Christelijk gastouderbureau Wierden

Home | Christelijk gastouderbureau Wierden

Christelijk gastouderbureau in Wierden gezocht?

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in Wierden en omgeving? Ons christelijk gastouderbureau in Wierden, onderdeel van de vestiging Twente van Christelijk Gastouderbureau De Herberg, biedt kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. Onze gastouders in Wierden geven jouw kind graag extra persoonlijke aandacht, zodat jouw kind zich thuis voelt en optimaal kan ontwikkelen. Voor gastouderopvang in Wierden, Almelo, Nijverdal, Rijssen, Enter en Vriezenveen kies je voor de vestiging Twente van Christelijk Gastouderbureau De Herberg.

Christelijke gastouder

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.
5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.
Christelijke gastouderbureau

Bemiddeling christelijke gastouders in Wierden 

Wij helpen je graag bij het vinden van een passende, christelijke gastouder in Wierden. Ons gastouderbureau in Wierden en omgeving staat voor persoonlijke betrokkenheid, pedagogische kwaliteit en is professioneel en kleinschalig. Heb je zelf al een christelijke gastouderopvang in Wierden gevonden? Ook dan helpen wij je graag. Van het adviseren in een uurloon tot het opstellen van goede onderlinge afspraken, wij bieden ondersteuning waar jij dat wenst.

Je eerste kindje

Wanneer je je eerste kindje verwacht, breekt er een bijzondere en leuke tijd aan. Het kan best spannend zijn om je kindje straks naar een christelijke gastouderopvang in Wierden te brengen. Hierin kan ons gastouderbureau in Wierden je ondersteunen. Zo kunnen wij je meer informatie verschaffen over de mogelijkheden. Bovendien bieden wij alle hulp en ondersteuning bij het vinden van een geschikte, christelijke gastouder in Wierden.

Christelijke gastouder
Christelijk gastouderbureau

Christelijke gastouderbureau in Wierden

De christelijke gastouders in Wierden zijn onderdeel van de vestiging Twente. Wij zijn het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Vandaag de dag hebben we gastouders in het hele land, dus ook christelijke gastouders in Wierden en omgeving. Onze bemiddelingsmedewerker heeft al veel ouders kunnen helpen die op zoek waren naar een christelijke gastouder in Wierden.

Pedagogische visie

Onze christelijke gastouders in Wierden bieden een veilige en geborgen plek. De veiligheid en hygiëne van een gastouderopvang zijn dan ook twee belangrijke pijlers binnen ons christelijk gastouderbureau in Wierden. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen bezoeken wij regelmatig onze christelijke gastouders in Wierden en omgeving. De acties en/of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan. Ons christelijk gastouderbureau in Wierden ziet er op toe dat de gastouder zich aan de gemaakte afspraken houdt.

Christelijke gastouder

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het inschrijfformulier in en wij bellen of mailen je terug.
Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op de vestigingspagina.

5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Christelijke gastouder bij Wierden; stabiliteit en kleinschaligheid

Onze christelijke gastouders in Wierden zijn flexibel. Zo stem je samen de breng- en haaltijden af en betaal je voor onze christelijke gastouderopvang in Wierden per uur i.p.v. per dag. Ons christelijke gastouderbureau bij Wierden biedt kleinschalige opvang, zodat jouw kind de aandacht krijgt die het verdient.

Geborgen en bevlogen

Wij bieden gastouderopvang vanuit christelijke uitgangspunten waarbij de ontwikkeling van jouw kind centraal staat. Bij ons christelijke gastouderbureau in Wierden gaat het niet alleen om geloofsopvoeding, maar ook om sociale vaardigheden en allerlei andere aspecten van opvoeden.

Start nu met gastouderopvang bij christelijk gastouderbureau in Wierden

Ben je op zoek naar meer informatie over christelijke gastouderopvang in Wierden? Of wil je je direct aanmelden als ouder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wij zijn het christelijke gastouderbureau in Wierden waar je een geschikte, christelijke gastouder in Wierden of omgeving vindt! 

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer