Christelijk gastouderbureau Zuid-Friesland & Midden-Drenthe

Uit ervaring weet ik dat het voor ouders mooi is om te zien als hun kinderen met plezier naar de gastouder gaan, je kunt je kinderen met een gerust hart achter laten en door de kleinschaligheid is het contact tussen ouder en gastouder ook beter. Dat de Herberg christelijke opvang biedt, is een waardevolle toevoeging.

Mijn kinderen gingen naar de gastouder , en ik ben zelf ook gastouder geweest. Het werk van de bemiddelingsmedewerker, die destijds bij mij langskwam sprak mij altijd erg aan.

Mijn ervaring in het onderwijs en als gastouder kan ik toepassen in het werk dat ik mag doen voor christelijk gastouderbureau De Herberg Zuid-Friesland & Midden-Drenthe. Ik geniet van de contacten met de mensen. Met veel plezier ondersteun ik de gastouders bij praktische en administratieve zaken. Het is fijn als er een match is tussen vraagouder en gastouder en er met de opvang gestart kan worden.


 

  •  

  •  

Lees meer
 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Welkom bij ons christelijk gastouderbureau in Steenwijk, onderdeel van de vestiging Zuid-Friesland & Midden-Drenthe van CGOB de Herberg. Grote kans dat je op zoek bent naar een christelijke gastouder in Steenwijk. Wij bieden professionele en christelijke gastouderopvang in Steenwijk. Onze gastouders kunnen jullie kind ook in Steenwijk een vertrouwde, veilige en vooral ook leuke plek bieden. Wij staan dan ook voor:

 

- Persoonlijke betrokkenheid

- Pedagogische kwaliteit

- Professioneel kleinschalig

 

Bemiddeling christelijke gastouders in Steenwijk

Ons christelijk gastouderbureau in Steenwijk vindt het belangrijk dat een gastouder bij jullie kind past. Dat betekent dat onze bemiddelaar naar jullie persoonlijke situatie en wensen kijkt. Op basis van deze informatie selecteren wij een aantal gastouders. De christelijke gastouders in Steenwijk worden aan jullie voorgesteld. Heb je al een christelijke gastouder in Steenwijk gevonden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze dienstverlening draait om persoonlijke betrokkenheid bij gastouder, ouder en kind, van de eerste maanden tot en met de basisschoolleeftijd.

 

Je eerste kindje

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Allereerst van gefeliciteerd met je zwangerschap! Een bijzondere, maar ook spannende tijd breekt aan. Zo kan het idee dat je jouw kindje straks naar een christelijk gastouderopvang in Steenwijk brengt best een beetje spannend zijn. Ons christelijk gastouderbureau in Steenwijk begrijpt dat en besteedt daarom extra aandacht aan het eerste intakegesprek. In dit gesprek komen onder andere de gewenste opvanguren en wensen omtrent opvoeding aan bod. Bovendien kloppen er ook ouders bij ons aan die voor hun tweede of derde kindje op zoek zijn naar een christelijke gastouder in Steenwijk. Bijvoorbeeld omdat ze net zijn verhuisd of onze werkwijze hen aanspreekt.

 

De pedagogische visie van ons gastouderbureau in Steenwijk

Werken vanuit een pedagogisch visie staat bij ons christelijk gastouderbureau in Steenwijk centraal. We bezoeken onze christelijke gastouders in Steenwijk dan ook een aantal keer per jaar. Tijdens ons bezoek bespreken we de ontwikkelingen van de kinderen en lopen we samen door het huis om te kijken of het kind veilig is. Wij hebben hoge eisen omtrent veiligheid, hygiëne en deskundigheid. Indien nodig stellen we een actieplan op voor een gastouder in Steenwijk.

 

Begeleiding christelijke gastouders in Steenwijk

Ons christelijk gastouderbureau in Steenwijk organiseert regelmatig opleidingen, cursussen en thema-avonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan EHBO-herhalingscursussen voor onze christelijke gastouders in Steenwijk en omgeving. Jouw christelijke gastouder in Steenwijk beschikt dus altijd over de juiste papieren. Op de thema-avonden zijn zowel vraagouders en gastouders welkom. Er is dan volop ruimte voor vragen en ontmoetingen.


Christelijke gastouderopvang in Steenwijk: praktisch en stabiel

Ons christelijk gastouderbureau in Steenwijk vindt voor elk kind een passende christelijke gastouder in Steenwijk. De ontwikkeling van het kind is van groot belang en onze christelijke gastouders in Steenwijk spelen hierin een grote rol. Het uitgangspunt van christelijke gastouderopvang in Steenwijk is altijd dat je kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Is je christelijke gastouder in Steenwijk onverhoopt ziek? Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar, zodat we voor reserve-opvang kunnen zorgen. Zo bieden we stabiliteit.
 

Christelijk gastouderbureau in Steenwijk

Ons christelijk gastouderbureau in Steenwijk is onderdeel van vestiging Zuid-Friesland & Midden-Drenthe van CGOB de Herberg. CGOB de Herberg is in 2006 opgericht en het eerste christelijk gastouderbureau van Nederland. Wij beschikken over een groot netwerk van christelijke gastouders. Inmiddels bieden wij in het hele land christelijke kinderopvang.
 

Geborgen en bevlogen

Onze christelijke gastouders in Steenwijk werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We streven naar een geborgen plek voor kinderen met een christelijke opvoeding als uitgangspunt. Dat betekent dat al onze gastouders in Steenwijk de christelijke normen en waarden uitdragen. Zo besteden de gastouders van ons christelijk gastouderbureau in Steenwijk aandacht aan de christelijke feestdagen.
 

Start nu met gastouderopvang bij christelijk gastouderbureau Steenwijk

Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met onze vestiging Zuid-Friesland & Midden-Drenthe van CGOB de Herberg voor ons christelijk gastouderbureau Steenwijk.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.