Christelijk gastouderbureau Amersfoort

Home | Christelijk gastouderbureau Amersfoort

Christelijk gastouderbureau in Amersfoort gezocht?

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in Amersfoort en omgeving? Onze christelijke gastouderopvang in Amersfoort is één van de vestigingen vanChristelijk Gastouderbureau De Herberg. Wij hebben gastouders in plaatsen als Amersfoort, Soest, Hoogland en Hoevelaken. Wij bieden één vertrouwd gezicht in een liefdevolle en huiselijke omgeving. Dit schept duidelijkheid en vertrouwen. En door het geven van overzicht, houvast en structuur creëren onze christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving rust. Bij ons krijgt jouw kind de aandacht die het verdient en daarbij is alleen de beste zorg goed genoeg.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.
Christelijke gastouderbureau

Bemiddeling christelijke gastouders in Amersfoort e.o.  

Vol enthousiasme op zoek gaan naar de beste christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving, dat is wat wij dagelijks doen. In de loop der jaren hebben wij een brok aan ervaring opgebouwd. Hierdoor weten wij precies waar we op moeten letten bij onze zoektocht naar een passende gastouder. Behalve kwaliteit, vinden wij het belangrijk dat er een klik en wederzijds vertrouwen is. Wij blijven daarom altijd persoonlijk betrokken bij gastouder, ouder en kind.

Je kind bij een christelijke gastouder in Amersfoort

Als je zwanger bent, komt er een heleboel op je af. Vooral bij de eerste zwangerschap. Zo kan het idee dat je je kind straks naar een christelijke gastouderopvang in Amersfoort brengt best spannend zijn. Ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort snapt dat en besteedt veel aandacht aan het eerste gesprek met aanstaande ouders. Wij helpen je graag, zodat je je kind met een gerust hart naar een christelijke gastouder kunt brengen. Een gastouder waar jouw kind zich op zijn of haar gemak voelt en die aansluit bij je wensen en behoeften.

Pedagogische visie

Bij ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort wordt gewerkt vanuit een pedagogische visie. De ontwikkeling van het kind staat centraal en alles wordt daaromheen georganiseerd. Bovendien bezoeken wij onze christelijke gastouders meerdere keren per jaar. Behalve dat de veiligheid en hygiëne wordt gecontroleerd, wordt er ook veel met de gastouder gesproken. Denk hierbij aan de ontwikkeling van het kind, het gedrag van het kind, speelgoed en spelvormen. Ook stellen we een actieplan op die de gastouder moet uitvoeren ten aanzien van veiligheid en hygiene.

Begeleiding christelijke gastouders 

Wist je dat onze dienstverlening verder gaat dan het vinden van een passende gastouders? Zo organiseren wij ook diverse thema-avonden. Je kunt hierbij ook denken aan e-learnings en EHBO-herhalingscursussen voor zowel ouders als christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving. Erg interessant en wat het misschien nog wel interessanter maakt: jullie komen met elkaar in contact en kunnen ervaringen uitwisselen.

Het vinden van een christelijke gastouderopvang in Amersfoort 

Het vinden van een passende gastouder vanuit persoonlijk en praktisch oogpunt is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Daarnaast zijn wij voor bijzondere gevallen ook buiten kantooruren bereikbaar. Denk hierbij aan het regelen van christelijke gastouderopvang in Amersfoort en omgeving wanneer de huidige gastouder ziek is. Wat de situatie ook is, wij staan voor je klaar.

Ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort

Ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort is één van de vele vestigingen van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Wij zijn het het eerste christelijk gastouderbureau van Nederland. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, waardoor we ook christelijke gastouderopvang in Amersfoort aan kunnen bieden.

Geborgen en bevlogenheid

Geborgen en bevlogenheid zijn woorden waar onze christelijke gastouders in Amersfoort zich verbonden mee voelen. Ze bieden christelijke gastouderopvang in Amersfoort en omgeving die aansluit bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders. Denk hierbij aan: bidden voor het eten, het lezen van de bijbel en het vieren van christelijke feestdagen.

Start nu met opvang bij christelijk gastouderbureau in Amersfoort

Zowel ouders als christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving kunnen bij onze christelijk gastouderbureau terecht. Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer