Christelijk gastouderbureau regio Groningen

Uit ervaring weet ik dat het voor ouders mooi is om te zien als hun kinderen met plezier naar de gastouder gaan, je kunt je kinderen met een gerust hart achter laten en door de kleinschaligheid is het contact tussen ouder en gastouder ook beter. Dat de Herberg christelijke opvang biedt, is een waardevolle toevoeging.

Mijn kinderen gingen naar de gastouder , en ik ben zelf ook gastouder geweest. Het werk van de bemiddelingsmedewerker, die destijds bij mij langskwam sprak mij altijd erg aan.

Mijn ervaring in het onderwijs en als gastouder kan ik toepassen in het werk dat ik mag doen voor christelijk gastouderbureau De Herberg Groningen. Ik geniet van de contacten met de mensen. Met veel plezier ondersteun ik de gastouders bij praktische en administratieve zaken. Het is fijn als er een match is tussen vraagouder en gastouder en er met de opvang gestart kan worden. 
Rosalie Jansen
Rosalie Jansen


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

 

Ben je op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de regio Zuidhorn? De vestiging Groningen-Delfzijl van CGOB De Herberg beschikt over een groot netwerk van christelijke gastouders in Zuidhorn en omgeving. Wij bieden je kind een veilige en geborgen plek waar hij of zijn met veel plezier komt. Onze christelijke gastouderopvang staat voor: persoonlijke betrokkenheid, pedagogische kwaliteit en professioneel kleinschalig.

 

Bemiddeling gastouders in Zuidhorn en omgeving

Ben je op zoek naar een christelijke gastouder in Zuidhorn of omgeving? Wij helpen je bij het vinden van een geschikte gastouder. Daarbij houden wij rekening met de wensen van je kind en onze gastouders. Heb je al een geschikte gastouder gevonden? Ook dan kun je je bij ons aansluiten.

 

Je eerste kindje

Ben je zwanger van je eerste kindje? Allereerst van harte gefeliciteerd! Er komt een bijzondere tijd aan. Daarnaast vallen er diverse zaken te regelen. Wanneer je na je zwangerschapsverlof weer aan het werk wil, is kinderopvang daar één van. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van kinderopvang, waaronder christelijke gastouderopvang. Wanneer je behoefte hebt aan meer informatie, schroom dan niet om contact op te nemen met ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Zuidhorn. Wij werken vanuit een pedagogische visie. Wij vinden het belangrijk dat we regelmatig contact hebben met de gastouder, zodat we weten wat er speelt. Daarnaast bezoeken we onze christelijke gastouders in Zuidhorn en omgeving geregeld. We bespreken de ontwikkeling en het gedrag van de kinderen. Ook gaan we na of de locatie aan alle veiligheids- en hygiënevoorschriften voldoet. Indien nodig stellen we een actieplan op.

 

Begeleiding gastouders

Wist je dat we ook thema-avonden, opleidingen, EHBO-cursussen en de jaarlijkse EHBO-herhalingslessen organiseren voor gastouders? Op de thema-avonden worden de vraagouders ook uitgenodigd. Dat geeft hen de mogelijkheid de gastouders beter te leren kennen en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

 

Praktische en stabiele gastouderopvang in Zuidhorn

Wij vinden het belangrijk dat je een passende gastouder vindt. Een gastouder waar je kind zich op zijn of haar gemak voelt en de aandacht krijgt die het verdient. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passende, christelijke gastouder in Zuidhorn? Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Heb je al een gastouder, maar kan je gastouder onverhoopt niet oppassen? Buiten kantooruren zijn wij ook bereikbaar voor reserve-opvang.

 

Gastouderbureau in de regio Zuidhorn

CGOB De Herberg is het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Inmiddels bieden we opvang door het hele land, waaronder christelijke gastouderopvang in Zuidhorn. Wij werken vanuit christelijke normen en waarden. Zo besteden we aandacht aan christelijke feestdagen en bidden we voor de maaltijd. Ons christelijk gastouderbureau in de regio Zuidhorn vindt het belangrijk om een gastouder te vinden die past bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders.

 

Start nu met opvang bij christelijk gastouderbureau Zuidhorn

Neem gerust contact met ons op wanneer je op zoek bent naar meer informatie over christelijke gastouderopvang in Zuidhorn.

 

E-mail: rieannekwant@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: tel:06-28991653
KvK: 52927547
LRK: 225346680

 

Ons christelijk gastouderbureau in de regio Zuidhorn biedt voor jouw kind een geborgen plek.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.