Bel of mail mij terug!

Het verzoek wordt gestuurd naar het hoofdkantoor van Christelijke Kinderopvang De Herberg.

Onze tarieven


De wijze waarop de tarieven tot stand komen voor de diverse soorten kinderopvang verschilt nogal. Ook is het sterk afhankelijk van je persoonlijke situatie wat je uiteindelijk netto betaalt. Kijk voor een eerste indruk op de tarieven pagina van de verschillende vormen van kinderopvang:

 
Neem gerust contact met ons op voor een aanbod dat rekening houdt met jouw situatie en wensen. Via de link belastingdienst rekenhulp toeslagen  kun je een proefberekening maken voor de netto kosten voor de opvang van jouw keuze. Hiervoor heb je eerst nodig te weten wat de bruto kosten zijn.  
 
 

Onze kernwaarden

 Persoonlijk betrokken

We geloven dat opvang in een fijne, huiselijke sfeer alleen mogelijk is door persoonlijke betrokkenheid bij het kind, de ouders en elkaar.

 Pedagogische kwaliteit

We werken uitsluitend met professionals met een pedagogische opleiding. Ook investeren we blijvend in ontwikkeling en naleven van onze pedagogische visie.

 Professioneel kleinschalig

We combineren kleinschaligheid met professionaliteit door te werken vanuit regionale vestigingen in een nationaal samenwerkingsverband.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.