Christelijk gastouderbureau Ede

Home | Christelijk gastouderbureau Ede

Christelijk gastouderbureau in Ede gezocht?

Welkom op de website van ons christelijk gastouderbureau in de regio Ede! Een christelijke gastouderopvang in de provincie Gelderland dat onderdeel uitmaakt van de vestiging de Gelderse Vallei van Christelijk Gastouderbureau De Herberg (met ook gastouders in plaatsen als Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Wageningen, Renswoude, Ederveen, Lunteren, Wekerom). Met onze persoonlijke en kleinschalige gastouderopvang bieden wij jouw kind een veilige en gezonde plek. Een plek waar jouw kind zich op zijn gemak voelt. Zoek je een gastouder bij jou om de hoek? Wij hebben volop contacten met christelijke gastouders in en rondom Ede. Daar zit jouw gastouder vast tussen!

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Christelijke gastouder

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.
Christelijke gastouderbureau

Bemiddeling christelijke gastouders in Ede 

Het vinden van een geschikte gastouder, dat is waar ons christelijke gastouderbureau in de regio Ede in uitblinkt! Door onze jarenlange ervaring weten wij een christelijke gastouder te vinden die aansluit op jouw wensen en behoeftes. Heb je al passende gastouder gevonden? Ook dan helpen wij je graag, want onze dienstverlening gaat verder dan alleen het vinden van een passende gastouder in Ede. Wij begeleiden het volledige traject van christelijke kinderopvang. Daarnaast is ons gastouderbureau in de regio Ede buiten kantooruren bereikbaar voor reserve opvang. Wij bieden een passende gastouder wanneer jouw huidige gastouder bijvoorbeeld ziek is.

Het pedagogische beleid van onze gastouderopvang voor Ede  

Ieder kind is uniek en onze christelijke gastouders in Ede zien jouw kind opgroeien. Zij zijn de mede-opvoeders van jouw kind. Vanuit een pedagogische visie bezoeken wij enkele keren per jaar onze christelijke gastouders. We bespreken het gedrag en de ontwikkeling van jouw kind, bekijken de veiligheid van het huis en stellen een actieplan op.

Thema-avonden voor ouders en gastouders in Ede 

Wist je dat ons christelijke gastouderbureau in de regio Ede ook thema-avonden organiseert? Denk hierbij aan EHBO-herhalingscursussen. De thema-avonden zijn voor zowel ouders als gastouders bedoeld. Dat heeft als voordeel dat zij kennis met elkaar kunnen maken. Daarnaast kunnen gastouders en ouders hun ervaringen met elkaar delen.

Gastouderbureau in de regio Ede

Zoals al eerder beschreven, is ons gastouderbureau in de regio Ede onderdeel van vestiging De Gelderse Vallei van Christelijk Gastouderbureau De Herberg. Wij zijn opgericht in 2006 en het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meerdere vestigingen, waaronder in Ede. Ons gastouderbureau werkt vanuit een christelijke visie. Dat betekent dat al onze gastouders christelijke feestdagen vieren en christelijke normen en waarden uitdragen.

Starten met opvang bij christelijk gastouderbureau Ede?

Wil je graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging De Gelderse Vallei

Wij zijn het christelijke gastouderbureau voor Ede en omgeving dat een geborgen plek biedt voor jouw kind!

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer