Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Arnhem.

Christelijk gastouderbureau Arnhem

Als bemiddelingsmedewerker van CGOB De Herberg Arnhem merk ik dat juist het persoonlijke contact met zowel gastouder, ouder en kind, maakt dat ik met veel plezier aan het werk ga. Graag wil ik er mede zorg voor dragen dat ouders hun kind met een gerust hart kunnen brengen naar een plek waar hun kind zich geliefd en gekend weet, zodat het die zorg krijgt die het nodig heeft. We komen dan ook regelmatig bij de gastouders thuis, zodat wij hen die begeleiding en ondersteuning kunnen geven. Zo geven zij de kinderen een veilige, professionele en liefdevolle opvang, in een christelijk tweede thuis.
Dit zou ik als moeder van 4 kinderen ook graag voor mijn kinderen willen, waardoor ik mij goed kan inleven in de wensen van ouders. Er zijn gastouders die er bewust voor kiezen om thuis te blijven bij hun kinderen en plek in hun huis en hart hebben voor gastkinderen. Ikzelf ben ook een periode thuis gebleven voor mijn kinderen, dus kan mij ook goed vinden in de rol van gastouders. Ik kom uit het onderwijs en heb het meest gewerkt met de kleuters uit de groepen 1 en 2. Daarnaast heb ik mij met veel liefde en enthousiasme ingezet bij het organiseren en uitvoeren van de kinderdiensten in onze kerkelijke gemeente.

Ester Fakkel
Bemiddelingsmedewerker:
Ester Fakkel

Eline Nikkels
​Eigenaar:
Eline Nikkels

KvK: 51640600
LRK: 955688899Tarieven
Inspectierapport<
Lees meer
 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Ben je op zoek naar een gastouderbureau voor Westervoort? CGOB De Herberg biedt christelijke gastouderopvang in de provincie Gelderland, dus ook in en rondom Westervoort! Wij hebben veel contact met christelijke gastouders uit deze regio. Gastouders waar jouw zoon of dochter zich op zijn of haar gemakt voelt. Ons gastouderbureau voor Westervoort biedt kleinschalige gastouderopvang waarbij veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van jouw kind hoog in het vaandel staan

 

Bemiddeling gastouders voor Westervoort

Een geschikte gastouder vinden voor jouw kind, daar helpen wij je graag bij. Met onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen wij veel voor je betekenen. Heb je al een gastouder gevonden die aansluit op jouw wensen en behoeftes? Ook dan kan ons christelijk gastouderbureau voor Westervoort je verder helpen. Van baby tot schoolkind, wij begeleiden het volledige traject van christelijke kinderopvang.

 

Persoonlijke aandacht

Ben je op zoek naar een christelijke gastouder voor je eerste kindje? Of in verband met een verhuizing op zoek naar een nieuw gastouderopvang voor jouw kind(eren)? De gedachte om jouw kind in de zorg van anderen achter te laten, kan best spannend zijn. Ons christelijke gastouderbureau voor Westervoort begrijpt dat. Tijdens het intakegesprek nemen wij daarom uitgebreid de tijd voor persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht staat gedurende het hele traject bij ons centraal!

 

Eerste gastouderbureau voor Westervoort

Ons gastouderbureau voor Westervoort is onderdeel van de vestiging de Gelderse Vallei van CGOB De Herberg. Wij zijn het eerste christelijke gastouderbureau in Nederland en bestaan sinds 2006. Al onze gastouders werken vanuit een pedagogische visie en voeden jouw kind christelijk op. Zo dragen zij de christelijke normen en waarden uit en vieren zij de christelijke feestdagen met jouw kind.

 

Het pedagogische beleid van onze gastouderopvang voor Westervoort

Elk kind is anders en jouw kind wordt voor een deel opgevoed door onze christelijke gastouders in Westervoort. Zij zien jouw kind opgroeien. Daarom gaan wij een aantal keer per jaar op bezoek bij onze gastouders. Het gedrag en de ontwikkeling van jouw kind wordt dan uitgebreid besproken. Daarnaast wordt de veiligheid van het huis gecontroleerd en stellen wij (indien nodig) een actieplan op.

 

Thema-avonden voor vraagouders en gastouders in Westervoort

Ons christelijke gastouderbureau voor Westervoort organiseert thema-avonden voor zowel vraagouders als gastouders. Zo worden er regelmatig EHBO-herhalingscursussen gegeven. De thema-avonden zijn niet alleen erg leerzaam, maar ook erg interessant voor ontmoetingen. Je maakt kennis met andere vraagouders en gastouders in Westervoort en kunt ervaringen met elkaar uitwisselen.

 

Start nu met christelijk gastouderbureau Westervoort

Heb je vragen over onze christelijke gastouderopvang? Neem gerust contact met ons op. Onderstaand onze contactgegevens.


Wij zijn het christelijke gastouderbureau voor Westervoort dat jouw kind een veilige en gezonde plek biedt.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.