Gastouder Annet is beschikbaar voor opvang aan huis!

Home | Gastouder Annet is beschikbaar voor opvang aan huis!
Op zoek naar opvang aan huis? We hebben een lieve gastouder beschikbaar in de regio Amersfoort!

Ze stelt zich even voor:

Beste ouder/ verzorger,
Mijn naam is Annet, ik ben 48 jaar en trotse moeder van onze dochter Kim en zoon Robin, beiden de puberteit net voorbij. Ik werk alweer zo’n 30 jaar in de zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking, maar mis, door de wegbezuinigde tijd, echte aandacht en tijd voor de cliënt.
Ik heb altijd met veel plezier op kinderen gepast, en heb ze in allerlei leeftijden en gezinssituaties begeleid en opgevangen. Samen met de kinderen maak ik er een gezellige, ontspannen dag van. Dat ik daarmee de ouders ook ontlast, past bij mijn zorgzame karakter. Consequent zijn en duidelijkheid vind ik erg belangrijk.
Ik ben daarom op zoek naar een leuk gastgezin waar ik de opvang, bij jullie thuis, kan gaan verzorgen! Ik heb een gezonde dosis relativeringsvermogen, waarbij ik graag gebruik maak van een portie humor. Ik houd erg van knutselen, buiten zijn, fietsen, koken en bakken, zwemmen en voorlezen. Deze hobby’s laten me extra genieten wanneer ik ze met kinderen kan doen, ieder op zijn eigen manier. Elk kind met zijn of haar gaven.
Ik hoop samen met uw kind(/eren) een fijne dag te kunnen maken, en voor te bereiden op wat nog gaat komen.. het opgroeien! Flexibel ben ik ook, opvangdagen zijn in overleg. Opvang in avonden en weekenden is geen probleem!
Graag maak ik met jullie kennis, dan zien we vanzelf wat de mogelijkheden zijn!
Wie weet, tot snel!
Met een hartelijke groet, Annet.
Zou je kennis willen maken met Annet? Neem dan contact met ons op!