Christelijk gastouderbureau Stadskanaal

Home | Christelijk gastouderbureau Stadskanaal

Christelijk gastouderbureau in Stadskanaal gezocht?

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de regio Stadskanaal? Met een christelijke gastouder in Stadskanaal van ons Christelijk Gastouderbureau De Herberg kom je jouw werkdagen zeker zorgeloos door. Jouw kind speelt namelijk gezellig met vriendjes van zijn of haar eigen leeftijd, terwijl jij aan het werk bent. Wij hebben gastouders in de regio Stadskanaal, lekker dichtbij jouw huis.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Veilige kinderopvang

Wij werken binnen ons christelijk gastouderbureau in Stadskanaal volgens een duidelijke pedagogische visie. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen zich geliefd en veilig voelen. Om deze veiligheid te waarborgen, maken wij bijvoorbeeld gebruik van de Meldcode Kindermishandeling en voeren wij jaarlijks een risico inventarisatie uit op de opvanglocatie. Wij zijn als christelijk gastouderbureau betrokken bij onze gastouders en hebben persoonlijk contact met hen. Wij kennen onze gastouders goed doordat wij al jaren bij hen op bezoek komen.

Iedereen is welkom

Wij zijn een christelijk gastouderbureau en wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens geliefd is door God. Wij gunnen alle kinderen een christelijke opvoeding, daarom zijn al onze gastouders christen. Maar lang niet alle gastkinderen van ons gastouderbureau hebben een christelijke achtergrond. Dat hoeft ook niet. Iedereen is welkom bij ons. Vaak vinden ouders de christelijke normen en waarden die onze gastouders naar voren laten komen in de opvang erg belangrijk en waarderen en respecteren zij onze visie. Christelijk gastouderbureau De Herberg kan in Stadskanaal de juiste match maken tussen ouders en gastouder.

Over CGOB De Herberg

CGOB De Herberg is het eerste gastouderbureau met een duidelijke, christelijke visie. Wij zijn in 2006 opgericht en door de jaren heen zijn we erg gegroeid. Wij hebben nu 17 vestigingen door heel Nederland. Wij vinden het belangrijk dat onze gastouders goed pedagogisch onderlegd zijn. Al onze christelijke gastouders zijn professionals met een pedagogische achtergrond. En dat niet alleen, ook onze bemiddelingsmedewerkers zijn pedagogisch opgeleid en hebben vaak al jaren ervaring in de kinderopvang. Heb je zelf interesse om gastouder te worden bij CGOB De Herberg? Vul dan ons inschrijfformulier in!

Vind nu een christelijke gastouder in Stadskanaal!

Wij zoeken graag een passende gastouder voor jullie kind die aan al jouw eisen voldoet. Vul vandaag nog ons inschrijfformulier in. Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met onze vestiging Assen, Emmen en De Kanaalstreek van CGOB De Herberg. Met een christelijke gastouder in de regio Stadskanaal kun je met een gerust hart aan het werk.

Een bekende als gastouder

Misschien heb je al iemand in je omgeving die je geschikt vindt om jouw kinderen op te vangen. Dit kan een oma, opa, tante, buurvrouw of vriendin zijn. Wanneer zij gastouder wordt bij ons christelijk gastouderbureau, kun jij gebruik maken van kinderopvangtoeslag en ontvangt die persoon een eerlijke vergoeding. Natuurlijk moet die persoon wel voldoen aan de wettelijke eisen voor gastouders, klik hier voor meer informatie daarover.

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer