Christelijk gastouderbureau regio Utrecht-Woudenberg-Leusden

Madelon Voorthuijssen
Vanuit gastouderbureau regio Utrecht-Woudenberg-Leusden staan we voor onze christelijke identiteit. Het is onze visie om ook echt deze identiteit uit te dragen in ons werk. Dit merk je ook in het contact met de ouders en de gastouders.

Ik geloof dat je de beste kwalitatieve opvang krijgt voor je kind wanneer het contact tussen de ouders en de gastouders goed is. Ik zie het als mijn rol om dit te faciliteren en te onderhouden.

Voordat ik bij De Herberg begon, deed ik al veel ervaring op in het werken met mensen. Ik werkte als verpleegkundige en als kwaliteitsmanager in de geestelijke gezondheidszorg. Mijn ervaring in deze twee functies heb ik meegenomen in de rol als bemiddelingsmedewerker bij De Herberg. Dit doe ik nu sinds 2016 met veel plezier.

Meintje Heijloo
Mijn naam is Meintje Heijloo. Ik ben getrouwd met Ruben en samen hebben wij een zoon en een dochter. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat je je kind in vol vertrouwen kunt achterlaten bij de opvang terwijl je aan het werk bent. Het is namelijk je kostbaarste bezit en daarom ontzettend belangrijk dat het goed voelt en goed geregeld is. Mijn doel als bemiddelingsmedewerker is om jou als ouder of gastouder hierbij te helpen.

Tijdens de opleiding Psychodiagnostisch Werk en de Pabo heb ik veel met kinderen gewerkt. Ook heb ik een tijd als vrijwilliger gewerkt op een kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelachterstand. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring verkregen op (ortho)pedagogisch en psychologisch gebied. Daarnaast heb ik al veel ervaring opgedaan in verschillende administratieve functies. Ik hou van organiseren en aanpakken. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk mijn werk. Omdat gastouderschap een verlengstuk is van ’thuis’, vind ik het waardevol dat er een mogelijkheid is tot opvang waarin christelijke normen en waarden te vinden zijn. Dat geeft voor mij het werken voor CGOB de Herberg extra waarde. Vanaf 1 september 2020 mag ik Madelon vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Graag sta ik voor je klaar op pedagogisch en zakelijk vlak. Neem gerust contact op, dan help ik je graag!
 
Madelon Voorthuijsen
Madelon Voorthuijsen
(zwangerschapsverlof t/m 31-12-2020)


Meintje Heijloo
Meintje Heijloo
werkdagen: maandag, dinsdag, donderdagLees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in Utrecht? Samen bidden. Gezellig meezingen met christelijke kindermuziek. En stilstaan bij belangrijke feesten. Dat kunt u van de christelijke gastouders van CGOB De Herberg verwachten. Bij ons vind je de beste christelijke gastouderopvang in Utrecht!

 

Voordelig

Een christelijk gastouderbureau in Utrecht duur? Echt niet! Gastouders zijn de goedkoopste vorm van opvang. Je betaalt namelijk alleen voor de uren die je ook echt gebruikt. En dat voor een minimum van €4,75 per uur! Daarnaast kom je bij ons ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Omdat wij een gecertificeerd gastouderbureau zijn, betaalt de overheid mee aan de kosten die jij maakt. Ook daarom kies je voor een christelijke kinderopvang in Utrecht!

 

Pedagogische kwaliteit

Al onze gastouders gaan uit van een viertal basisprincipes. Namelijk: elk kind is waardevol en uniek, heeft talenten en heeft anderen nodig om zich te ontwikkelen. Binnen onze christelijk gastouderbureau in Utrecht creëren wij daarom ook altijd een vertrouwde omgeving. Waarin jouw kind zich op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Alleen zo groeit hij of zij op als een zelfstandig en evenwichtig mens. Met respect voor zichzelf én anderen. p style="color: #222222; font-family: Arial; font-size: 12px;">

 

Een christelijke identiteit

Gods liefde is voor alle mensen. Dat is waar wij in geloven. Vanuit onze christelijk gastouderbureau in Utrecht hopen wij onze gastkinderen iets van deze liefde te laten zien. Zodat ook zij nieuwsgierig naar Hem worden. En vanuit Gods liefde willen leven. Om dit mogelijk te maken, verwachten wij van al onze medewerkers dat zij de christelijke identiteit onderschrijven. En uitdragen. Wordt jouw kind niet gelovig opgevoed? Geen probleem. Wij merken dat ook niet-christelijke ouders onze aanpak waarderen.

 

Een christelijke gastouder via CGOB De Herberg

Op zoek naar een christelijke gastouderopvang in Utrecht? Kies dan voor CGOB De Herberg! Wij zijn persoonlijk betrokken. Werken alleen met professionals met een pedagogische opleiding. En houden de groepen graag klein. Ook werken wij binnen ons christelijk gastouderbureau nabij Utrecht volgens de pedagogische visie. Zo gaan wij grensoverschrijdend gedrag tegen en waarborgen wij de veiligheid van jouw kind. Ben je liever zelf een gastouder? Vul dan ons inschrijfformulier in!

 

Vind uw christelijk gastouderbureau in Utrecht!

Bidden. Meezingen met christelijke kindermuziek. Ben jij op zoek naar een christelijke gastouder in Utrecht? Denk dan eens aan CGOB De Herberg! Schrijf je vandaag nog in via ons inschrijfformuiler. En heb je een vraag? Stuur ons dan een bel- of mail-mij-terug verzoek. Of bel direct naar 026 - 3213644. Kies voor ons christelijk gastouderbureau in Utrecht en vind de perfecte gastouder voor jouw zoon of dochter!

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.