Christelijk gastouderbureau regio Groningen

Uit ervaring weet ik dat het voor ouders mooi is om te zien als hun kinderen met plezier naar de gastouder gaan, je kunt je kinderen met een gerust hart achter laten en door de kleinschaligheid is het contact tussen ouder en gastouder ook beter. Dat de Herberg christelijke opvang biedt, is een waardevolle toevoeging.

Mijn kinderen gingen naar de gastouder , en ik ben zelf ook gastouder geweest. Het werk van de bemiddelingsmedewerker, die destijds bij mij langskwam sprak mij altijd erg aan.

Mijn ervaring in het onderwijs en als gastouder kan ik toepassen in het werk dat ik mag doen voor christelijk gastouderbureau De Herberg Groningen. Ik geniet van de contacten met de mensen. Met veel plezier ondersteun ik de gastouders bij praktische en administratieve zaken. Het is fijn als er een match is tussen vraagouder en gastouder en er met de opvang gestart kan worden. 
Rosalie Jansen
Rosalie Jansen


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

 

Ben je op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de regio Hoogezand? De vestiging Groningen-Delfzijl van CGOB De Herberg is het adres voor christelijke gastouderopvang in Hoogezand en omgeving. Wij bieden kleinschalige gastouderopvang in een vertrouwde omgeving. Onze gastouders vinden het belangrijk dat je kind zich thuis voelt.

 

Bemiddeling gastouders in Hoogezand

Wij hebben al veel vraagouders aan een christelijke gastouder in Hoogezand of omgeving gekoppeld. Door ons netwerk en onze ervaring weten we als gastouderbureau precies waar we op moeten letten bij de bemiddeling. Ook wanneer je al een passende gastouder hebt gevonden, kun je bij ons terecht.

 

Je eerste kindje

Van harte gefeliciteerd, je bent zwanger! Of je nu van je eerste of derde kindje zwanger bent. Wanneer je na je zwangerschap weer wilt gaan werken, moet je kinderopvang regelen. Vooral wanneer je zwanger bent van je eerste kindje kan het idee dat je jouw kindje straks naar de opvang brengt best spannend zijn. Wij besteden daarom veel aandacht aan het intakegesprek.

 

Pedagogische visie

Ons pedagogisch handelen is gebaseerd op een visie. In onze visie staat de ontwikkeling van het kind en veiligheid en hygiëne centraal. Om de kwaliteit van onze christelijke gastouderopvang in Hoogezand en omgeving te waarborgen, bezoeken we enkele keren per jaar onze gastouders. We bespreken dan de ontwikkeling van het kind. Daarnaast controleren we de gastouderopvang op veiligheid en hygiëne. Indien nodig stellen we een actieplan op.

 

Begeleiding gastouders in Hoogezand en omgeving

Onze christelijke gastouders in Hoogezand en omgeving willen zich blijven ontwikkelen. Wij organiseren dan ook verschillende thema-avonden, opleidingen, EHBO-cursussen en de jaarlijkse EHBO-herhalingslessen. Op de thema-avonden zijn vraagouders en gastouders welkom.

 

Praktisch en stabiel

Ons christelijk gastouderbureau in de regio Hoogezand is iedere werkdag geopend. Buiten kantooruren kunt in het geval van nood contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld in geval dat je op maandagochtend vervangende opvang nodig hebt omdat je gastouder plotseling ziek is geworden.

 

Het gastouderbureau voor Hoogezand en omgeving

CGOB De Herberg is het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Inmiddels bieden wij vanuit dertien vestigingen kinderopvang aan. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor christelijke gastouderopvang in Hoogezand.

 

Geborgen en bevlogen

Onze gastouders werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We streven naar een geborgen plek voor kinderen, zodat we ook op die manier kunnen bijdragen aan een christelijke opvoeding. Dat betekent dat onze christelijke gastouders in Hoogezand en omgeving de christelijke normen en waarden naleven en deze ook uitdragen.

 

Start nu met opvang bij christelijk gastouderbureau Hoogezand

Wanneer je op zoek bent naar meer informatie kun je gerust contact met ons opnemen. Onderstaand vind je de contactgegevens van ons christelijk gastouderbureau in de regio Hoogezand.

 

E-mail: rieannekwant@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: tel:06-28991653
KvK: 52927547
LRK: 225346680

 

Ons christelijk gastouderbureau in de regio Hoogezand biedt voor jouw kind een geborgen plek.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.