinxveen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Bemiddeling christelijk gastouderbureau in Waddinxveen

Als christelijk gastouderbureau in Waddinxveen hebben wij al talloze ouders succesvol gekoppeld aan een christelijke gastouder in en rondom Assen. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk weten wij als geen ander waar we op moeten letten bij het vinden van de perfecte match. Maar ook als je al een geschikte gastouder hebt gevonden, staan wij voor je klaar met raad en daad. Bij ons ben je in goede handen!

Uw eerste kindje

Verwacht je een kleintje? Of het nu je eerste of derde kindje is, er staat een nieuwe fase van het leven voor de deur. Wanneer je na je zwangerschap weer aan de slag wilt, moet je kinderopvang regelen. Vooral als dit je eerste keer is, kan het idee om jouw kleintje aan de opvang toe te vertrouwen best beangstigend zijn. Geen zorgen, wij van het christelijk gastouderbureau in Waddinxveen begrijpen dat als geen ander en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden tijdens het intakegesprek.

Pedagogische visie van het christelijk gastouderbureau in Waddinxveen

Bij ons christelijk gastouderbureau in de omgeving van Waddinxveen staat de ontwikkeling en veiligheid van het kind voorop. Ons pedagogisch handelen is gebaseerd op een duidelijke visie die we met passie naleven. Om deze kwaliteit te waarborgen, bezoeken we onze gastouders regelmatig en bespreken we samen de ontwikkeling van het kind. Daarnaast houden we ook een scherp oog op de veiligheid en hygiëne van de opvang, en stellen we direct een actieplan op indien nodig.

Kind aanmelden bij het christelijk gastouderbureau in Waddinxveen?

Wilt u uw kind aanmelden bij het christelijk gastouderbureau in Waddinxveen? Neem dan contact op met Christelijk Gastouderbureau De Herberg of meld je direct aan via onderstaande knop. 

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer