Bel of mail mij terug!

Het verzoek wordt gestuurd naar het hoofdkantoor van Christelijke Kinderopvang De Herberg.

Christelijk gastouderbureau Arnhem

Mijn naam is Marleen van Ree. Ik ben getrouwd met Chris en samen hebben wij twee dochters. Na het behalen van mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werk in 2001 ben ik opzoek gegaan naar een baan in de kinderopvang. Ik wist al sinds mijn jeugd dat ik met kinderen wilde gaan werken, ik hou van hun openheid en eerlijkheid, ze zijn zó heerlijk onbevangen! Het mooie aan werken met kinderen vind ik het genieten van die stralende snoetjes, de geborgenheid, de creatieve momenten en de geweldige fantasiewereld van een kind. Als Christen vind ik het mooi om met Gods liefde dit werk te doen en de kinderen te laten ervaren dat ze waardevol zijn, door hen aandacht te geven, samen liedjes te zingen, te troosten. Ieder kind is uniek en met veel liefde door God gemaakt.

Na bijna 20 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik aan een nieuw uitdaging begonnen als bemiddelingsmedewerker bij de Herberg. Wat mij aanspreekt in mijn werk als bemiddelingsmedewerker komt overeen met mijn werk in de kinderopvang. Met elkaar hebben we maar één doel: jouw kind geven wat het nodig heeft! Ik vind het ontzettend leuk om daar samen met jou als gastouder en ouder, zorg voor te dragen. Sinds ik zelf moeder ben, is het mij nóg duidelijker geworden hoe belangrijk het is dat kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

 
E-mail vestiging Arnhem:
arnhem@christelijkekinderopvang.nl

Marleen van Ree
1e contactpersoon:
Marleen van Ree
 • tel. 0619629541
 • werkdagen:
  dinsdag en donderdag van 08:30-17:00 uur

Eline Nikkels
Eigenaar:
Eline Nikkels
 • tel. 0621843208
 • werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

KvK: 51640600
LRK: 955688899Tarieven
Inspectierapport<
Lees meer
 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een gastouder in Arnhem en de directe omgeving, zoals in plaatsen als Velp, Westervoort, Elst en Huissen. We beschikken over een groot netwerk van christelijke gastouders. Vanuit onze jarenlange ervaring met kleinschalige gastouderopvang willen we ook jullie kind een geborgen plek bieden.
 

Wat we doen

Het vinden van een passende gastouder in Arnhem en omgeving is ons dagelijks werk.
 • We verzorgen ook de koppeling met de door jou gevonden christelijke gastouder
 • We bieden begeleiding aan de gastouder bij de zorg voor jouw kind
 • We bieden opvang vanuit onze persoonlijke betrokkenheid 
 • We zijn er voor kinderen van 0-12 jaar

 

Je eerste kindje

De kans is groot dat je in verwachting bent van een eerste kindje. De meeste ouders zoeken juist dan naar een gastouder via ons gastouderbureau in de regio Arnhem. Het idee dat je jouw kindje straks naar de opvang brengt, is soms best spannend. We investeren daarom extra tijd in de eerste intake van aanstaande ouders. Maar we krijgen ook ouders die juist bij een tweede of derde kindje bij ons aankloppen. Omdat ze net verhuisd zijn of de manier ze aanspreekt waarop we ons werk doen.

 

Hoe wij werken

 • Vanuit een pedagogische visie
 • Regelmatig bezoeken we gastouders
 • We kijken naar en spreken over de ontwikkeling van kinderen
 • Samen met de gastouder zoeken we naar een goed aanbod van spelvormen en speelgoed
 • We controleren of de omgeving en het huis veilig zijn
 • We zorgen voor de financiële administratie
 

Begeleiding gastouders

We vinden de relatie met de gastouder heel belangrijk en ook dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom organiseren we allerlei activiteiten, waar iedereen ervaringen kan uitwisselen en contact kan leggen. We organiseren:

 • Thema-avonden
 • Opleidingen
 • EHBO-(herhalings)cursussen
 • Op de thema-avonden zijn vraagouders en gastouders welkom!

Waarom De Herberg

Onze gastouders werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We streven naar een geborgen plek voor kinderen, zodat we ook op die manier kunnen bijdragen aan een christelijke opvoeding. Onze gastouders in de regio Arnhem leven de christelijke normen en waarden voor en ze dragen deze uit. In de dagelijkse praktijk betekent dit ook het vieren van christelijke feestdagen bij de gastouders thuis, Bijbellezen en bidden.

 

Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met ons christelijke gastouderbureau regio Arnhem via arnhem@christelijkekinderopvang.nl

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.