Christelijk gastouderbureau regio Amersfoort

Mijn naam is Mieke Griffioen (36) en ik werk als allround business assistant voor diverse bedrijven en ondernemers. Ik heb ook eerder voor een ander gastouderbureau gewerkt als bemiddelingsmedewerker. In de periode dat Suzy-Ann met zwangerschapsverlof is (van 2 juli tot en met 31 oktober 2020), zal ik haar vervangen. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen in de leeftijd van 1, 4 en 9 jaar oud. We zijn christen en actief lid en betrokken bij onze plaatselijke kerk/gemeente. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en hoop je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

 
 

Mieke Griffioen
Mieke Griffioen (zwangerschapsverlofvervanging Suzy-Ann Visser van 2 juli t/m 31 oktober 2020)

Eline Nikkels
Eigenaar: Eline Nikkels
Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in Amersfoort? Onze christelijke gastouderopvang in Amersfoort is één van de vestigingen van CGOB De Herberg. Wij bieden één vertrouwd gezicht in een liefdevolle en huiselijke omgeving. Dit schept duidelijkheid en vertrouwen. En door het geven van overzicht, houvast en structuur creëren onze christelijke gastouders in Amersfoort rust. Bij ons krijgt jouw kind de aandacht die het verdient en daarbij is alleen de beste zorg goed genoeg.

 

Bemiddeling christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving

Vol enthousiasme op zoek gaan naar de beste christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving, dat is wat wij dagelijks doen. In de loop der jaren hebben wij een brok aan ervaring opgebouwd. Hierdoor weten wij precies waar we op moeten letten bij onze zoektocht naar een passende gastouder. Behalve kwaliteit, vinden wij het belangrijk dat er een klik en wederzijds vertrouwen is. Wij blijven daarom altijd persoonlijk betrokken bij gastouder, ouder en kind.

 

Je eerste kindje bij de christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving

Als je zwanger bent, komt er een heleboel op je af. Vooral bij de eerste zwangerschap. Zo kan het idee dat je je kind straks naar een christelijke gastouderopvang in Amersfoort brengt best spannend zijn. Ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort snapt dat en besteedt veel aandacht aan het eerste gesprek met aanstaande ouders. Wij helpen je graag, zodat je je kind met een gerust naar een christelijke gastouder kunt brengen. Een gastouder waar jouw kind zich op zijn of haar gemak voelt en die aansluit bij je wensen en behoeften.

 

Christelijke gastouderopvang in Amersfoort: pedagogische visie

Bij ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort wordt gewerkt vanuit een pedagogische visie. De ontwikkeling van het kind staat centraal en alles wordt daaromheen georganiseerd. Bovendien bezoeken wij onze christelijke gastouders meerdere keren per jaar. Behalve dat de veiligheid en hygiëne wordt gecontroleerd, wordt er ook veel met de gastouder gesproken. Denk hierbij aan de ontwikkeling van het kind, het gedrag van het kind, speelgoed en spelvormen. Indien nodig stellen we een actieplan op die de gastouder verplicht moet uitvoeren.

 

Begeleiding christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving

Wist je dat onze dienstverlening verder gaat dat het vinden van een passende gastouders? Zo organiseren wij ook diverse thema-avonden. Je kunt hierbij denken aan opleidingen en EHBO-herhalingscursussen voor zowel vraagouders als christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving. Erg interessant en wat het misschien nog wel interessanter maakt: jullie komen met elkaar in contact en kunnen ervaringen uitwisselen.

 

Het vinden van een christelijke gastouderopvang in Amersfoort

Het vinden van een passende gastouder vanuit persoonlijk en praktisch oogpunt is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Daarnaast zijn wij voor bijzondere gevallen ook buiten kantooruren bereikbaar. Denk hierbij aan het regelen van christelijke gastouderopvang in Amersfoort en omgeving wanneer de huidige gastouder ziek is. Wat de situatie ook is, wij staan voor je klaar.

 

Ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort

Ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort is één van de vele vestigingen van CGOB de Herberg. CGOB de Herberg was het eerste christelijk gastouderbureau van Nederland. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, waardoor we ook christelijke gastouderopvang in Amersfoort aan kunnen bieden.

 

Geborgen en bevlogenheid bij onze christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving

Geborgen en bevlogenheid zijn woorden waar onze christelijke gastouders in Amersfoort zich verbonden mee voelen. Ze bieden christelijke gastouderopvang in Amersfoort en omgeving die aansluit bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders. Denk hierbij aan: bidden voor het eten, het lezen van de bijbel en het vieren van christelijke feestdagen.

 

Start nu met opvang bij ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort

Zowel vraagouders als christelijke gastouders in Amersfoort en omgeving kunnen bij onze christelijk gastouderbureau terecht. Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Onderstaand vind je onze contactgegevens.

 

E-mail: dominiquedejong@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: 06-17112001
KvK: 32124083
LRK: 489056908

 

Ons christelijk gastouderbureau in Amersfoort biedt voor jouw kind een geborgen plek.

 

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.