Christelijk gastouderbureau Groningen

Home | Christelijk gastouderbureau Groningen

Christelijk gastouderbureau in Groningen gezocht?

Ben je op zoek naar een christelijk gastouderbureau in Groningen en omgeving? We hebben gastouders in plaatsen als Groningen, Zuidlaren, Peize, Sauwerd en Slochteren. Christelijk Gastouderbureau De Herberg biedt kleinschalige gastouderopvang met een persoonlijk karakter. Het kleinschalige en het persoonlijke aspect is iets waar ook onze christelijke gastouders in Groningen en omgeving veel waarde aan hechten. Op deze manier kunnen wij ieder kind veiligheid, warme en geborgenheid bieden. 

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Pedagogische kwaliteit

Ons christelijk gastouderbureau in de regio Groningen staat voor pedagogisch kwaliteit. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen. Dat doen wij spelenderwijs. Door onze christelijke gastouders worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hierdoor komen alle ontwikkelingsgebieden aan bod. Op deze manier helpen wij kinderen de beste start in hun leven te geven.

Hoogwaardige gastouderopvang in Groningen 

Hoogwaardige gastouderopvang komt niet alleen de kinderen ten goede. Het zorgt ook voor gemoedsrust. Het betekent dat jij je kind met een gerust hart bij onze christelijke gastouders in Groningen kunt achterlaten. Bij ons wordt je kind goed verzorgd en voelt hij of zijn zich thuis.

Gastouders in Groningen met een christelijke visie 

Vind je het belangrijk dat een gastouder de christelijke identiteit onderschrijft en uitdraagt? Kies dan voor ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Groningen. Wij beschikken over een groot en groeiend netwerk van christelijke gastouders. Gastouders die aansluiten bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders. Denk hierbij aan: bidden voor het eten, het lezen van de bijbel en het vieren van christelijke feestdagen. Hierdoor vinden we ook voor jouw kind een geschikte gastouder in Groningen en omgeving.

Vind jouw christelijk gastouderbureau in de regio van Groningen

Ben je op zoek naar een christelijke gastouder? Aanmelden is zo gebeurd. Ook wanneer je al een gastouder in Groningen of omgeving hebt gevonden helpen we je graag verder. Neem voor meer informatie gerust contact op met Christelijk Gastouderbureau De Herberg Groningen.

Ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Groningen vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Een bekende als gastouder

Misschien ken je iemand in je omgeving die je geschikt vindt om jouw kinderen op te vangen, zoals een oma, opa, tante, buurvrouw of vriendin. Je kunt diegene vragen om gastouder te worden bij Christelijk Gastouderbureau De Herberg, zodat die persoon een eerlijke vergoeding ontvangt en jij gebruik kunt maken van de kinderopvangtoeslag. Natuurlijk moet die persoon wel voldoen aan de wettelijke eisen voor gastouders, klik hier voor meer informatie daarover.

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer