Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Zuid-Friesland & Midden-Drenthe

Christelijk gastouderbureau Zuid-Friesland & Midden-Drenthe

De gastouderopvang spreekt mij aan omdat ik het kleinschalige van de opvang mooi vind. Kinderen kunnen in een kleine groep en vertrouwde omgeving opgroeien. Gecombineerd met de christelijke visie van De Herberg biedt dat een waardevolle combinatie, waar ik graag onderdeel vanuit maak.

Ik hou er daarbij van om gesprekken te voeren met ouders en gastouders. Om zo te proberen om een goede match te vinden. Ik vind het belangrijk om daarbij goed mee te denken met de wensen van de ouders en daarnaast de gastouder te begeleiden in haar werk.

Mijn ervaring in het onderwijs en de kinderopvang en mijn opleiding tot coach kan ik nu samenbrengen in mijn werk als bemiddelingsmedewerker en begeleider in gastouderbureau regio Zuid-Friesland & Midden-Drenthe. Ik doe dat sinds januari 2016.

Via deze link kun je bekijken welke gastouders aangesloten zijn bij deze vestiging. Door op de naam van de gastouder te klikken is het mogelijk om het inspectierapport van de GGD in te zien.
 
Paulien van den Berg
Paulien van den Berg-Rademaker


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

 

Welkom bij ons christelijk gastouderbureau Zuid-Friesland & Midden-Drenthe van CGOB de Herberg in de buurt van Heerenveen. Grote kans dat je op dit moment op zoek bent naar een gastouder bij jou om de hoek. We beschikken over een groot netwerk van christelijke gastouders in Heerenveen en omgeving. De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we ook jouw kind een veilige en geborgen plek bieden bij een christelijke gastouder in Heerenveen.

 

Bemiddeling christelijke gastouders in Heerenveen

De dienstverlening van ons christelijk gastouderbureau vlakbij Heerenveen draait om persoonlijke betrokkenheid bij gastouder, ouder en kind. Wij zijn dagelijks bezig met het vinden van geschikte, christelijke gastouders in Heerenveen en omgeving. Ook wanneer je al een passende gastouder hebt gevonden, kun je bij ons prima terecht. Bijvoorbeeld voor het vaststellen van het uurtarief en het maken van afspraken onderling.

 

Je eerste kindje

Ben je zwanger van je eerste kindje? Een spannende en bijzondere tijd breekt aan. Wat ook best spannend kan zijn, is je kindje voor de eerste keer naar een christelijke gastouderopvang in Heerenveen te brengen. Ons christelijk gastouderbureau begrijpt dat en investeert daarom extra tijd in het kennismakingsgesprek met aanstaande ouders. Wij vertellen je over onze gastouderopvang, zodat je jouw kind straks met een gerust hart naar een christelijke gastouder kunt brengen.

 

Pedagogische visie

Eén van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf is werken vanuit een pedagogische visie. Dat houdt onder andere in dat wij onze gastouders regelmatig bezoeken. Een aantal keer per jaar controleren we de christelijke gastouderopvang in Heerenveen op veiligheid en hygiëne. Ook bespreken we de kinderen in de opvang. Denk hierbij aan de spelvormen, het omgaan met diverse leeftijden, de ontwikkeling en het gedrag van het kind. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd!

 

Begeleiding christelijke gastouders

Wij organiseren ook thema-avonden, EHBO-herhalingscursussen. De thema-avonden zijn zowel voor vraagouders als christelijke gastouders in Heerenveen interessant. Wat ook interessant is, is dat je op deze avond elkaar beter leert kennen en ervaringen uit kunt wisselen.

 

Praktisch en stabiel: christelijke gastouderopvang in Heerenveen

We vinden het in alle gevallen belangrijk dat je een passende gastouder vindt, vanuit persoonlijk en praktisch oogpunt. Zo zijn wij buiten kantooruren bereikbaar voor bijzondere situaties. Bijvoorbeeld voor reserve opvang wanneer jouw gastouder onverhoopt ziek is. Wij weten precies welke gastouders op welke dagen werken en hebben een uitgebreid netwerk. Hierdoor hebben we in principe altijd een christelijke gastouderopvang in Heerenveen of omgeving beschikbaar.

 

Gastouderbureau in Heerenveen

Ons christelijk gastouderbureau vlakbij Heerenveen is, zoals hierboven al is aangegeven, is onderdeel van de vestiging Zuid-Friesland & Midden-Drenthe van CGOB De Herberg. CGOB De Herberg is in 2006 opgericht en was toen het eerste christelijk gastouderbureau van Nederland. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. We hebben nu vestiging door heel Nederland.

 

Geborgen en bevlogen

Alle medewerkers van ons christelijk gastouderbureau werken vanuit een christelijke bevlogenheid. Wij vinden het belangrijk kinderen een geborgen plek te bieden en christelijke gastouderopvang in Heerenveen aan te bieden die past bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders.

 

Start nu met opvang bij christelijk gastouderbureau Heerenveen

Wanneer je op zoek bent naar meer informatie, kun je gerust contact met ons opnemen. Onderstaand vind je de contactgegevens van ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Heerenveen.

 

E-mail: paulienvandenberg@christelijkekinderopvang.nl

Telefoon: tel:0647020774

KvK: 64485218

LRK: 582090921

 

Ons christelijk gastouderbureau in de regio Heerenveen biedt voor jouw kind een geborgen plek.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.