Christelijk gastouderbureau Zwolle

Home | Christelijk gastouderbureau Zwolle

Christelijk gastouderbureau in Zwolle gezocht?

Welkom bij ons christelijk gastouderbureau Zwolle van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Grote kans dat je op dit moment op zoek bent naar een gastouder bij jou om de hoek. We beschikken over een groot netwerk van christelijke gastouders in Zwolle en omgeving.  We hebben gastouders in Hasselt, Genemuiden en Zwolle. De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we ook jouw kind een veilige en geborgen plek bieden bij een christelijke gastouder in Zwolle.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Bemiddeling christelijke gastouders in Zwolle 

De dienstverlening van ons christelijk gastouderbureau vlakbij Zwolle draait om persoonlijke betrokkenheid bij gastouder, ouder en kind. Wij zijn dagelijks bezig met het vinden van geschikte, christelijke gastouders in Zwolle en omgeving. Ook wanneer je al een passende gastouder hebt gevonden, kun je bij ons prima terecht.

Je eerste kindje

Ben je zwanger van je eerste kindje? Een spannende en bijzondere tijd breekt aan. Wat ook best spannend kan zijn, is om je kindje voor de eerste keer naar een christelijke gastouderopvang in Zwolle te brengen. Ons christelijk gastouderbureau begrijpt dat en investeert daarom extra tijd in het kennismakingsgesprek met aanstaande ouders. Wij vertellen je over onze gastouderopvang, zodat je jouw kind straks met een gerust hart naar een christelijke gastouder kunt brengen.

Pedagogische visie

Eén van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf is werken vanuit een pedagogische visie. Dat houdt onder andere in dat wij onze gastouders regelmatig bezoeken. Een aantal keer per jaar controleren we de christelijke gastouderopvang in Zwolle op veiligheid en hygiëne. Ook bespreken we de kinderen in de opvang. Denk hierbij aan de spelvormen, het omgaan met diverse leeftijden, de ontwikkeling en het gedrag van het kind. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd!

Begeleiding christelijke gastouders 

Wij organiseren ook thema-avonden en EHBO-herhalingscursussen. De thema-avonden zijn zowel voor ouders als christelijke gastouders in Zwolle interessant. Wat ook interessant is, is dat je op deze avond elkaar beter leert kennen en ervaringen uit kunt wisselen.

Praktisch en stabiel: christelijke gastouderopvang in Zwolle 

We vinden het in alle gevallen belangrijk dat je een passende gastouder vindt, vanuit persoonlijk en praktisch oogpunt. Zo zijn wij buiten kantooruren bereikbaar voor bijzondere situaties. Bijvoorbeeld voor reserve-opvang wanneer jouw gastouder onverhoopt ziek is. Wij weten precies welke gastouders op welke dagen werken en hebben een uitgebreid netwerk. Hierdoor hebben we in principe altijd een christelijke gastouderopvang in Zwolle of omgeving beschikbaar.

Christelijk gastouderbureau Zwolle

Ons christelijk gastouderbureau in Zwolle is, zoals hierboven al is aangegeven, onderdeel van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Wij zijn in 2006 opgericht en zijn het eerste christelijk gastouderbureau van Nederland. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. We hebben nu vestiging door heel Nederland.

Geborgen en bevlogen

Alle medewerkers van ons christelijk gastouderbureau werken vanuit een christelijke bevlogenheid. Wij vinden het belangrijk kinderen een geborgen plek te bieden en christelijke gastouderopvang in Zwolle aan te bieden die past bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders.

Start nu met opvang bij christelijk gastouderbureau Zwolle 

Neem gerust contact met ons op wanneer je op zoek bent naar meer informatie over christelijke gastouderopvang in Zwolle of omgeving. 

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer