Christelijk gastouderbureau Zaandam

Home | Christelijk gastouderbureau Zaandam

Christelijk gastouderbureau in Zaandam gezocht?

Van harte welkom bij ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam, onderdeel van de vestiging Zaanstreek van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Wij hebben gastouders in Zaandam, Westzaan en Assendelft. Bij onze christelijke gastouders is jouw kind in goede handen. Wij werken op een professionele en kleinschalige wijze. Dit schept duidelijkheid en vertrouwen. Jij en jouw kind zien iedere keer hetzelfde vertrouwde gezicht. Ons christelijk gastouderbureau dichtbij Zaandam beschikt over een groot netwerk aan christelijke gastouders uit de regio Zaandam. Zo is er altijd een christelijke gastouder waar jij en je kind een goed gevoel bij hebben. Bij onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving komt je kind in een geborgen omgeving terecht waar de christelijke normen en waarden hoog in het vaandel staan. Onze christelijke gastouderopvang in Zaandam staat voor: Persoonlijke betrokkenheid. Pedagogische kwaliteit. Professioneel kleinschalig

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.
5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Bemiddeling christelijke gastouders in Zaandam en omgeving  

Bij ons christelijk gastouderbureau dichtbij Zaandam houden wij ons dagelijk bezig met het vinden van de best passende christelijke gastouders in Zaandam en omgeving. Bij de bemiddeling zijn veel onderdelen belangrijk. Dankzij onze ervaring weten we precies waar op moet worden gelet. Naast de kwaliteit van de gastouder moet er natuurlijk ook vertrouwen en een klik zijn. Ons christelijk gastouderbureau dichtbij Zaandam hecht hier daarom ook veel aandacht aan. Wij blijven persoonlijk betrokken bij gastouder, ouder en kind.

Christelijk Gastouderbureau De Herberg

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Het kan dan een spannende gedachte zijn om je kindje zometeen naar een christelijke gastouder in Zaandam en omgeving te brengen. Ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam besteedt daarom extra veel aandacht aan het eerste gesprek met aanstaande ouders. Wanneer je weet dat je kind terecht kan bij een passende christelijke gastouder in Zaandam en omgeving hoef je je geen zorgen te maken.

Pedagogische visie

Wij werken vanuit een pedagogische visie. Onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving worden een aantal keer per jaar door ons bezocht. Naast de extra controle of het kind een veilig en gezond onderkomen heeft, wordt er ook veel met de gastouder gesproken. Het gaat dan onder andere over het omgaan met verschillende leeftijden, de ontwikkeling van het kind, het gedrag van het kind, speelgoed en spelvormen. Ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam regelt verder ook de financiële administratie die hierbij komt kijken.

Begeleiding christelijke gastouders in Zaandam en omgeving

Onze christelijke gastouderopvang in Zaandam doet nog wat extra’s, namelijk het organiseren van thema-avonden voor christelijke gastouders. Denk hierbij aan e-learnings en EHBO-herhalingscursussen die de kwaliteit van onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving verhogen. Zowel ouders als gastouders zijn welkom op deze gezellige en nuttige avonden. Dankzij deze avonden komen ouders en christelijke gastouders uit Zaandam en omgeving met elkaar in contact en leren ze elkaar kennen. De gastouders van onze christelijke gastouderopvang in Zaandam beschikken dus altijd over de juiste papieren.

Het vinden van een christelijke gastouder in Zaandam en omgeving 

Het vinden van een passende gastouder vanuit persoonlijk en praktisch oogpunt is erg belangrijk. Ons christelijk gastouderbureau bij Zaandam doet hier dan ook alles aan. We zijn in bijzondere gevallen ook buiten kantooruren bereikbaar om bijvoorbeeld voor reserve opvang te zorgen. Zo wordt er stabiliteit geboden en staat er altijd een geschikte christelijke gastouder in de regio Zaandam voor je klaar.

Christelijk gastouderbureau Zaanstreek

Bij onze christelijke gastouders in Zaandam en omgeving wordt er vanuit een christelijke bevlogenheid gewerkt. Zo wordt er op een geborgen plek, bijgedragen aan een christelijke opvoeding van je kind. Wij bieden christelijke gastouderopvang in Zaandam die de christelijke normen en waarden naleven. Denk hierbij aan: bidden voor het eten, het lezen van de bijbel en het vieren van christelijke feestdagen.

Start nu met opvang

Zowel ouders als christelijke gastouders in Zaandam en omgeving kunnen bij onze vestiging Zaanstreek van Christelijk Gastouderbureau De Herberg terecht. Neem voor meer informatie over ons christelijk gastouderbureau vlakbij Zaandam gerust contact met ons op.  

Ons christelijke gastouderbureau dichtbij Zaandam biedt jouw kind een geborgen plek.

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer