Het verhaal van gastouder Petra

Home | Het verhaal van gastouder Petra

Door de groeiende vraag naar christelijke, betrouwbare, kleinschalige opvang zijn we dringend op zoek naar nieuwe gastouders. Lees hier het verhaal van onze gastouder Petra (32 jaar), die graag de liefde voor haar eigen kinderen combineerde met de liefde voor de opvangkinderen.

Mijn naam is Petra, ik ben 32 jaar, getrouwd met Bert en moeder van Roos en Mick. Lange tijd heb ik in de kinderopvang gewerkt. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden. Toch wilde ik graag de stap maken naar gastouder, om meer 1 op 1 aandacht voor de gastkinderen te hebben door ze een veilige plek te bieden in ons gezin. Zo kon ik de liefde voor de kinderen goed combineren met de liefde voor mijn gezin. Ik heb toen contact opgenomen met Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Zij hebben mij heel goed geïnformeerd over alle aspecten waar ik rekening mee moest houden als ik wilde starten als gastouder. De mensen van De Herberg zijn erg professioneel, denken met mij mee en investeren echt in mij. Dat merk ik ook nu ik aan het werk ben. Ik werk niet vóór De Herberg, maar samen met De Herberg.

Wil je ook gaan werken als gastouder, of ben je al gastouder en wil je graag meer kinderen opvangen? Klik hier voor meer info of neem direct contact op met Eline Nikkels, regio Gelderse Vallei, via geldersevallei@christelijkekinderopvang.nl of 06 21 84 32 08.