Christelijk gastouderbureau regio Kennemerland

Persoonlijke aandacht vind ik een van de belangrijkste kenmerken van christelijk gastouderbureau De Herberg regio Kennemerland. Mijn naam is Willeke Reitsma. Ik woon samen met mijn vriend en ons zoontje in Alkmaar. Vanuit die stad werk ik als vestigingsmanager aan het organiseren van christelijke gastouderopvang voor de hele regio Kennemerland. Als ouder weet ik hoe belangrijk het is dat je vertrouwen hebt in de gastouder waar je kindje wordt ondergebracht. Iemand van wie je zeker weet dat je kindje daar een hele leuke dag gaat hebben. Op een plek waar het veilig en vertrouwd is.

Toen ik zelf christelijke gastouderopvang zocht voor ons zoontje, ontdekte ik dat dit niet zo makkelijk te vinden was in de regio Kennemerland. Ik sprak meer ouders met die uitdaging. Op dat moment werkte ik al 15 jaar in de kinderopvang. Ik zag de advertentie van De Herberg, 'franchisers gezocht', en wist: dit is het, dit moest ik gaan doen voor deze regio! Het voelde als een geschenk uit de hemel. Ik vind het belangrijk dat kinderen thuis, in de kerk, op school, maar ook zeker in de opvang met christelijke normen en waarden worden omringd. Zodat zij in een beschermde christelijke sfeer Gods nabijheid mogen beleven!
Het organiseren, plannen en matchen van de gastouderopvang vind ik erg leuk. En ook het begeleiden van de gastouders geeft mij veel voldoening. Het leuke contact met de ouders en het zoeken naar een passende gastouder voor hun kindje(s), geeft mij erg veel plezier in mijn werk. Ik weet hoe fijn het is als ik een zoekvraag van ouders kan beantwoorden.

Ik heb Sociaal cultureel Werk (SCW) gestudeerd en ben daarna in de kinderopvang gaan werken, onder andere als hoofdleidster op een BSO-locatie. Sinds oktober 2016 heb ik mijn eigen gastouderbureau De Herberg in de regio Kennemerland. Ik hou ervan op meer plekken actief te kunnen zijn, van de grotere steden Alkmaar, Haarlem, Zaandam en Schagen tot de kleinere plaatsen Langedijk, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo en Uitgeest.

 
Willeke Reitsma
Willeke Reitsma


Lees meer

 

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Van harte welkom bij ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam, onderdeel van de vestiging Kennemerland van CGOB de Herberg. Bij onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving is jouw kind in goede handen. Wij werken op een professionele en kleinschalige wijze. Dit schept duidelijkheid en vertrouwen. Jij en jouw kind zien iedere keer hetzelfde vertrouwde gezicht. Ons christelijk gastouderbureau dichtbij Zaandam beschikt over een groot netwerk christelijke gastouders uit de regio Zaandam. Zo is er altijd een christelijke gastouder waar jij en je kind een goed gevoel bij hebben. Bij onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving komt je kind in een geborgen omgeving terecht waar de christelijke normen en waarden hoog in het vaandel staan. Onze christelijke gastouderopvang in Zaandam staat voor: Persoonlijke betrokkenheid Pedagogische kwaliteit Professioneel kleinschalig

 

Bemiddeling christelijke gastouders in Zaandam en omgeving

Bij ons christelijk gastouderbureau dichtbij Zaandam houden wij ons dagelijk bezig met het vinden van de best passende christelijke gastouders in Zaandam en omgeving. Bij de bemiddeling zijn veel onderdelen belangrijk. Dankzij onze ervaring weten we precies waar op moet worden gelet. Naast de kwaliteit van de gastouder moet er natuurlijk ook vertrouwen en een klik zijn. Ons christelijk gastouderbureau dichtbij Zaandam hecht hier daarom ook veel aandacht aan. Wij blijven persoonlijk betrokken bij gastouder, ouder en kind.

 

Je eerste kindje bij de christelijke gastouders in Zaandam en omgeving

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Het kan dan een spannende gedachte zijn om je kindje zometeen naar een christelijke gastouder in Zaandam en omgeving te brengen. Ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam besteedt daarom extra veel aandacht aan het eerste gesprek met aanstaande ouders. Wanneer je weet dat je kind terecht kan bij een passende christelijke gastouder in Zaandam en omgeving hoef je je geen zorgen te maken.

 

Christelijke gastouderopvang in Zaandam: pedagogische visie

Wij werken vanuit een pedagogische visie. Onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving worden een aantal keer per jaar door ons bezocht. Naast de extra controle of het kind een veilig en gezond onderkomen heeft, wordt er ook veel met de gastouder gesproken. Het gaat dan onder andere over het omgaan met verschillende leeftijden, de ontwikkeling van het kind, het gedrag van het kind, speelgoed en spelvormen. Wanneer er dingen zijn die anders moeten stellen we direct een actieplan op. Ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam regelt verder ook de financiële administratie die hierbij komt kijken.

 

Begeleiding christelijke gastouders in en rond Zaandam

Onze christelijke gastouderopvang in Zaandam doet nog wat extra’s, namelijk het organiseren van thema-avonden voor christelijke gastouders. Denk hierbij aan opleidingen en EHBO-herhalingscursussen die de kwaliteit van onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving verhogen. Zowel vraagouders als gastouders zijn welkom op deze gezellige en nuttige avonden. Dankzij deze avonden komen vraagouders en christelijke gastouders uit Zaandam en omgeving met elkaar in contact en leren ze elkaar kennen. De gastouders van onze christelijke gastouderopvang in Zaandam beschikken dus altijd over de juiste papieren.

 

Het vinden van een christelijke gastouder in Zaandam en omgeving

Het vinden van een passende gastouder vanuit persoonlijk en praktisch oogpunt is erg belangrijk. Ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam doet hier dan ook alles aan. We zijn in bijzondere gevallen ook buiten kantooruren bereikbaar om bijvoorbeeld voor reserve opvang te zorgen. Zo wordt er stabiliteit geboden en staat er altijd een geschikte christelijke gastouder in de regio Zaandam voor je klaar.

 

Ons christelijk gastouderbureau vlakbij Zaandam

Ons christelijk gastouderbureau is onderdeel van vestiging Kennemerland van CGOB de Herberg dat al sinds 2006 bestaat. Inmiddels staan er vestigingen van deze christelijke gastouderbureaus door het hele land.

 

Geborgen en bevlogenheid bij onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving

Bij onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving wordt er vanuit een christelijke bevlogenheid gewerkt. Zo wordt er op een geborgen plek, bijgedragen aan een christelijke opvoeding van je kind. Wij bieden christelijke gastouderopvang in Zaandam die de christelijke normen en waarden naleven. Denk hierbij aan: bidden voor het eten, het lezen van de bijbel en het vieren van christelijke feestdagen.

 

Start nu met opvang bij ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam

Zowel vraagouders als christelijke gastouders in Zaandam en omgeving kunnen bij onze vestiging Kennemerland van CGOB de Herberg terecht. Neem voor meer informatie over ons christelijk gastouderbureau vlakbij Zaandam gerust contact met ons op.


Ons christelijke gastouderbureau dichtbij Zaandam biedt jouw kind een geborgen plek.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.