VACATURE GASTOUDER AAN HUIS / NANNY IN AMERSFOORT

8,5 uur per week

Voor een leuk gezin in Amersfoort (Soesterkwartier) zijn wij op zoek naar een gastouder aan huis. Het gaat om een gezin met 3 kinderen. Een meisje van 6, een jongen van 4 en een jongen van 2 jaar. De opvang is op dinsdag en donderdag.


Het werk

De twee oudste kinderen zitten op de basisschool en de jongste gaat in de ochtend naar de peuterschool. Om 13.30 uur is deze afgelopen en het jongetje zal dan moeten worden opgehaald bij de peuterschool. Je werkdag start op dit moment. Om 14.00 uur zijn ook de twee andere kinderen uit. De school bevindt zich op dezelfde locatie als de peuterschool. Om de kinderen van school naar huis te vervoeren, kan gebruik gemaakt worden van de aanwezige bakfiets. De werkdag eindigt in principe tussen 17.00 en 17.30 uur.

Als gastouder ben jij er voor de kinderen. Elk kind heeft natuurlijk andere behoeften, door jouw ervaring en kennis weet je hier goed op in te spelen. Je onderneemt leuke activiteiten met de kinderen, gaat erop uit of zorgt dat er thuis genoeg te doen is. En als het tijd is voor rust en ontspanning, weet je dat goed aan te voelen en daarop te anticiperen


Startdatum

Omdat de huidige gastouder heeft besloten te stoppen, zal de startdatum zo spoedig mogelijk zijn, maar neem ook zeker contact op indien je pas vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar bent.


Wat bieden wij

  • Een salaris passend bij het werk dat je doet
  • Werken onder de Regeling Dienstverlening aan Huis met goede arbeidsvoorwaarden
  • Een leuke en uitdagende functie die goed te combineren is met een andere baan of als parttime baan
  • De mogelijkheid om je kennis en ervaring in te zetten met kinderen van diverse leeftijden
  • Complete begeleiding tijdens de procedure, zodat jij kan starten
  • Coaching en begeleiding gedurende de tijd dat je werkzaam bent bij het gezin


Wat vragen wij

  • Minimaal MBO-2 opleiding in de richting Zorg en Welzijn of een geldig gastouderdiploma (Let op: dit is een harde eis)
  • Certificaat Kinder-EHBO (indien je dit niet hebt, is dit makkelijk te halen)
  • Verklaring Omtrent Gedrag
  • Je onderschrijft de christelijke identiteit van de Herberg en geeft hier op een actieve manier vorm aan


Over Christelijk Gastouderbureau de Herberg
Al 15 jaar biedt Christelijke Gastouderopvang de Herberg opvang aan voor kinderen in een kleinschalige setting.

De Herberg is door de jaren heen gegroeid naar een christelijk gastouderbureau met zeventien vestigingen verspreid over Nederland. Elke regio heeft een eigen bemiddelingsmedewerker, waardoor contact persoonlijk en dichtbij is. Beleidsvorming en administratie worden centraal geregeld. Hierdoor profiteren ouders en gastouders van de voordelen van een landelijk bureau én van de persoonlijke betrokkenheid dichtbij in eigen regio.

CGOB de Herberg: Opvang in vertrouwde handen


Informatie en solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Suzy-Ann Visser (bemiddelingsmedewerker regio Amersfoort) 06-83517744. Solliciteren doe je door je CV en motivatie te sturen naar amersfoort@christelijkekinderopvang.nl. Laat hierin in elk geval blijken dat je in het bezit bent van het gevraagde diploma.
Deze vacature blijft openstaan totdat er een geschikte kandidaat is gevonden, het beste kun je dus z.s.m. reageren.