Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Amersfoort.

Christelijk gastouderbureau regio Amersfoort

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening wilde ik graag met kinderen werken. Gastouderopvang is een prachtige vorm van kinderopvang. Kinderen worden in een huisgezin opgenomen, er is aandacht voor ze. Ook vanuit mijn eigen ervaring als moeder van drie kinderen heb ik mogen zien hoe mooi het is als kinderen hun eigen plekje hebben, een tweede thuis. Het voelde alsof ze gewoon bij hun vriendjes en vriendinnetjes speelden.

Ik hou ervan om samen met ouders op zoek te gaan naar de beste plek voor hun kind(eren). Het lijkt soms een enorme puzzel, maar hoe fijn is het dan als het lukt! Sommige gezinnen zijn inmiddels al bijna 10 jaar verweven met de gastouder en haar gezin. De opvang start dan met het eerste kindje, en na verloop van tijd komen de broertjes en/of zusjes er vanzelf bij. Je bent dan echt onderdeel van elkaars gezin geworden.

Ook vind ik het mooi om te zien hoe bevlogen gastouders zijn in hun werk. Stuk voor stuk hebben ze een hart voor kinderen. Ik probeer ze tot steun te zijn in hun werk, zowel op pedagogisch vlak als zakelijk. Ik put daarbij uit mijn kennis die ik opdeed tijdens de studie Sociaal Pedagosische Hulpverlening, waarbij ik mij specialiseerde in kinderpsychiatrie, waar ik ook een tijd in werkzaam ben geweest.


 
 

Suzy-Ann Visser
1e contactpersoon - Suzy-Ann Visser

Dominique de Jong
Eigenaar: Dominique de Jong

Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Een christelijk gastouderbureau bij Nijkerk nodig? Onze christelijke gastouderopvang in de regio Nijkerk, onderdeel van de vestiging Amersfoort van CGOB De Herberg, biedt een veilige en geborgen plek voor jouw kind. Wij zorgen ervoor dat jouw kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en thuisvoelen. Bij onze christelijke gastouders in Nijkerk en omgeving is de zorg rondom de kinderen de belangrijkste pijler.

 

Bemiddeling christelijke gastouders in Nijkerk

Op zoek naar een ervaren en christelijke gastouder in Nijkerk of omgeving? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende gastouder. Persoonlijke aandacht, pedagogische kwaliteit en kleinschalige gastouderopvang zijn woorden waar wij ons verbonden mee voelen. Ook wanneer je al een christelijke gastouderopvang in Nijkerk of omgeving hebt gevonden, kun je bij ons terecht. Wij bieden waar nodig ondersteuning. Denk hierbij aan het vaststellen van het uurtarief en het opstellen van onderlinge afspraken.

 

Je eerste kindje naar een christelijke gastouderopvang in Nijkerk

Best spannend, voor het eerst je kind naar een christelijke gastouderopvang brengen. Ons christelijk gastouderbureau vlakbij Nijkerk begrijpt dat en ondersteunt je graag. Twijfel je over het inschakelen van een christeiljke gastouder? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

 

Christelijke gastouderopvang in de regio Nijkerk

Onze christelijke gastouders in Nijkerk vallen onder de vestiging Amersfoort van CGOB De Herberg. Wist je dat CGOB de Herberg het eerste christelijke gastouderbureau in Nederland was? Inmiddels hebben we gastouders door heel het land. Dominique de Jong is de bemiddelingswerker van onze vestiging in Amersfoort. Ze heeft al veel ouders kunnen helpen die op zoek waren naar een christelijke gastouderopvang in Nijkerk en omgeving.

 

Pedagogische visie van ons christelijk gastouderbureau bij Nijkerk

Ons christelijk gastouderbureau nabij Nijkerk hecht veel waarde aan veiligheid en hygiëne. Dat betekent dat wij regelmatig een bezoek brengen aan onze christelijke gastouders. Tijdens dit bezoek controleren wij het huis op veiligheid en hygiëne. De eventuele acties en/of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan. Onze christelijke gastouders zijn verplicht de eventuele acties uit te voeren en zich aan de gemaakte afspraken te houden.

 

Geborgen en bevlogen christelijke gastouderopvang in Nijkerk

Wij bieden christelijke gastouderopvang in de regio Nijkerk die aansluit bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders. Behalve geloofsopvoeding, staan bij onze gastouders ook andere aspecten van opvoeden centraal. Denk hierbij onder andere aan de sociale vaardigheden van jouw kinderen.

 

Start nu met christelijk gastouderbureau Nijkerk

Een christelijke gastouderopvang in Nijkerk nodig? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onderstaand vind je onze contactgegevens.

 

E-mail: dominiquedejong@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: 06-17112001
KvK: 32124083
LRK: 489056908

 

Wij zijn het christelijk gastouderbureau in de regio Nijkerk waar je een geschikte gastouder vindt!

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.