Christelijk gastouderbureau Houten

Home | Christelijk gastouderbureau Houten

Christelijk gastouderbureau in Houten gezocht?

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de buurt van Houten? Kies in dat geval voor Christelijk Gastouderbureau De Herberg: het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. We hebben gastouders in Houten en omgeving, zoals in Nieuwegein, Utrecht, Bilthoven en Maarssen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Christelijke gastouder

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.
Christelijke gastouderbureau

Een christelijke gastouder via CGOB De Herberg

Op zoek naar christelijke gastouderopvang in Houten? CGOB De Herberg helpt je graag verder! Al sinds 2006 verzorgen wij christelijke kinderopvang. We zijn als eerste christelijke gastouderbureau gestart in Arnhem. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie, maar met oog voor het individu. Bij ons ben je geen nummer.

Wij staan voor een kleinschalige omgeving, een fijne en huiselijke sfeer en pedagogische kwaliteit. En ben je op zoek naar christelijke normen en waarden? Dan moet je zeker bij onze christelijke gastouders in Houten zijn! Lijkt het jou leuk om zelf gastouder te worden? Schrijf je dan meteen in via ons inschrijfformulier.

Transparantie

Wij vinden het heel belangrijk dat kinderen zich veilig en geliefd voelen. Zo ook bij onze christelijke gastouders in Houten. Hierin staat transparantie tussen alle partijen centraal. We spreken elkaar aan, hebben vertrouwen in elkaar en geven elkaar op een fijne manier opbouwende feedback. Doordat wij al jaren bij hen op bezoek komen, kennen wij onze gastouders goed.

Wij zijn als christelijk gastouderbureau betrokken bij onze gastouders en hebben veel persoonlijk contact met hen. Wanneer jij jouw kind laat opvangen door één van onze christelijke gastouders dan zijn wij als christelijk gastouderbureau in de regio Houten ook verantwoordelijk voor het welzijn van jouw kind!

Pedagogische visie

Gastouders leveren een belangrijke bijdrage in de opvoeding van een kind. Dat beseffen wij als christelijk gastouderbureau in de regio Houten heel goed. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat jouw kind zich bij de gastouder optimaal kan ontwikkelen. Ieder kind doet dit op zijn of haar eigen tempo en manier.

Op deze manier kunnen onze gastkinderen opgroeien tot evenwichtige personen met respect voor zichzelf en voor zijn of haar omgeving. Wij willen ieder kind een veilige omgeving bieden, want elk kind is waardevol. Elk kind is uniek. Elk kind heeft talenten. En elk kind heeft anderen nodig om zich goed te ontwikkelen.

Vind jouw christelijk gastouderbureau in de regio Houten!

Bij ons staat de christelijke identiteit centraal. Al onze gastouders geven hun christelijke geloofsovertuiging op hun manier vorm in de opvang. Dit uit zich bijvoorbeeld in bidden, bijbellezen en het zingen van christelijke liedjes.

Schrijf je vandaag nog in voor onze christelijke gastouderopvang in Houten of neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of app met vestiging Utrecht

Wordt jouw kind straks opgevangen door één van onze christelijke gastouders in de buurt van Houten?

Een bekende als gastouder

Misschien ken je iemand in je omgeving die je geschikt vindt om jouw kinderen op te vangen, zoals een oma, opa, tante, buurvrouw of vriendin. Je kunt diegene vragen om gastouder te worden bij Christelijk Gastouderbureau De Herberg, zodat die persoon een eerlijke vergoeding ontvangt en jij gebruik kunt maken van de kinderopvangtoeslag. Natuurlijk moet die persoon wel voldoen aan de wettelijke eisen voor gastouders, klik hier voor meer informatie daarover.

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer