Christelijk gastouderbureau Lienden

Home | Christelijk gastouderbureau Lienden

Christelijk gastouderbureau in Lienden gezocht?

Welkom bij ons christelijk gastouderbureau in Lienden, onderdeel van de vestiging Betuwe van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Wij hebben veel ervaring met kleinschalige gastouderopvang. Bij onze christelijke gastouders in Lienden en omgeving is jouw kind in goede handen. Een gastouder biedt stabiliteit, een vertrouwd gezicht, rust en persoonlijke aandacht aan je kind en aan jou. Hierdoor kun je met een gerust hart aan het werk of aan de studie gaan.

Ons doel is om jouw kind een geborgen en fijne omgeving te bieden waar de christelijke normen en waarden worden nageleefd. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: Persoonlijke betrokkenheid, pedagogische kwaliteit en professioneel kleinschalig.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Christelijk gastouderbureau

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Je eerste kindje

Misschien ben je nu wel in verwachting van je eerste kindje. We zien dat veel ouders juist dan op zoek gaan naar een geschikte christelijke gastouder in Lienden en omgeving. We besteden extra veel aandacht aan het eerste gesprek met aanstaande ouders, want wij begrijpen dat het best spannend is om je kind straks weg te brengen naar een gastouderopvang. Uiteraard staat ons christelijk gastouderbureau in Lienden ook klaar voor ouders die al meerdere kinderen hebben en op zoek zijn naar opvang.

Bemiddeling christelijke gastouders in Lienden

Het dagelijks werk van ons christelijk gastouderbureau in Lienden en omgeving is om voor jullie een gastouder te vinden die bij jullie past. We hebben op verschillende plekken in de Betuwe gastouders (bijvoorbeeld in Lienden, Opheusden en Dodewaard). Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen tussen gastouders en ouders, daarom weten wij precies wat belangrijk is. We kunnen hierdoor een goede match maken tussen jou als ouder en de gastouder. Wij streven ernaar dat jouw kind zich thuis voelt bij de gastouder.

Misschien heb je zelf al een christelijke gastouder in Lienden of omgeving gevonden. Ook dan kun je bij ons terecht. Wij regelen alles, zodat jij jouw kind straks ontspannen en met een gerust hart kunt wegbrengen naar je gastouder. Persoonlijke betrokkenheid bij de gastouder, bij de ouder en het kind, dat is waar ons christelijk gastouderbureau in Lienden voor staat.

De pedagogische visie

Bij ons christelijk gastouderbureau in de omgeving van Lienden werken we vanuit een pedagogische visie. Onze gastouders kennen deze visie en handelen hiernaar. Verschillende keren per jaar bezoeken wij onze gastouders en bespreken we belangrijke onderwerpen met betrekking tot deze pedagogische visie. Denk hierbij aan gedrag van kinderen, het omgaan met verschillende leeftijden, de ontwikkeling van kinderen, speelgoed en spelvormen. Veiligheid van de kinderen vinden wij ook erg belangrijk. Om de fysieke veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen lopen wij ieder jaar met de gastouder samen het huis door om te kijken of alles in orde is en stellen een actieplan op voor mogelijke onveiligheden in het huis.

Begeleiding christelijke gastouders in Lienden en omgeving

De begeleiding van onze christelijke gastouders in de regio Lienden bestaat onder andere uit het organiseren van thema-avonden, EHBO-herhalingscursussen en aanbieden van e-learnings voor gastouders. Ook intervisie vinden wij belangrijk. Zo leren christelijke gastouders uit Lienden en omgeving elkaar bijvoorbeeld kennen tijdens thema-avonden en krijgen ze de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Door verschillende activiteiten met betrekking tot bijscholing zorgen we dus dat onze christelijke gastouders in Lienden en omgeving altijd over de juiste kennis en vaardigheden beschikken en daardoor kwalitatief goede opvang kunnen leveren.

Praktisch en stabiel bij de christelijke gastouderopvang in Lienden

Bij ons christelijk gastouderbureau in Lienden streven wij ernaar om altijd een passende gastouder te vinden. We zijn goed op de hoogte welke van onze gastouders op welke dagen werkzaam zijn en wie er nog plek heeft om één of meerdere kinderen op te vangen. Is je gastouder een keer ziek? Ons christelijk gastouderbureau in Lienden is ook buiten kantooruren bereikbaar voor het regelen van reserve-opvang. Zo bieden we stabiliteit bij onze christelijke gastouderopvang in Lienden.

Starten met opvang bij een christelijke gastouder in Lienden?

Of je nu ouder of gastouder bent, wij staan voor je klaar. Wanneer je meer wilt weten kun je vrijblijvend contact opnemen met de vestiging Betuwe van CGOB de Herberg.

Christelijke gastouder

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer