Christelijk gastouderbureau Hattem

Home | Christelijk gastouderbureau Hattem

Christelijk gastouderbureau in Hattem gezocht?

Ben je op zoek naar een christelijke gastouderbureau in de regio van Hattem? Dan is Christelijk Gastouderbureau De Herberg Noord-Oost Veluwe zeker een optie. We hebben gastouders in Hattem, Wezep, Oldebroek, Heerde, Elburg, Nunspeet en ‘t Harde. Bij ons is de kans groot dat je een christelijke gastouder vindt, die aansluit bij jouw wensen. Bij een van onze gastouders wordt jouw kind opgevangen door een vertrouwd en vast gezicht. Met een christelijke gastouder in Hattem krijgt jouw kind bijvoorbeeld de kans om een vertrouwelijke band op te bouwen met een gastouder.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Afspraken met een christelijke gastouder

Een ander voordeel van het inschakelen van een christelijk gastouderbureau in Hattem is persoonlijke aandacht. Jouw kind krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Een gastouder vangt nooit teveel kinderen tegelijk op, zodat jouw kind goed in de gaten gehouden wordt. Voor velen is flexibiliteit ook een belangrijke reden om te kiezen voor een gastouder. Met een gastouder bepaal je samen wanneer je kind opgevangen wordt. Bij CGOB de Herberg vind je flexibele gastouders in Hattem die de opvang van jouw kind graag overnemen. Zorg er wel voor dat je duidelijke afspraken met een gastouder maakt, CGOB De Herberg Noordoost Veluwe adviseert en faciliteert hier in.

Actieplan voor gastouderopvang 

Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte gastouder. Als christelijk gastouderbureau in de omgeving van Hattem begrijpen wij heel goed dat je het spannend vindt om jouw kind op te laten vangen door een ander. Wij bezoeken onze christelijke gastouders in Hattem regelmatig om de kwaliteit te waarborgen. Tijdens dit bezoek bekijken we of er eventuele acties ondernomen moeten worden. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw kind wordt opgevangen in een vertrouwde en veilige omgeving. Ook gaan wij na of een gastouder zich aan de gemaakte afspraken houdt. Oftewel, met een gastouder van De Herberg kun je met een gerust hart jouw kind laten opvangen door een van onze christelijke gastouders.

Een gastouderbureau in Hattem inschakelen?

Bij Christelijk Gastouderbureau De Herberg gaat het niet alleen om geloofsopvoeding. Wij vinden het belangrijk dat jouw kind genoeg aandacht krijgt en zich kan ontplooien. Wil jij ook graag een gastouder in Hattem inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Samen met jou gaan wij op zoek naar een christelijke gastouder in Hattem!

Een bekende als gastouder

Misschien ken je iemand in je omgeving die je geschikt vindt om jouw kinderen op te vangen, zoals een oma, opa, tante, buurvrouw of vriendin. Je kunt diegene vragen om gastouder te worden bij Christelijk Gastouderbureau De Herberg, zodat die persoon een eerlijke vergoeding ontvangt en jij gebruik kunt maken van de kinderopvangtoeslag. Natuurlijk moet die persoon wel voldoen aan de wettelijke eisen voor gastouders, klik hier voor meer informatie daarover.

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer