Christelijk gastouderbureau Harderwijk

Home | Christelijk gastouderbureau Harderwijk

Christelijk gastouderbureau in Harderwijk gezocht?

Een christelijke gastouder in Harderwijk en omgeving nodig? Ons christelijke gastouderbureau in de regio Harderwijk, onderdeel van de vestiging Amersfoort van Christelijk Gastouderbureau De Herberg, is er voor ouders die opvang zoeken. Onze gastouders bieden veilige en geborgen opvang aan jouw kind.
Zij zorgen ervoor dat jouw kinderen zich veilig voelen, waardoor zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij onze christelijke gastouders in Harderwijk en omgeving staat kwalitatief goede opvang voorop.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Christelijke gastouder

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.
Christelijk gastouderbureau

Bemiddeling christelijke gastouders in Harderwijk

Ben je op zoek naar een ervaren en christelijke gastouder in Harderwijk of omgeving? Wij hebben meerdere gastouders in deze regio. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende gastouder. Kernwaarden in onze dienstverlening zijn persoonlijke aandacht, kleinschalige gastouderopvang en pedagogische kwaliteit. Misschien heb je zelf al een christelijke gastouder in Harderwijk of omgeving gevonden. Ook dan kun je bij ons terecht.

Je eerste kindje naar Christelijk Gastouderbureau De Herberg 

Om je kind voor het eerst naar een gastouderopvang te brengen is best spannend. Wij begrijpen dat goed. We nemen daarom uitgebreid de tijd om je te informeren over en te begeleiden in dit proces. Twijfel je over het inschakelen van een christelijke gastouder? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Christelijke gastouderopvang in regio Harderwijk

Onze christelijke gastouders in Harderwijk vallen onder de vestiging Amersfoort van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. CGOB de Herberg het eerste christelijke gastouderbureau in Nederland. In 2006 zijn wij ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte aan christelijke gastouderopvang en inmiddels hebben we gastouders door heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij al veel ouders kunnen helpen die op zoek waren naar een christelijke gastouder in Harderwijk en omgeving.

De veiligheid van kinderen staat voorop

De veiligheid van jouw kind staat bij ons christelijk gastouderbureau nabij Harderwijk zeer hoog in het vaandel. Zowel de emotionele als de fysieke veiligheid vinden wij erg belangrijk. Om beide vormen van veiligheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen, brengen wij regelmatig bezoeken aan onze christelijke gastouders. Tijdens evaluatiegesprekken bespreken wij met onze gastouders hoe zij zorgen voor emotionele veiligheid van de opvangkinderen en tijdens risico-inventarisatie bezoeken controleren wij het huis van de gastouder op veiligheid en hygiëne. De acties en/of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan en worden uitgevoerd door de gastouder.

Christelijke gastouderopvang in Harderwijk vanuit het hart

De christelijke gastouderopvang in de regio Harderwijk die wij bieden, sluit aan bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders. Onze gastouders zijn allemaal overtuigd christen, waardoor geloofsopvoeding een belangrijke rol inneemt in de opvang. Verder staan bij onze gastouders ook andere aspecten van opvoeden centraal. Denk bijvoorbeeld aan de sociale vaardigheden van jouw kind en het leren spelen met andere kinderen.

Start nu met christelijke gastouderopvang in Harderwijk

Heb je een christelijke gastouder in Harderwijk nodig? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer