Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Twente.

Christelijk gastouderbureau Twente

Als ouder weet ik hoe fijn het is om je kind met een gerust hart naar de opvang kunt brengen. Waar het zo goed is, dat je er als ouder ook van geniet hoe je kind contact heeft met de gastouder. Ik help graag mee om zo'n veilige plek voor kinderen te bieden, waar het is als een tweede thuis. 

Als bemiddelingsmedewerker van De Herberg kan ik daarin zelfstandig bezig zijn. Ik hou ervan om de opvang te regelen en te coördineren. De verschillende contacten met ouders en gastouders geven me veel plezier in mijn werk. En het maken van een goede match waarbij je steeds meer en meer merkt dat ouder en gastouder elkaar leren kennen, waarderen en vertrouwen.

Ook coach ik graag gastouders zodat ze steeds professioneler worden in hun werk en zodat ze persoonlijk groeien. Onderdelen van de Academie Lichamelijk opvoeding, waar ik gestudeerd heb, komen daarbij zeer van pas. Maar ook de opleiding Doktersassistente en vooral de ervaring van het werken met mensen die ik jarenlang opdeed in dat vak. Inmiddels werk ik ook al enkele jaren met veel plezier bij De Herberg.


 
 
Rianne Fris
Rianne FrisLees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau bij Wierden? Ons christelijk gastouderbureau nabij Wierden, onderdeel van de vestiging Twente van CGOB De Herberg, biedt kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. Onze gastouders in Wierden geven jouw kind graag extra persoonlijke aandacht, zodat jouw kind zich thuis voelt en optimaal kan ontwikkelen. Voor gastouderopvang in Wierden en omgeving kies je voor de vestiging Twente van CGOB De Herberg.

 

Bemiddeling christelijke gastouders in Wierden

Wij helpen je graag bij het vinden van een passende, christelijke gastouder in Wierden. Ons gastouderbureau nabij Wierden staat voor persoonlijke betrokkenheid, pedagogische kwaliteit, professioneel en kleinschalig. Heb je zelf al een christelijke gastouderopvang in Wierden gevonden? Ook dan helpen wij je graag. Van het bepalen van het uurloon tot het opstellen van goede onderlinge afspraken, wij bieden ondersteuning waar jij dat wenst.

 

Je eerste kindje

Wanneer je je eerste kindje verwacht, breekt er een bijzondere en leuke tijd aan. Het kan best spannend zijn om je kindje straks naar een christelijke gastouderopvang in Wierden te brengen. Hierin kan ons gastouderbureau bij Wierden je ondersteunen. Zo kunnen wij je meer informatie verschaffen over de mogelijkheden. Bovendien bieden wij alle hulp en ondersteuning bij het vinden van een geschikte, christelijke gastouder in Wierden.

 

Christelijke gastouderbureau bij Wierden

De christelijke gastouders nabij Wierden zijn onderdeel van de vestiging CGOB de Herberg Twente. CGOB de Herberg is het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Vandaag de dag hebben we gastouders in het hele land, dus ook christelijke gastouders in Wierden en omgeving. De bemiddelingswerker van onze vestiging in Twente is Rianne Fris. Vanaf 2011 is ze werkzaam bij CGOB De Herberg en heeft al veel ouders kunnen helpen die op zoek waren naar een christelijke gastouder in Wierden. 

 

Pedagogische visie van ons christelijk gastouderbureau bij Wierden

Onze christelijke gastouders in Wierden bieden een veilige en geborgen plek. De veiligheid en hygiëne van een gastouderopvang zijn dan ook twee belangrijke pijlers binnen ons christelijk gastouderbureau nabij Wierden. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen bezoeken wij regelmatig onze christelijke gastouders in Wierden en omgeving. De eventuele acties en/of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan. Een gastouder in Wierden is verplicht zich aan de gemaakte afspraken te houden en dit controleren wij ook geregeld.

 

Christelijke gastouder bij Wierden; stabiliteit en kleinschaligheid

Onze christelijke gastouders nabij Wierden zijn flexibel. Zo stem je samen de breng- en haaltijden af en betaal je voor onze christelijke gastouderopvang in Wierden per uur i.p.v. per dag. Ons christelijke gastouderbureau bij Wierden biedt kleinschalige opvang, zodat jouw kind de aandacht krijgt die het verdient.

 

Geborgen en bevlogen christelijke gastouderopvang nabij Wierden

Wij bieden gastouderopvang vanuit christelijke uitgangspunten waarbij de ontwikkeling van jouw kind centraal staat. Bij ons christelijke gastouderbureau nabij Wierden gaat het niet alleen om geloofsopvoeding, maar ook om de sociale vaardigheden en allerlei andere aspecten van opvoeden.

 

Start nu met christelijk gastouderbureau Wierden 

Ben je op zoek naar meer informatie over christelijke gastouderopvang in Wierden? Of wil je je direct aanmelden als vraagouder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onderstaand de contactgegevens van ons gastouderbureau nabij Wierden.

E-mail: riannefris@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: 06-54386224
KvK: 51636840
LRK: 132016473

Wij zijn het christelijke gastouderbureau bij Wierden waar je een geschikte, christelijke gastouder in Wierden of omgeving vindt!

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.