Christelijk gastouderbureau regio Amersfoort

Mijn naam is Mieke Griffioen (36) en ik werk als allround business assistant voor diverse bedrijven en ondernemers. Ik heb ook eerder voor een ander gastouderbureau gewerkt als bemiddelingsmedewerker. In de periode dat Suzy-Ann met zwangerschapsverlof is (van 2 juli tot en met 31 oktober 2020), zal ik haar vervangen. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen in de leeftijd van 1, 4 en 9 jaar oud. We zijn christen en actief lid en betrokken bij onze plaatselijke kerk/gemeente. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en hoop je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

 
 

Mieke Griffioen
Mieke Griffioen (zwangerschapsverlofvervanging Suzy-Ann Visser van 2 juli t/m 31 oktober 2020)

Eline Nikkels
Eigenaar: Eline Nikkels
Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Een christelijk gastouderbureau bij Nijkerk nodig? Onze christelijke gastouderopvang in de regio Nijkerk, onderdeel van de vestiging Amersfoort van CGOB De Herberg, biedt een veilige en geborgen plek voor jouw kind. Wij zorgen ervoor dat jouw kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en thuisvoelen. Bij onze christelijke gastouders in Nijkerk en omgeving is de zorg rondom de kinderen de belangrijkste pijler.

 

Bemiddeling christelijke gastouders in Nijkerk

Op zoek naar een ervaren en christelijke gastouder in Nijkerk of omgeving? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende gastouder. Persoonlijke aandacht, pedagogische kwaliteit en kleinschalige gastouderopvang zijn woorden waar wij ons verbonden mee voelen. Ook wanneer je al een christelijke gastouderopvang in Nijkerk of omgeving hebt gevonden, kun je bij ons terecht. Wij bieden waar nodig ondersteuning. Denk hierbij aan het vaststellen van het uurtarief en het opstellen van onderlinge afspraken.

 

Je eerste kindje naar een christelijke gastouderopvang in Nijkerk

Best spannend, voor het eerst je kind naar een christelijke gastouderopvang brengen. Ons christelijk gastouderbureau vlakbij Nijkerk begrijpt dat en ondersteunt je graag. Twijfel je over het inschakelen van een christeiljke gastouder? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

 

Christelijke gastouderopvang in de regio Nijkerk

Onze christelijke gastouders in Nijkerk vallen onder de vestiging Amersfoort van CGOB De Herberg. Wist je dat CGOB de Herberg het eerste christelijke gastouderbureau in Nederland was? Inmiddels hebben we gastouders door heel het land. Dominique de Jong is de bemiddelingswerker van onze vestiging in Amersfoort. Ze heeft al veel ouders kunnen helpen die op zoek waren naar een christelijke gastouderopvang in Nijkerk en omgeving.

 

Pedagogische visie van ons christelijk gastouderbureau bij Nijkerk

Ons christelijk gastouderbureau nabij Nijkerk hecht veel waarde aan veiligheid en hygiëne. Dat betekent dat wij regelmatig een bezoek brengen aan onze christelijke gastouders. Tijdens dit bezoek controleren wij het huis op veiligheid en hygiëne. De eventuele acties en/of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan. Onze christelijke gastouders zijn verplicht de eventuele acties uit te voeren en zich aan de gemaakte afspraken te houden.

 

Geborgen en bevlogen christelijke gastouderopvang in Nijkerk

Wij bieden christelijke gastouderopvang in de regio Nijkerk die aansluit bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders. Behalve geloofsopvoeding, staan bij onze gastouders ook andere aspecten van opvoeden centraal. Denk hierbij onder andere aan de sociale vaardigheden van jouw kinderen.

 

Start nu met christelijk gastouderbureau Nijkerk

Een christelijke gastouderopvang in Nijkerk nodig? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onderstaand vind je onze contactgegevens.

 

E-mail: dominiquedejong@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: 06-17112001
KvK: 32124083
LRK: 489056908

 

Wij zijn het christelijk gastouderbureau in de regio Nijkerk waar je een geschikte gastouder vindt!

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.