Christelijk gastouderbureau Utrecht

Home | Christelijk gastouderbureau Utrecht

Christelijk gastouderbureau in Utrecht gezocht?

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in Utrecht? Samen bidden, gezellig meezingen met kindermuziek en stilstaan bij de christelijke feesten? Dat kunt u van de christelijke gastouders van Christelijk Gastouderbureau De Herberg verwachten. Bij ons vind je de beste gastouderopvang in Utrecht!

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.
Christelijke gastouderbureau

Voordelig

Een christelijk gastouderbureau in Utrecht duur? Echt niet! Gastouderopvang is een voordelige vorm van opvang. Je betaalt namelijk alleen voor de uren die je ook echt gebruikt. Daarnaast kom je bij ons ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Omdat wij een gecertificeerd gastouderbureau zijn, betaalt de overheid mee aan de kosten die jij maakt. Ook daarom kies je voor een christelijke kinderopvang in Utrecht!

Pedagogische kwaliteit

Al onze gastouders gaan uit van een viertal basisprincipes. Namelijk: elk kind is waardevol en uniek, heeft talenten en heeft anderen nodig om zich te ontwikkelen. Binnen ons christelijk gastouderbureau in Utrecht creëren wij daarom ook altijd een vertrouwde omgeving. Waarin jouw kind zich op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Alleen zo groeit hij of zij op als een zelfstandig en evenwichtig mens. Met respect voor zichzelf én anderen.

Een christelijke identiteit

Gods liefde is voor alle mensen. Dat is waar wij in geloven. Vanuit onze christelijk gastouderbureau in Utrecht hopen wij onze gastkinderen iets van deze liefde te laten zien. Zodat ook zij nieuwsgierig worden en vanuit Gods liefde willen leven. Om dit mogelijk te maken, verwachten wij van al onze medewerkers en gastouders dat zij de christelijke identiteit onderschrijven en uitdragen. Alle kinderen en ouders zijn welkom bij ons!

Een christelijke gastouder via De Herberg  

Op zoek naar een christelijke gastouderopvang in Utrecht? Kies dan voor Christelijk Gastouderbureau De Herberg! Wij zijn persoonlijk betrokken. Werken alleen met professionals met een pedagogische opleiding. Ook werken wij binnen ons christelijk gastouderbureau nabij Utrecht volgens de pedagogische visie en waarborgen we de veiligheid van jouw kind. Ben je liever zelf gastouder? Vul dan ons inschrijfformulier in!

Vind jouw christelijk gastouder in Utrecht

Bidden, meezingen met christelijke kindermuziek en op zoek naar een christelijke gastouder in Utrecht? Kies dan voor gastouderopvang bij Christelijk Gastouderbureau De Herberg Utrecht! Schrijf je vandaag nog in via ons inschrijfformulier. En heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Kies voor ons christelijk gastouderbureau in Utrecht en vind de perfecte gastouder voor jouw zoon of dochter!

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer