Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Wil je een christelijke gastouderbureau in de buurt van Hasselt inschakelen? De kans is groot dat je bij CGOB De Herberg een geschikte gastouder vindt. Wij zijn het adres voor gastouderopvang door christelijke gastouders. Wij hebben jarenlange ervaring met kleinschalige gastouderopvang en vinden het belangrijk om jouw kind betrouwbare opvang te bieden. Oftewel, je kunt met een gerust hart de opvang van jouw kind overlaten aan onze christelijke gastouders in in de regio Hasselt.

 

De verschillende criteria van een gastouder

Onze christelijke gastouders in de regio Hasselt voldoen aan verschillende criteria. Allereerst is een gastouder minimaal 18 jaar. Een gastouder beschikt over een diploma op MBO2 niveau in de richting Zorg en Welzijn of een vergelijkbaar diploma. Daarnaast zijn onze gastouders in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een geldig certificaat EHBO. Met onze jarenlange ervaring en ons netwerk is de kans groot dat er ook een geschikte gastouder voor jouw kind tussen zit. Als christelijke gastouderbureau in de regio Hasselt hechten wij veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. Hierbij gaat het om persoonlijke betrokkenheid bij zowel gastouder, ouder en kind.

 

Een veilige en betrouwbare omgeving

Wij begrijpen heel goed dat je het spannend vindt om de zorg van jouw kind over te laten aan een ander. Dit geldt vooral voor ouders die hun eerste kind verwachten. Ons christelijke gastouderbureau dichtbij Hasselt investeert extra tijd in het eerste intakegesprek van aanstaande ouders. Uiteraard kunnen ook ouders van twee of drie kinderen bij ons aankloppen.

 

In gesprek met christelijke gastouders

Ook zijn wij enkele keren per jaar in gesprek met onze christelijke gastouders in de regio Hasselt. Tijdens deze gesprekken hebben we het onder andere over het omgaan met verschillende leeftijden, de ontwikkeling en het gedrag van de kinderen. Ook kijken wij of de omgeving veilig en geschikt is voor kinderen. Wanneer dit niet het geval is, zullen wij een actieplan opstellen. CGOB De Herberg zorgt ervoor dat jouw kind in een veilige en betrouwbare omgeving terecht komt. Een omgeving waarin jouw kind zich ook goed kan ontplooien.

 

Christelijke en pedagogische visie

Ons christelijke gastouderbureau nabij Hasselt werkt volgens een christelijke en pedagogische visie. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Bij CGOB De Herberg gaan we ervan uit dat iedere kind zich wil ontwikkelen op zijn eigen manier en eigen tempo. Een gastouder in de regio Hasselt draagt bij aan deze ontwikkeling. Daarnaast hanteren wij een christelijke visie op kinderen en kinderopvang. Hierbij houdt ons christelijke gastouderopvang dichtbij Hasselt rekening met de volgende vier basisprincipes: Elk kind is waardevol Elk kind is uniek Elk kind heeft anderen nodig om zich te ontwikkelen Elk kind heeft talenten

 

Christelijke gastouderbureau bij Hasselt inschakelen?

Spreekt onze christelijke en pedagogische visie jou ook aan? En wil je graag een christelijke gastouder in de regio Hasselt inschakelen voor de opvang van jouw kind? Start dan met gastouderopvang via CGOB De Herberg. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij zijn het christelijke gastouderbureau in de omgeving van Hasselt en bieden jouw kind een veilige omgeving!

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.