Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Twente.

Christelijk gastouderbureau Twente

Als ouder weet ik hoe fijn het is om je kind met een gerust hart naar de opvang kunt brengen. Waar het zo goed is, dat je er als ouder ook van geniet hoe je kind contact heeft met de gastouder. Ik help graag mee om zo'n veilige plek voor kinderen te bieden, waar het is als een tweede thuis. 

Als bemiddelingsmedewerker van De Herberg kan ik daarin zelfstandig bezig zijn. Ik hou ervan om de opvang te regelen en te coördineren. De verschillende contacten met ouders en gastouders geven me veel plezier in mijn werk. En het maken van een goede match waarbij je steeds meer en meer merkt dat ouder en gastouder elkaar leren kennen, waarderen en vertrouwen.

Ook coach ik graag gastouders zodat ze steeds professioneler worden in hun werk en zodat ze persoonlijk groeien. Onderdelen van de Academie Lichamelijk opvoeding, waar ik gestudeerd heb, komen daarbij zeer van pas. Maar ook de opleiding Doktersassistente en vooral de ervaring van het werken met mensen die ik jarenlang opdeed in dat vak. Inmiddels werk ik ook al enkele jaren met veel plezier bij De Herberg.


 
 
Rianne Fris
Rianne FrisLees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Ben je op zoek naar een christelijk gastouderbureau bij Enschede? Onze gastouderopvang is onderdeel van de vestiging Twente van CGOB De Herberg. Wij hebben contact met verschillende enthousiaste, gekwalificeerde en christelijke gastouders vlakbij Enschede. Vanuit onze jarenlange ervaringen met christelijke gastouderopvang nabij Enschede kunnen we ook jouw kind een veilige en liefdevolle plek bieden.

 

Bemiddeling christelijke gastouders bij Enschede

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte, christelijke gastouder nabij Enschede. Daarbij staan jouw wensen centraal. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je zelf al een christelijke gastouder vlakbij Enschede hebt gevonden. Ook wanneer dit het geval is kan ons christelijk gastouderbureau dichtbij Enschede jullie verder helpen.

 

Je eerste kindje

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Allereerst van harte gefeliciteerd! Een spannende, maar vooral leuke en bijzondere tijd breekt aan. De gedachte om je kindje straks naar een christelijke gastouderopvang bij Enschede te brengen, kan ook best spannend zijn. Je zoekt de allerbeste gastouderopvang voor je kind en ons gastouderbureau dichtbij Enschede kan je daarbij helpen. Wij vinden een christelijke gastouder nabij Enschede waar jouw kind, kind kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen.

 

Eerste gastouderbureau vlakbij Enschede

Wist je dat CGOB De Herberg het eerste gastouderbureau van Nederland is? Inmiddels hebben we vestigingen door heel Nederland, waaronder een gastouderbureau vlakbij Enschede. Ieder gastouderbureau heeft een eigen bemiddelingswerker. De bemiddelingswerker van onze vestiging in Twente is Rianne Fris. Rianne werkt vanaf januari 2011 bij CGOB De Herberg. Ze weet hoe fijn het voor ouders kan zijn wanneer je een plek hebt waar je je kind met een gerust hart naar toe kunt brengen. Wanneer je kan genieten van je kind die met plezier naar een christelijke gastouder dichtbij Enschede gaat en van het persoonlijke contact met je gastouder. Rianne heeft dan ook al veel ouders met succes kunnen helpen. Ouders die bijvoorbeeld op zoek waren naar christelijke gastouders nabij Enschede.

 

Pedagogische visie van ons christelijk gastouderbureau bij Enschede

Onze gastouders, pedagogische medewerkers en vestigingsmanager werken volgens onze christelijke, pedagogische visie. Bovendien bezoeken wij onze christelijke gastouders vlakbij Enschede een paar keer per jaar. Tijdens dit bezoek bespreken we de ontwikkeling van het kind. Ook worden eventuele risico’s op het gebied van veiligheid en hygiëne in kaart gebracht, want bij christelijke gastouderopvang nabij Enschede staat kwaliteit en veiligheid voorop. De eventuele acties of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan en de christelijke gastouder bij Enschede is verantwoordelijk voor deze acties en afspraken. Ons christelijk gastouderbureau nabij Enschede ziet er op toe dat de gastouder zich aan de gemaakte afspraken houdt.

 

Christelijke gastouder bij Enschede; stabiliteit en kleinschaligheid

De tijd gaat snel en flexibiliteit is dan ook belangrijk. Als gezin moet je voortdurend schakelen. Belangrijk dus dat je christelijke gastouderopvang bij Enschede hebt die net zo flexibel is als jullie nodig hebben. Ons christelijke gastouderbureau bij Enschede biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook stabiliteit en kleinschaligheid. Een plek waar je kind zich thuis voelt. Bij onze christelijke gastouders dichtbij Enschede krijgt ieder kind de aandacht die het verdient.

 

Geborgen en bevlogen christelijke gastouderopvang nabij Enschede

Onze christelijke gastouders bij Enschede werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We willen een positieve bijdrage leveren aan hun leven. Daarbij staat de christelijke opvoeding bij ons christelijk gastouderbureau dichtbij Enschede centraal.

 

Start nu met christelijk gastouderbureau Enschede

Wil je meer weten over onze christelijke gastouders dichtbij Enschede? Of heb je direct een christelijke gastouder bij Enschede nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

E-mail: riannefris@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: 06-54386224
KvK: 51636840
LRK: 132016473

Wij zijn het christelijke gastouderbureau bij Enschede waar je een geschikte, christelijke gastouder vindt!

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.