Christelijk gastouderbureau Nijverdal

Home | Christelijk gastouderbureau Nijverdal

Christelijk gastouderbureau in Nijverdal gezocht?

Een christelijke gastouder in Nijverdal of omgeving nodig? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Christelijk gastouderbureau Nijverdal maakt onderdeel uit van vestiging Twente van Christelijk Gastouderbureau De Herberg.

Inmiddels hebben wij al veel ervaring als gastouderbureau en gastouderopvang heeft vele voordelen. Gastouderopvang is kleinschalig en flexibel. Jouw kind heeft altijd hetzelfde vertrouwde gezicht en er is veel persoonlijke aandacht voor je kind. Wanneer je je kind naar een gastouder brengt, kan jij jouw werk of studie weer oppakken en leert jouw kind samenspelen met andere kinderen. Iets voor jou/jullie? Schrijf je direct in!

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Christelijke gastouder

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.
Christelijke gastouderbureau

Onze pedagogische visie en onze christelijke visie

Bij christelijk gastouderbureau De Herberg vinden wij het belangrijk om kwalitatief goede kinderopvang te bieden. Zowel de emotionele als de fysieke veiligheid van jouw kind staat centraal. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij korte lijnen met onze gastouders en gaan wij regelmatig bij hen op bezoek. Het bieden van veiligheid op alle vlakken, staat dan ook centraal binnen de evaluatiegesprekken met onze gastouders. Tijdens risico-inventarisatie bezoeken, controleren wij het huis van de gastouder op veiligheid en hygiëne.

 

Binnen gastouderbureau Twente gaan wij uit van de volgende vier basisprincipes:

  • Elk kind is uniek.
  • Ieder kind is waardevol.
  • Ieder kind heeft eigen talenten.
  • Ieder kind heeft anderen nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Onze gastouders in Twente staan achter deze principes en deze staan centraal binnen hun werk. Onze gastouder zijn in staat een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor jouw kind, waardoor zij zich kunnen veilig kunnen ontwikkelingen en kunnen groeien

Ook willen wij graag zoveel mogelijk kinderen een christelijke opvoeding meegeven. Onze gastouders dragen daarom allemaal christelijke normen en waarden uit en geven hier vorm aan binnen de opvang. Alle kinderen en ouders zijn welkom bij ons, of zij nu christelijk zijn of niet. Ouders kiezen vaak voor ons vanwege de betrouwbaarheid van onze gastouders en de normen en waarden die onze gastouders uitdragen.

Een goede match

Door jarenlange ervaring kunnen wij een goede match maken tussen ouders en gastouder, waardoor wij een gastouder in Nijverdal en omgeving vinden die bij jouw visie op de opvoeding past. Vind nu een christelijke gastouder in Nijverdal
Vul ons inschrijfformulier in, dan gaan wij aan de slag met het zoeken naar een geschikte gastouder. Heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging Twente van CGOB De Herberg. 

Wij zijn ook actief op zoek naar nieuwe christelijke gastouders in de omgeving Nijverdal. Wij bieden tevens begeleiding bij de opstart van je eigen gastouderopvang. Persoonlijk contact, korte lijnen en een samenwerking op basis van vertrouwen, staat centraal. Lijkt dit jou wat en wil je meer informatie? Vul dan direct ons inschrijfformulier voor gastouders in!

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer