Christelijk gastouderbureau Twente

Door mijn twee zoontjes heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het is om een fijne opvangplek te hebben voor je kinderen. Binnen mijn werk als bemiddelingsmedewerker zie ik het dan ook als een uitdaging om een veilige en een vertrouwde plek voor kinderen te zoeken, waar zij zich volledig thuis kunnen voelen. 

Na mijn studie Pedagogiek, heb ik op verschillende gebieden ervaring mogen opdoen in het werken met kinderen en hun ouders. Eerst een aantal jaar als pedagoog binnen het onderwijs en vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de jeugdzorg. Al deze ervaringen neem ik mee binnen de begeleiding van vraag- en gastouders.

Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen, vind ik belangrijke aspecten binnen mijn werk als bemiddelingsmedewerker van De Herberg Twente. Ik ben van mening dat het contact tussen ouder en gastouder van groot belang is binnen de opvang van kinderen. Alleen dan kunnen kinderen zich ook veilig en vertrouwd voelen binnen de opvangplek. Ik zie het als een uitdaging om hierin te helpen en te begeleiden.


 
 
Marianne Westhuis
Marianne WesthuisLees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau bij Wierden? Ons christelijk gastouderbureau nabij Wierden, onderdeel van de vestiging Twente van CGOB De Herberg, biedt kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. Onze gastouders in Wierden geven jouw kind graag extra persoonlijke aandacht, zodat jouw kind zich thuis voelt en optimaal kan ontwikkelen. Voor gastouderopvang in Wierden en omgeving kies je voor de vestiging Twente van CGOB De Herberg.

 

Bemiddeling christelijke gastouders in Wierden

Wij helpen je graag bij het vinden van een passende, christelijke gastouder in Wierden. Ons gastouderbureau nabij Wierden staat voor persoonlijke betrokkenheid, pedagogische kwaliteit, professioneel en kleinschalig. Heb je zelf al een christelijke gastouderopvang in Wierden gevonden? Ook dan helpen wij je graag. Van het bepalen van het uurloon tot het opstellen van goede onderlinge afspraken, wij bieden ondersteuning waar jij dat wenst.

 

Je eerste kindje

Wanneer je je eerste kindje verwacht, breekt er een bijzondere en leuke tijd aan. Het kan best spannend zijn om je kindje straks naar een christelijke gastouderopvang in Wierden te brengen. Hierin kan ons gastouderbureau bij Wierden je ondersteunen. Zo kunnen wij je meer informatie verschaffen over de mogelijkheden. Bovendien bieden wij alle hulp en ondersteuning bij het vinden van een geschikte, christelijke gastouder in Wierden.

 

Christelijke gastouderbureau bij Wierden

De christelijke gastouders nabij Wierden zijn onderdeel van de vestiging CGOB de Herberg Twente. CGOB de Herberg is het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Vandaag de dag hebben we gastouders in het hele land, dus ook christelijke gastouders in Wierden en omgeving. De bemiddelingswerker van onze vestiging in Twente is Rianne Fris. Vanaf 2011 is ze werkzaam bij CGOB De Herberg en heeft al veel ouders kunnen helpen die op zoek waren naar een christelijke gastouder in Wierden. 

 

Pedagogische visie van ons christelijk gastouderbureau bij Wierden

Onze christelijke gastouders in Wierden bieden een veilige en geborgen plek. De veiligheid en hygiëne van een gastouderopvang zijn dan ook twee belangrijke pijlers binnen ons christelijk gastouderbureau nabij Wierden. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen bezoeken wij regelmatig onze christelijke gastouders in Wierden en omgeving. De eventuele acties en/of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan. Een gastouder in Wierden is verplicht zich aan de gemaakte afspraken te houden en dit controleren wij ook geregeld.

 

Christelijke gastouder bij Wierden; stabiliteit en kleinschaligheid

Onze christelijke gastouders nabij Wierden zijn flexibel. Zo stem je samen de breng- en haaltijden af en betaal je voor onze christelijke gastouderopvang in Wierden per uur i.p.v. per dag. Ons christelijke gastouderbureau bij Wierden biedt kleinschalige opvang, zodat jouw kind de aandacht krijgt die het verdient.

 

Geborgen en bevlogen christelijke gastouderopvang nabij Wierden

Wij bieden gastouderopvang vanuit christelijke uitgangspunten waarbij de ontwikkeling van jouw kind centraal staat. Bij ons christelijke gastouderbureau nabij Wierden gaat het niet alleen om geloofsopvoeding, maar ook om de sociale vaardigheden en allerlei andere aspecten van opvoeden.

 

Start nu met christelijk gastouderbureau Wierden 

Ben je op zoek naar meer informatie over christelijke gastouderopvang in Wierden? Of wil je je direct aanmelden als vraagouder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onderstaand de contactgegevens van ons gastouderbureau nabij Wierden.

E-mail: riannefris@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: 06-54386224
KvK: 51636840
LRK: 132016473

Wij zijn het christelijke gastouderbureau bij Wierden waar je een geschikte, christelijke gastouder in Wierden of omgeving vindt!

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.