Christelijk gastouderbureau Twente

Door mijn twee zoontjes heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het is om een fijne opvangplek te hebben voor je kinderen. Binnen mijn werk als bemiddelingsmedewerker zie ik het dan ook als een uitdaging om een veilige en een vertrouwde plek voor kinderen te zoeken, waar zij zich volledig thuis kunnen voelen. 

Na mijn studie Pedagogiek, heb ik op verschillende gebieden ervaring mogen opdoen in het werken met kinderen en hun ouders. Eerst een aantal jaar als pedagoog binnen het onderwijs en vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de jeugdzorg. Al deze ervaringen neem ik mee binnen de begeleiding van vraag- en gastouders.

Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen, vind ik belangrijke aspecten binnen mijn werk als bemiddelingsmedewerker van De Herberg Twente. Ik ben van mening dat het contact tussen ouder en gastouder van groot belang is binnen de opvang van kinderen. Alleen dan kunnen kinderen zich ook veilig en vertrouwd voelen binnen de opvangplek. Ik zie het als een uitdaging om hierin te helpen en te begeleiden.


 
 
Marianne Westhuis
Marianne WesthuisLees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Ben je op zoek naar een christelijk gastouderbureau bij Enschede? Onze gastouderopvang is onderdeel van de vestiging Twente van CGOB De Herberg. Wij hebben contact met verschillende enthousiaste, gekwalificeerde en christelijke gastouders vlakbij Enschede. Vanuit onze jarenlange ervaringen met christelijke gastouderopvang nabij Enschede kunnen we ook jouw kind een veilige en liefdevolle plek bieden.

 

Bemiddeling christelijke gastouders bij Enschede

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte, christelijke gastouder nabij Enschede. Daarbij staan jouw wensen centraal. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je zelf al een christelijke gastouder vlakbij Enschede hebt gevonden. Ook wanneer dit het geval is kan ons christelijk gastouderbureau dichtbij Enschede jullie verder helpen.

 

Je eerste kindje

Ben je in verwachting van je eerste kindje? Allereerst van harte gefeliciteerd! Een spannende, maar vooral leuke en bijzondere tijd breekt aan. De gedachte om je kindje straks naar een christelijke gastouderopvang bij Enschede te brengen, kan ook best spannend zijn. Je zoekt de allerbeste gastouderopvang voor je kind en ons gastouderbureau dichtbij Enschede kan je daarbij helpen. Wij vinden een christelijke gastouder nabij Enschede waar jouw kind, kind kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen.

 

Eerste gastouderbureau vlakbij Enschede

Wist je dat CGOB De Herberg het eerste gastouderbureau van Nederland is? Inmiddels hebben we vestigingen door heel Nederland, waaronder een gastouderbureau vlakbij Enschede. Ieder gastouderbureau heeft een eigen bemiddelingswerker. De bemiddelingswerker van onze vestiging in Twente is Rianne Fris. Rianne werkt vanaf januari 2011 bij CGOB De Herberg. Ze weet hoe fijn het voor ouders kan zijn wanneer je een plek hebt waar je je kind met een gerust hart naar toe kunt brengen. Wanneer je kan genieten van je kind die met plezier naar een christelijke gastouder dichtbij Enschede gaat en van het persoonlijke contact met je gastouder. Rianne heeft dan ook al veel ouders met succes kunnen helpen. Ouders die bijvoorbeeld op zoek waren naar christelijke gastouders nabij Enschede.

 

Pedagogische visie van ons christelijk gastouderbureau bij Enschede

Onze gastouders, pedagogische medewerkers en vestigingsmanager werken volgens onze christelijke, pedagogische visie. Bovendien bezoeken wij onze christelijke gastouders vlakbij Enschede een paar keer per jaar. Tijdens dit bezoek bespreken we de ontwikkeling van het kind. Ook worden eventuele risico’s op het gebied van veiligheid en hygiëne in kaart gebracht, want bij christelijke gastouderopvang nabij Enschede staat kwaliteit en veiligheid voorop. De eventuele acties of afspraken die hieruit voortvloeien worden verwerkt in een actieplan en de christelijke gastouder bij Enschede is verantwoordelijk voor deze acties en afspraken. Ons christelijk gastouderbureau nabij Enschede ziet er op toe dat de gastouder zich aan de gemaakte afspraken houdt.

 

Christelijke gastouder bij Enschede; stabiliteit en kleinschaligheid

De tijd gaat snel en flexibiliteit is dan ook belangrijk. Als gezin moet je voortdurend schakelen. Belangrijk dus dat je christelijke gastouderopvang bij Enschede hebt die net zo flexibel is als jullie nodig hebben. Ons christelijke gastouderbureau bij Enschede biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook stabiliteit en kleinschaligheid. Een plek waar je kind zich thuis voelt. Bij onze christelijke gastouders dichtbij Enschede krijgt ieder kind de aandacht die het verdient.

 

Geborgen en bevlogen christelijke gastouderopvang nabij Enschede

Onze christelijke gastouders bij Enschede werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We willen een positieve bijdrage leveren aan hun leven. Daarbij staat de christelijke opvoeding bij ons christelijk gastouderbureau dichtbij Enschede centraal.

 

Start nu met christelijk gastouderbureau Enschede

Wil je meer weten over onze christelijke gastouders dichtbij Enschede? Of heb je direct een christelijke gastouder bij Enschede nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

E-mail: riannefris@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: 06-54386224
KvK: 51636840
LRK: 132016473

Wij zijn het christelijke gastouderbureau bij Enschede waar je een geschikte, christelijke gastouder vindt!

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.