Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Arnhem.

Christelijk gastouderbureau Arnhem

Ouders die bij ons aankloppen zijn vaak op zoek naar een betrouwbaar en christelijk gastouderbureau. Ik vind het fijn dat we die ouders daarmee kunnen helpen. Zo zorgen we samen met de gastouders voor een fijne plek voor hun kind of kinderen, doorgaans voor in ieder geval vier jaar. Maar soms ook langer als er bijvoorbeeld buitenschoolse opvang nodig is.

Ik heb veel plezier in het contact met ouders en gastouders. Ik ga als bemiddelingsmedewerker ook regelmatig bij de gastouders op bezoek. Zo hou ik zelf ook vinger aan de pols hoe het bij de gastouder is. Het biedt ook kans om met elkaar te spreken over de ontwikkeling van de kinderen. 

Inmiddels ben ik sinds 2007 bij De Herberg aan het werk. Ik gebruik daarin mijn kennis die ik opdeed op de HBO-J, een pedagogische opleiding. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang. 
 
Christa Veltman
Christa VeltmanLees meer
 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een gastouder in Arnhem en de directe omgeving, zoals in plaatsen als Velp, Westervoort, Elst en Huissen. We beschikken over een groot netwerk van christelijke gastouders. Vanuit onze jarenlange ervaring met kleinschalige gastouderopvang willen we ook jullie kind een geborgen plek bieden.
 

Wat we doen

Het vinden van een passende gastouder in Arnhem en omgeving is ons dagelijks werk.
 • We verzorgen ook de koppeling met de door jou gevonden christelijke gastouder
 • We bieden begeleiding aan de gastouder bij de zorg voor jouw kind
 • We bieden opvang vanuit onze persoonlijke betrokkenheid 
 • We zijn er voor kinderen van 0-12 jaar

 

Je eerste kindje

De kans is groot dat je in verwachting bent van een eerste kindje. De meeste ouders zoeken juist dan naar een gastouder via ons gastouderbureau in de regio Arnhem. Het idee dat je jouw kindje straks naar de opvang brengt, is soms best spannend. We investeren daarom extra tijd in de eerste intake van aanstaande ouders. Maar we krijgen ook ouders die juist bij een tweede of derde kindje bij ons aankloppen. Omdat ze net verhuisd zijn of de manier ze aanspreekt waarop we ons werk doen.

 

Hoe wij werken

 • Vanuit een pedagogische visie
 • Regelmatig bezoeken we gastouders
 • We kijken naar en spreken over de ontwikkeling van kinderen
 • Samen met de gastouder zoeken we naar een goed aanbod van spelvormen en speelgoed
 • We controleren of de omgeving en het huis veilig zijn
 • We zorgen voor de financiële administratie
 

Begeleiding gastouders

We vinden de relatie met de gastouder heel belangrijk en ook dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom organiseren we allerlei activiteiten, waar iedereen ervaringen kan uitwisselen en contact kan leggen. We organiseren:

 • Thema-avonden
 • Opleidingen
 • EHBO-(herhalings)cursussen
 • Op de thema-avonden zijn vraagouders en gastouders welkom!

Waarom De Herberg

Onze gastouders werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We streven naar een geborgen plek voor kinderen, zodat we ook op die manier kunnen bijdragen aan een christelijke opvoeding. Onze gastouders in de regio Arnhem leven de christelijke normen en waarden voor en ze dragen deze uit. In de dagelijkse praktijk betekent dit ook het vieren van christelijke feestdagen bij de gastouders thuis, Bijbellezen en bidden.

 

Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met ons christelijke gastouderbureau regio Arnhem via christaveltman@christelijkekinderopvang.nl en telefoon: 06-19629541.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.