Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Noordoost-Veluwe.

Christelijk gastouderbureau Noordoost-Veluwe

Het mooie van het werk in de gastouderopvang is om te zien hoe je een goede match kunt maken tussen ouders en gastouders. Maar ook om te zien hoe kinderen met plezier naar de gastouder toegaan.

Ik geniet ook van het contact met ouders en gastouders. Ik bezoek de gastouders regelmatig en ook ontmoeten we elkaar op thema-avonden en gezellige avonden met bijvoorbeeld een workshop. Vanwege de oudercommissie die we hebben voor deze vestiging is er ook regelmatig overleg met ouders.

Het gastouderbureau regio Noordoost-Veluwe behoort tot een van de eerste regio's waar De Herberg actief is geworden. Ik kwam bij De Herberg werken nadat ik ruim dertig jaar als gymdocent op een middelbare school had gewerkt. Nu heb ik in zekere zin een totaal ander beroep. Toch is er ook veel overeenkomst: nog altijd heb ik veel contact met ouders en ben ik betrokken bij opgroeiende kinderen.


 
Gerda van Dijk
Gerda van Dijk


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Ben je op zoek naar een christelijke gastouderbureau nabij Hattem? Dan is CGOB De Herberg zeker een optie. Bij ons is de kans groot dat je een christelijke gastouder vindt die aansluit bij jouw wensen. Met een van onze gastouders wordt jouw kind opgevangen door een vertrouwd persoon. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van een reguliere kinderopvang. Met een christelijke gastouder in Hattem krijgt jouw kind bijvoorbeeld de kans om een vertrouwelijke band op te bouwen met een gastouder.

 

Maak duidelijke afspraken met een christelijke gastouder

Een ander voordeel van het inschakelen van een christelijke gastouderbureau in Hattem is persoonlijke aandacht. Jouw kind krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Een gastouder vangt nooit te veel kinderen tegelijk op, zodat jouw kind goed in de gaten gehouden wordt. Voor velen is flexibiliteit ook een belangrijke reden om te kiezen voor een gastouder. Een gastouder kun je namelijk inzetten op verschillende momenten van de dag. Bent je bijvoorbeeld op zoek naar een gastouder voor in de avonduren? Of kun je wel wat extra hulp gebruiken in de weekenden? Bij CGOB de Herberg vind je flexibele gastouders in Hattem die de opvang van jouw kind graag overnemen. Zorg er wel voor dat je duidelijke afspraken met een gastouder maakt.

 

Actieplan voor gastouderopvang

CGOB de Herberg helpt je graag met het vinden van een geschikte gastouder. Als christelijke gastouderbureau in de omgeving van Hattem begrijpen wij heel goed dat je het spannend vindt om jouw kind op te laten vangen door en ander. Wij bezoeken onze christelijke gastouders in Hattem regelmatig om de kwaliteit te waarborgen. Tijdens dit bezoek bekijken we of er eventuele acties ondernomen moeten worden. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw kind wordt opgevangen in een vertrouwde en veilige omgeving. Ook gaan wij na of een gastouder zich aan de gemaakte afspraken houdt. Oftewel, met een gastouder van CGOB de Herberg kun je met een gerust hart jouw kind laten opvangen door een van onze christelijke gastouders.

 

Een gastouderbureau in Hattem inschakelen?

Bij CGOB de Herberg gaat het niet alleen om geloofsopvoeding. Wij vinden het belangrijk dat jouw kind genoeg aandacht krijgt en zich kan ontplooien. Wil jij ook graag een gastouder in Hattem inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou gaan wij op zoek naar een christelijke gastouder in Hattem.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.