Bel of mail mij terug!

Het verzoek wordt gestuurd naar het hoofdkantoor van Christelijke Kinderopvang De Herberg.

 

Vacature bemiddelingsmedewerker

Wij zijn met spoed opzoek naar een bemiddelings voor de regio Arnhem - Ede.
Als bemiddelingsmedewerker start je niet een eigen bureau maar werk je samen met andere collega's uit de regio. Klik hier voor de volledige vacature.

 

GEZOCHT: franchisenemer te Groningen

Ben jij op zoek naar zelfstandigheid en uitdaging, draag je kinderen en christelijke opvoeding een warm hart toe, begin dan je eigen gastouderbureau! Er is in Nederland vraag naar betrouwbare christelijke gastouders. CGOB De Herberg wil graag alle ouders met deze vraag helpen en heeft daarom in verschillende gemeenten franchisenemers. Op dit moment zijn we op zoek naar een ondernemende, christelijke vrouwen uit Groningen (vacature) voor de overname van bestaande vestigingen.
 
Een franchisenemer onderneemt in haar eigen regio, waar zij zorg draagt voor gast- en vraagouders. Het hoofdkantoor ondersteunt de franchisenemers in het uitvoeren van hun taken. Christelijk gastouderbureau (CGOB) De Herberg biedt enthousiaste vrouwen de mogelijkheid om franchisenemer te worden. Als zelfstandig ondernemer run je een franchisevestiging onder naam van CGOB De Herberg. Je maakt dan deel uit van een netwerk van christen ondernemers en van een gerenommeerde organisatie op gebied van kinderopvang. 
 
  • Werf, selecteer en begeleid je christelijke gastouders
  • Zoek je klanten (vraagouders) en koppel je hen aan je gastouders
  • Waarborg je de kwaliteit van de opvang en de overdracht van christelijke normen en waarden binnen de opvangplek
  • Organiseer je informatie avonden of thema avonden
  • Houd je je eigen administratie bij en zorg je dat je je zaken op orde hebt
 

Profiel franchisenemer

Als franchisenemer van CGOB De Herberg beschik je over de volgende kwaliteiten:
  • Initiatiefrijk, flexibel en daadkrachtig
  • Ondernemend en avontuurlijk
  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante pedagogische achtergrond (is wettelijke vereiste)
 

Start samen met ons

Samen met ons is het mogelijk! Kijk bijvoorbeeld ook bij de persoonlijke verhalen van andere franchisenemers van vestigingen van CGOB De Herberg. Via een bezoek aan een van onze informatie momenten over franchisenemerschap kom je meer te weten over onze organisatie en de mogelijkheid een eigen Herberg te starten. Je kunt ook contact opnemen met Trudy van Pijkeren, directeur van De Herberg, via 026-3213644 voor verdere informatie.
 

 

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.