Christelijk gastouderbureau Emmen

Home | Christelijk gastouderbureau Emmen

Christelijk gastouderbureau in Emmen gezocht?

Kleinschalige opvang, rust, iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht en flexibel, dat is opvang via ons christelijk gastouderbureau in Emmen. Onze christelijk gastouderopvang is onderdeel van de vestiging Assen, Emmen en de Kanaalstreek van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. We hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van christelijke gastouders in Emmen en omgeving. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw kind een veilige en gezonde plek bieden.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Bemiddeling christelijke gastouders in Emmen 

Jouw christelijke gastouder in Emmen kan een bekende zijn, maar kan ook iemand zijn die wij voor je hebben gevonden. In beide gevallen kan ons gastouderbureau in Emmen je helpen. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het vinden van een geschikte gastouder. Bij ons staat persoonlijke aandacht bij gastouder, ouder en kind gedurende het hele traject centraal.Jouw christelijke gastouder in Emmen kan een bekende zijn, maar kan ook iemand zijn die wij voor je hebben gevonden. In beide gevallen kan ons gastouderbureau in Emmen je helpen. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het vinden van een geschikte gastouder. Bij ons staat persoonlijke aandacht bij gastouder, ouder en kind gedurende het hele traject centraal.

Je eerste kindje

Als je zwanger bent van je eerste kindje, is opvang ook iets nieuws wat geregeld moet worden als je straks weer aan het werk wilt. De keuze voor een christelijke gastouder in Emmen heb je gemaakt en dat is best spannend. Je wilt daarbij verzekerd zijn van veiligheid, professionaliteit en liefdevolle aandacht voor je kind. Juist daarom kiezen steeds meer ouders voor onze christelijke gastouderopvang in Emmen. Ook ouders die van een volgend kind in verwachting zijn weten ons te vinden. Bijvoorbeeld omdat ze net verhuisd zijn of omdat de manier waarop we ons werk doen hen aanspreekt.

 

Pedagogische visie

Ons christelijk gastouderbureau in Emmen werkt vanuit een pedagogische visie. Dat betekent dat we een paar keer per jaar op bezoek gaan bij onze christelijke gastouders. Zo ervaren wij zelf hoe veilig en liefdevol het huis is. Ook bespreken we de ontwikkeling van je kind. Ten aanzien van de veiligheid en hygiëne in en rondom het huis van de gastouder wordt een actieplan opgesteld.

Begeleiding christelijke gastouders in Emmen en omgeving

Wist je dat ons christelijk gastouderbureau in Emmen ook thema-avonden, e-learnings en EHBO-herhalingscursussen organiseert? Onze thema-avonden worden voor zowel de ouders als gastouders georganiseerd. De avonden zijn niet alleen leerzaam, maar ook erg interessant omdat je ervaringen met elkaar kunt uitwisselen. De e-learnings en EHBO-herhalingscursussen zorgen ervoor dat onze christelijke gastouders in Emmen gecertificeerd zijn en blijven. Daarnaast bieden wij ook advies en ondersteuning bij het verwerken van je financiële administratie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Praktisch en stabiel

Veel ouders kiezen voor christelijke gastouderopvang in Emmen, omdat wij kleinschaligheid en persoonlijke aandacht bieden. Wij blinken uit in het vinden van een passende gastouder. Dat betekent dat wij een gastouder in Emmen en omgeving vinden die bij jouw christelijke visie op de opvoeding past. Daarnaast zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar voor reserveopvang. Is je christelijke gastouder ziek? Wij helpen je graag bij het vinden van passende gastouder.

Christelijk gastouderbureau Emmen

Ons gastouderbureau in Emmen is, zoals eerder beschreven, onderdeel van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Wij zijn opgericht in 2006 en zijn het eerste christelijk gastouderbureau van Nederland. Inmiddels bieden wij christelijke gastouderopvang in het hele land, waaronder in Emmen. Onze christelijke gastouders in Emmen vallen onder de vestiging Assen, Emmen en de Kanaalstreek. Onze bemiddelingsmedewerker in Emmen zoekt voor jou een geschikte gastouder in Emmen en omgeving.

Geborgen en bevlogen

Onze christelijke gastouders en bemiddelingswerkers doen hun werk met bevlogenheid. Wij willen jouw kinderen een geborgen plek bieden. Daarnaast leven onze gastouders in Emmen de christelijke normen en waarden na. Dat betekent onder andere dat de christelijke feestdagen worden gevierd. Veel ouders zijn christelijk of christelijk opgevoed, maar soms kiezen ouders ook voor ons omdat ze graag hun kindje iets van de christelijke normen en waarden willen meegeven zonder dat ze daar zelf heel bekend mee zijn.

Start nu met opvang bij christelijk gastouderbureau in Emmen 

Wil je van onze dienst(en) gebruikmaken? Of wat meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op met ons christelijke gastouderbureau in Emmen. 

Wij zijn het christelijke gastouderbureau in Emmen dat een geborgen plek biedt voor jouw kind!

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer