Bel of mail mij terug!

Het verzoek wordt gestuurd naar het hoofdkantoor van Christelijke Kinderopvang De Herberg.

Start je eigen gastouderbureau of sluit bij ons aan!

Ben jij op zoek naar vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging? Wil jij ook voor kinderen een betrouwbare kleinschalige en liefdevolle opvang, begin dan je eigen christelijke gastouderbureau! Ben je al een christelijk gastouderbureau dan kun je je ook bij ons aansluiten. Samen met de andere zelfstandig ondernemers van de lokale vestigingen vorm je een coöperatie, waar o.a. beleid en facturatie centraal georganiseerd wordt. Zo geniet je van de voordelen van een grotere organisatie met collega-ondernemers.
 
Onze organisatie
CGOB De Herberg is een christelijke organisatie. Wij bieden persoonlijke kinderopvang door Nederland. Bijna 300 gastouders werken samen aan onze missie om christelijke kinderopvang mogelijk te maken voor alle kinderen in Nederland. Wij geloven in persoonlijke en kleinschalige opvang met echte aandacht voor kind en gastouders. Om gastouders persoonlijk te begeleiden in hun werk vinden we korte lijnen belangrijk. We werken daarom vanuit diverse regio’s met zelfstandige ondernemers samen.
 
Ondernemer
Als zelfstandig ondernemer run je je eigen bureau, binnen afgesproken handvatten en met passie voor kinderen en gastouders. Je hebt oog voor de wensen van gastouders en je weet ook wat jonge kinderen en hun ouders nodig hebben. Je bent een organisator en houdt ervan je zaakjes op orde te hebben. Je bent open, empathisch en weet mensen aan je (bedrijf) te binden. Je werkt graag zelfstandig en je wilt je eigen tijd indelen. We verwachten van onze zelfstandig ondernemers een aantoonbaar HBO werk-en denkniveau, ervaring met kinderen en zakelijk inzicht. Wil je graag je eigen gastouderbureau runnen, zonder het wiel in je eentje te hoeven uitvinden, dan horen we graag van je.
 
Wie zijn wij?
Met onze christelijke kinderopvang willen we voorzien in de praktische behoefte van ouders om met een gerust hart aan het werk te kunnen of te kunnen studeren in de wetenschap dat hun kind of kinderen op een goede plek worden opgevangen. Het biedt vaders en moeders de kans zich te ontwikkelen en maatschappelijk in te zetten. Het organiseren van kinderopvang biedt ook de mogelijkheid elk kind in Nederland iets mee te geven van een christelijke levensvisie en het voorleven daarvan. Werken bij CGOB De Herberg betekent dat je werkt met collega's die waarde toevoegen als een team en trots zijn op wat we doen. De medewerkers binnen onze organisatie zijn vriendelijk en gemakkelijk in de omgang en respecteren elkaars kwaliteiten en meningen. We houden van kansen en verkennen deze om boven verwachting te leveren. We zijn informeel, vieren succes, geven nooit op en stimuleren nieuwe ideeën.
 
Meer informatie
Voor meer informatie neem je contact op met Eline Nikkels (0621843208) of Madelon Voorthuijsen (06 51966731). Of stuur je mail naar info@christelijkekinderopvang.nl als je vragen hebt.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.