Christelijk gastouderbureau regio Groningen

Uit ervaring weet ik dat het voor ouders mooi is om te zien als hun kinderen met plezier naar de gastouder gaan, je kunt je kinderen met een gerust hart achter laten en door de kleinschaligheid is het contact tussen ouder en gastouder ook beter. Dat de Herberg christelijke opvang biedt, is een waardevolle toevoeging.

Mijn kinderen gingen naar de gastouder , en ik ben zelf ook gastouder geweest. Het werk van de bemiddelingsmedewerker, die destijds bij mij langskwam sprak mij altijd erg aan.

Mijn ervaring in het onderwijs en als gastouder kan ik toepassen in het werk dat ik mag doen voor christelijk gastouderbureau De Herberg Groningen. Ik geniet van de contacten met de mensen. Met veel plezier ondersteun ik de gastouders bij praktische en administratieve zaken. Het is fijn als er een match is tussen vraagouder en gastouder en er met de opvang gestart kan worden. 
Rosalie Jansen
Rosalie Jansen


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Ben je op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de buurt van Loppersum? CGOB De Herberg biedt kleinschalige gastouderopvang met een persoonlijk karakter. Het kleinschalige en het persoonlijke aspect is iets waar ook onze christelijke gastouders in Loppersum en omgeving veel waarde aan hechten. Op deze manier kunnen wij ieder kent veiligheid, warme en geborgenheid bieden.

 

Pedagogische kwaliteit

Ons christelijk gastouderbureau in de regio Loppersum staat voor pedagogisch kwaliteit. Wij besteden veel aandacht aan ontwikkeling van kinderen. Dat doen wij spelenderwijs. Door onze christelijke gastouders worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hierdoor komen alle ontwikkelingsgebieden aan bod. Op deze manier helpen wij kinderen de beste start in hun leven te geven.

 

Hoogwaardige gastouderopvang in Loppersum

Hoogwaardige gastouderopvang komt niet alleen de kinderen ten goede. Het zorgt ook voor gemoedsrust. Het betekent dat jij je kind met een gerust hart bij onze christelijke gastouders in Loppersum kunt achterlaten. Bij ons wordt je kind goed verzorgd en voelt hij of zijn zich thuis.

 

Gastouders in Loppersum met christelijke visie

Vind je het belangrijk dat een gastouder de christelijke identiteit onderschrijft en uitdraagt? Kies dan voor ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Loppersum. Wij beschikken over een groot en groeiend netwerk van christelijke gastouders. Gastouders die aansluiten bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders. Denk hierbij aan: bidden voor het eten, het lezen van de bijbel en het vieren van christelijke feestdagen. Hierdoor vinden we ook voor jouw kind een geschikte gastouder in Loppersum en omgeving.

 

Gastouderopvang door heel Nederland

Al sinds 2006 verzorgen wij christelijke kinderopvang. Als eerste in heel Nederland! Inmiddels bieden wij christelijke gastouderopvang aan vanuit dertien vestigingen. Onze vestigingen zijn:

- Amersfoort
- Apeldoorn
- Arnhem
- Assen & Zuid-Groningen
- Gelderse Vallei
- Groningen
- Kennemerland
- Noordoost-Veluwe
- Oost-Salland & Zuid-Drenthe
- Twente
- Utrecht-Woudenberg-Leusden
- Zuid-Friesland & Midden-Drenthe
- Zwolle

 

Vind jouw christelijk gastouderbureau in de regio Loppersum

Ben je op zoek naar een christelijke gastouder? Inschrijven als vraagouder kan eenvoudig online. Ook wanneer je al een gastouder in Loppersum of omgeving hebt gevonden helpen we je graag verder. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via rosaliejansen@christelijkekinderopvang.nl of te bellen naar 06-28281124. Ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Loppersum vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.