Christelijk gastouderbureau regio Utrecht-Woudenberg-Leusden

Madelon Voorthuijssen
Vanuit gastouderbureau regio Utrecht-Woudenberg-Leusden staan we voor onze christelijke identiteit. Het is onze visie om ook echt deze identiteit uit te dragen in ons werk. Dit merk je ook in het contact met de ouders en de gastouders.

Ik geloof dat je de beste kwalitatieve opvang krijgt voor je kind wanneer het contact tussen de ouders en de gastouders goed is. Ik zie het als mijn rol om dit te faciliteren en te onderhouden.

Voordat ik bij De Herberg begon, deed ik al veel ervaring op in het werken met mensen. Ik werkte als verpleegkundige en als kwaliteitsmanager in de geestelijke gezondheidszorg. Mijn ervaring in deze twee functies heb ik meegenomen in de rol als bemiddelingsmedewerker bij De Herberg. Dit doe ik nu sinds 2016 met veel plezier.

Meintje Heijloo
Mijn naam is Meintje Heijloo. Ik ben getrouwd met Ruben en samen hebben wij een zoon en een dochter. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat je je kind in vol vertrouwen kunt achterlaten bij de opvang terwijl je aan het werk bent. Het is namelijk je kostbaarste bezit en daarom ontzettend belangrijk dat het goed voelt en goed geregeld is. Mijn doel als bemiddelingsmedewerker is om jou als ouder of gastouder hierbij te helpen.

Tijdens de opleiding Psychodiagnostisch Werk en de Pabo heb ik veel met kinderen gewerkt. Ook heb ik een tijd als vrijwilliger gewerkt op een kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelachterstand. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring verkregen op (ortho)pedagogisch en psychologisch gebied. Daarnaast heb ik al veel ervaring opgedaan in verschillende administratieve functies. Ik hou van organiseren en aanpakken. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk mijn werk. Omdat gastouderschap een verlengstuk is van ’thuis’, vind ik het waardevol dat er een mogelijkheid is tot opvang waarin christelijke normen en waarden te vinden zijn. Dat geeft voor mij het werken voor CGOB de Herberg extra waarde. Vanaf 1 september 2020 mag ik Madelon vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Graag sta ik voor je klaar op pedagogisch en zakelijk vlak. Neem gerust contact op, dan help ik je graag!
 
Madelon Voorthuijsen
Madelon Voorthuijsen
(zwangerschapsverlof t/m 31-12-2020)


Meintje Heijloo
Meintje Heijloo
werkdagen: maandag, dinsdag, donderdagLees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de buurt van Nieuwegein? Kies in dat geval voor De Herberg: de eerste christelijke kinderopvang van Nederland. Hieronder vertellen we je meer over de mogelijkheden.

 

Pedagogische visie

Gastouders leveren een belangrijke bijdrage in de opvoeding van een kind. Dat beseffen wij ons - als christelijk gastouderbureau in de regio Nieuwegein - maar al te goed. Daarom vinden wij het belangrijk dat jouw kind zich bij ons optimaal kan ontwikkelen. En dat op zijn of haar eigen manier en tempo. Alleen zo kunnen onze gastkinderen opgroeien tot een evenwichtig persoon. Met respect voor zichzelf en voor zijn of haar omgeving. Want elk kind is waardevol. Elk kind is uniek. Elk kind heeft talenten. En elk kind heeft anderen nodig om zich goed te ontwikkelen.

 

Transparantie

Kinderen moeten zich veilig en geliefd voelen. Ook bij onze christelijke gastouders in Nieuwegein. Daarom passen onze medewerkers het vierogenprincipe toe. Hierin staat transparantie centraal. We spreken elkaar aan. Hebben vertrouwen in elkaar. En geven op een fijne manier feedback. Deze transparantie vertalen we ook naar jou toe. We werken samen aan een relatie, waarin wij vermoedens durven te benoemen. Want als christelijk gastouderbureau in de regio Nieuwegein zijn ook wij verantwoordelijk voor het welzijn van jouw kind!

 

Een christelijke gastouder via CGOB De Herberg

Op zoek naar christelijke gastouderopvang in Nieuwegein? CGOB De Herberg helpt je graag verder! Al sinds 2006 verzorgen wij christelijke kinderopvang. Als eerste in heel Nederland! Wij staan voor een fijne en huiselijke sfeer. Pedagogische kwaliteit. Een kleinschalige omgeving. En ben jij op zoek naar christelijke normen en waarden? Dan moet je zeker bij onze christelijke gastouders in Nieuwegein zijn! Zelf gastouder worden? Schrijf je dan meteen in via ons inschrijfformulier.

 

Vind jouw christelijk gastouderbureau in de regio Nieuwegein!

Christelijke normen en waarden. Die vind jij toch ook belangrijk binnen de opvang van jouw kind? Kies daarom voor CGOB De Herberg! Bij ons staat de christelijke identiteit centraal. Schrijf je vandaag nog in voor onze christelijke gastouderopvang in Nieuwegein. Ons liever eerst spreken? Stuur dan een bel- of mail-mij-terug verzoek. Of bel rechtstreeks naar 026 - 321 3644. Regel jij jouw christelijke kinderopvang straks via ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Nieuwegein?

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.