Christelijk gastouderbureau regio Gelderse Vallei

Het geeft me enorm veel voldoening om vanuit CGOB de Herberg regio Gelderse Vallei voor gastouders en ouders aan de slag te zijn. Ik merk dat ik bijdraag aan een heel wezenlijk onderdeel van het leven van veelal jonge gezinnen.

Ik ben opgeleid als orthopedagoog en heb ook op een middelbare school in Veenendaal gewerkt. Als eigenaar van de vestiging Gelderse Vallei heb ik nu een heel andere uitdaging. Het is organisatorisch en tegelijk ook heel inhoudelijk werk. Ik zorg voor bemiddeling en ook begeleiding van gastouders. Ik vind het een mooie uitdaging om voor ouders de juiste christelijke gastouder te vinden en vervolgens een kind verder te zien ontwikkelen bij de gastouder door de jaren heen. Dit geeft mij de passie om met veel plezier en enthousiasme aan het werk te gaan voor zowel gastouders en ouders.

Door de bezoeken aan de gastouders zien we de kinderen regelmatig. Ik vind het ook belangrijk de sfeer bij de gastouder te kennen en te weten hoe ze in bepaalde omstandigheden handelen. Als ik op bezoek ga, spring ik ook net zo makkelijk even bij. Overigens vind ik het belangrijk ook oog te hebben voor de gastouders zelf. Het persoonlijke contact met de gastouders is voor mij heel belangrijk. Tenslotte geven zij de opvang dagelijks vorm. Ik mag ze helpen en adviseren dat zo goed mogelijk te doen op een manier die bij hen past.


 

Eline Nikkels
Wieneke Dietewig
 • 2e contactpersoon:
  Wieneke Ditewig
  tel. 0650420112
  werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag
   
Marleen van Ree
3e contactpersoon
Marleen van Ree
 • tel. 0619629541
 • werkdagen:
  dinsdag en donderdag van 08:30-17:00 uur


Lees meer
 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Welkom op de website van ons gastouderbureau in de regio Ede! Een christelijke gastouderopvang in de provincie Gelderland dat onderdeel uitmaakt van de vestiging de Gelderse Vallei van CGOB De Herberg. Met onze persoonlijke en kleinschalige gastouderopvang bieden wij jouw kind een veilige en gezonde plek. Een plek waar jouw kind zich op zijn gemak voelt. Zoek je een gastouder bij jou om de hoek? Wij hebben volop contacten met christelijke gastouders in en rondom Ede. Daar zit jouw gastouder vast tussen!

 

Bemiddeling gastouders in Ede

Het vinden van een geschikte gastouder, dat is waar ons christelijke gastouderbureau in de regio Ede in uitblinkt! Door onze jarenlange ervaring weten wij een christelijke gastouder te vinden die aansluit op jouw wensen en behoeftes. Heb je al passende gastouder gevonden? Ook dan helpen wij je graag, want onze dienstverlening gaat verder dan alleen het vinden van een passende gastouder in Ede. Wij begeleiden het volledige traject van christelijke kinderopvang. Daarnaast is ons gastouderbureau in de regio Ede buiten kantooruren bereikbaar voor reserve opvang. Wij bieden een passende gastouder wanneer jouw huidige gastouder bijvoorbeeld ziek is.

 

Persoonlijke aandacht

Ben je in verwachting van jullie eerste kindje? Dat is spannend! En het idee dat jouw kindje straks naar een gastouderbureau in de regio Ede gaat, is ook best spannend. Wij besteden daarom veel aandacht aan het intakegesprek met aanstaande en kersverse ouders. Wil je veranderen van gastouderopvang? Bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen. Ook dan blijft het spannend om jouw kind in de zorg van anderen achter te laten, hoe oud je zoon of dochter ook is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Bij ons christelijke gastouderbureau in de regio Ede staat daarom in iedere situatie persoonlijke aandacht voor gastouder, ouder en kind centraal!

 

Het pedagogische beleid van onze gastouderopvang voor Ede

Ieder kind is uniek en onze christelijke gastouders in Ede zien jouw kind opgroeien. Zij zijn de mede-opvoeders van jouw kind. Vanuit een pedagogische visie bezoeken wij enkele keren per jaar onze christelijke gastouders. We bespreken het gedrag en de ontwikkeling van jouw kind, bekijken de veiligheid van het huis en stellen (indien nodig) een actieplan op.

 

Thema-avonden voor vraagouders en gastouders in Ede

Wist je dat ons christelijke gastouderbureau in de regio Ede ook thema-avonden organiseert? Denk hierbij aan EHBO-herhalingscursussen. De thema-avonden zijn voor zowel vraagouders als gastouders bedoeld. Dat heeft als voordeel dat zij kennis met elkaar kunnen maken. Daarnaast kunnen gastouders en vraagouders hun ervaringen met elkaar delen.

 

Gastouderbureau in de regio Ede

Zoals al eerder beschreven, is ons gastouderbureau in de regio Ede onderdeel van vestiging De Gelderse Vallei van CGOB De Herberg. CGOB is opgericht in 2006 en het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meerdere vestigingen, waaronder in Ede. Ons gastouderbureau werkt vanuit een christelijke visie. Dat betekent dat al onze gastouders christelijke feestdagen vieren en christelijke normen en waarden uitdragen.

 

Starten met opvang bij christelijk gastouderbureau Ede?

Wil je graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging De Gelderse Vallei van CGOB De Herberg. Onderstaand onze contactgegevens. Wij zijn het christelijke gastouderbureau voor Ede en omgeving dat een geborgen plek biedt voor jouw kind!


 

 

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.