Christelijk gastouderbureau Noordoost-Veluwe

Het belangrijkste voor een ouder die gaat werken, is een vertrouwde plek voor de kinderen!
Een plek die voelt als ‘thuis’, waar je kind veilig en liefdevol wordt opgevangen, zodat jij als ouder met een gerust hart naar je werk kunt gaan. Als moeder van 3 zoons weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gevoel is en hoe fijn het is om je kind op een fijne plek achter te laten. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de kinderopvang en als gastouder. Ik heb echt hart voor kinderen! Door alle ervaring die ik heb opgedaan denk ik dat ik iedereen, zowel ouder als gastouder, goed kan voorzien van advies op het gebied van opvang, bemiddeling en eventuele opvoedvragen.
Werken voor de Herberg zie ik als een missie; christelijke, liefdevolle, vertrouwde en kleinschalige opvang zoeken en vinden, voor elk gezin dat aanklopt bij de Herberg! Persoonlijk contact met ouders, kinderen en gastouders vind ik heel waardevol, want samen draag je zorg voor het kostbaarste bezit van de ouders! Ik vind het fijn om te merken dat je al snel een relatie opbouwt met ouders en gastouders. Je krijgt echt een kijkje in hun leven! En eigenlijk sta je heel dichtbij; geboorte, overlijden, ziekte binnen de gezinnen, alles maak je mee. En dat vind ik het mooie aan dit werk, dat je verbondenheid voelt met elkaar en dat je vanuit de liefde van God samen voor Zijn kinderen mag zorgen!


 
Jildes Agterhuis
Jildes Agterhuis


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Ben je op zoek naar een christelijke gastouderbureau nabij Hattem? Dan is CGOB De Herberg zeker een optie. Bij ons is de kans groot dat je een christelijke gastouder vindt die aansluit bij jouw wensen. Met een van onze gastouders wordt jouw kind opgevangen door een vertrouwd persoon. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van een reguliere kinderopvang. Met een christelijke gastouder in Hattem krijgt jouw kind bijvoorbeeld de kans om een vertrouwelijke band op te bouwen met een gastouder.

 

Maak duidelijke afspraken met een christelijke gastouder

Een ander voordeel van het inschakelen van een christelijke gastouderbureau in Hattem is persoonlijke aandacht. Jouw kind krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Een gastouder vangt nooit te veel kinderen tegelijk op, zodat jouw kind goed in de gaten gehouden wordt. Voor velen is flexibiliteit ook een belangrijke reden om te kiezen voor een gastouder. Een gastouder kun je namelijk inzetten op verschillende momenten van de dag. Bent je bijvoorbeeld op zoek naar een gastouder voor in de avonduren? Of kun je wel wat extra hulp gebruiken in de weekenden? Bij CGOB de Herberg vind je flexibele gastouders in Hattem die de opvang van jouw kind graag overnemen. Zorg er wel voor dat je duidelijke afspraken met een gastouder maakt.

 

Actieplan voor gastouderopvang

CGOB de Herberg helpt je graag met het vinden van een geschikte gastouder. Als christelijke gastouderbureau in de omgeving van Hattem begrijpen wij heel goed dat je het spannend vindt om jouw kind op te laten vangen door en ander. Wij bezoeken onze christelijke gastouders in Hattem regelmatig om de kwaliteit te waarborgen. Tijdens dit bezoek bekijken we of er eventuele acties ondernomen moeten worden. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw kind wordt opgevangen in een vertrouwde en veilige omgeving. Ook gaan wij na of een gastouder zich aan de gemaakte afspraken houdt. Oftewel, met een gastouder van CGOB de Herberg kun je met een gerust hart jouw kind laten opvangen door een van onze christelijke gastouders.

 

Een gastouderbureau in Hattem inschakelen?

Bij CGOB de Herberg gaat het niet alleen om geloofsopvoeding. Wij vinden het belangrijk dat jouw kind genoeg aandacht krijgt en zich kan ontplooien. Wil jij ook graag een gastouder in Hattem inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou gaan wij op zoek naar een christelijke gastouder in Hattem.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.