Geborgen en kindvriendelijke gastouderopvang

Opvang van kinderen in de gastouderopvang zorgt voor geborgenheid, een huiselijke sfeer en maximale aandacht voor het kind. Gastouderopvang vindt plaats in kleine groepen, in kindvriendelijke en christelijke stijl. Bij christelijk gastouderbureau (CGOB) De Herberg gebeurt dat altijd onder begeleiding van professionals. 
  

Bemiddeling en begeleiding

Wij helpen bij de bemiddeling in de zoektocht naar een passende, christelijke gastouder. Ons netwerk en onze ervaring maken de kans groot dat we kunnen helpen. Maar er zijn ook ouders die zelf al een christelijke gastouder hebben gevonden en via ons bureau de opvang verder willen organiseren.

 

Wat wij doen

  • Hulp bij het zoeken en gemeentelijke inschrijving van gastouder
  • Bemiddeling bij match met passende gastouder
  • Continue begeleiding en kwaliteitsbewaking
  • Uitstekende administratieve dienstverlening
 

Gecertificeerd

Gastouderopvang loopt in Nederland altijd via een erkend en geauditeerd gastouderbureau zoals De Herberg. We zijn vanaf de koppeling tussen ouder en gastouder de daaropvolgende jaren ook betrokken bij de begeleiding van gastouder en kind en de relatie daartussen. We borgen de kwaliteit van de opvang en ook het in de praktijk vormgeven van onze pedagogische visie.

 

Bij gastouder of thuis

De opvang van kinderen via gastouders kan op twee manieren: bij de gastouder thuis en bij het kind thuis. Christelijk gastouderbureau De Herberg begeleidt bij beide soorten opvang.
 

Belangrijke links

Inschrijven: Schrijf je nu in en voor onze gastouderopvang!

Kijk hier voor onze algemene pedagogische visie

Kijk hier voor ons pedagogisch beleidsplan

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

 

 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.