Christelijk gastouderbureau Enschede

Home | Christelijk gastouderbureau Enschede

Christelijk gastouderbureau in Enschede gezocht?

Ben je op zoek naar een christelijk gastouderbureau in Enschede en omgeving? Onze gastouderopvang is onderdeel van de vestiging Twente van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Wij hebben contact met verschillende enthousiaste, gekwalificeerde en christelijke gastouders in Enschede en daar vlakbij, zoals Oldenzaal, Hengelo en Haaksbergen. Vanuit onze jarenlange ervaringen met christelijke gastouderopvang in Enschede en omgeving kunnen we ook jouw kind een veilige en liefdevolle plek bieden.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Bemiddeling christelijke gastouders in Enschede 

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte, christelijke gastouder in Enschede en omgeving. Daarbij staan jouw wensen centraal. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je zelf al een christelijke gastouder in Enschede of omgeving hebt gevonden. Ook wanneer dit het geval is, kan ons christelijk gastouderbureau in Enschede jullie verder helpen.

Je eerste kindje

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Allereerst van harte gefeliciteerd! Een spannende, maar vooral leuke en bijzondere tijd breekt aan. De gedachte om je kindje straks naar een christelijke gastouderopvang in Enschede te brengen, kan ook best spannend zijn. Je zoekt de allerbeste gastouderopvang voor je kind en ons gastouderbureau in Enschede en omgeving kan je daarbij helpen. Wij vinden een christelijke gastouder in Enschede of omgeving waar jouw kind, kind kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen.

Eerste gastouderbureau in Enschede en omgeving 

Wist je dat Christelijk Gastouderbureau De Herberg het eerste gastouderbureau van Nederland is? Inmiddels hebben we vestigingen door heel Nederland, waaronder een gastouderbureau in Enschede. Ieder gastouderbureau heeft een eigen bemiddelingswerker. Onze bemiddelingsmedewerker weet hoe fijn het voor ouders kan zijn wanneer je een plek hebt waar je je kind met een gerust hart naar toe kunt brengen. Wanneer je kunt genieten van je kind die met plezier naar een christelijke gastouder in Enschede gaat en van het persoonlijke contact met je gastouder. Onze bemiddelingsmedewerker heeft dan ook al veel ouders met succes kunnen helpen. Ouders die bijvoorbeeld op zoek waren naar christelijke gastouders in Enschede en omgeving.

Pedagogische visie

Onze gastouders en bemiddelingsmedewerkers werken volgens onze christelijke, pedagogische visie. Bovendien bezoeken wij onze christelijke gastouders in Enschede en omgeving een paar keer per jaar. Tijdens dit bezoek bespreken we de ontwikkeling van het kind. Ook worden eventuele risico’s op het gebied van veiligheid en hygiëne in kaart gebracht, want bij christelijke gastouderopvang in Enschede staat kwaliteit en veiligheid voorop. De acties of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan en de christelijke gastouder in Enschede is verantwoordelijk voor deze acties en afspraken. Ons christelijk gastouderbureau in Enschede ziet er op toe dat de gastouder zich aan de gemaakte afspraken houdt.

Christelijke gastouder in Enschede: stabiliteit en kleinschaligheid

De tijd gaat snel en flexibiliteit is dan ook belangrijk. Als gezin moet je voortdurend schakelen. Belangrijk dus dat je christelijke gastouderopvang in Enschede hebt die net zo flexibel is als jullie nodig hebben. Ons christelijke gastouderbureau in Enschede biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook stabiliteit en kleinschaligheid. Een plek waar je kind zich thuis voelt. Bij onze christelijke gastouders in Enschede krijgt ieder kind de aandacht die het verdient.

Geborgen en bevlogen

Onze christelijke gastouders in Enschede werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We willen een positieve bijdrage leveren aan hun leven. Daarbij staat de christelijke opvoeding bij ons christelijk gastouderbureau in Enschede centraal.

Start nu met een christelijk kinderopvang in Enschede

Wil je meer weten over onze christelijke gastouders in Enschede en omgeving? Of heb je direct een christelijke gastouder in Enschede nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn het christelijke gastouderbureau in Enschede en omgeving waar je een geschikte, christelijke gastouder vindt!

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer