Christelijk gastouderbureau Drachten

Home | Christelijk gastouderbureau Drachten

Christelijk gastouderbureau in Drachten gezocht?

Ben je op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de regio Drachten? De vestiging Groningen van Christelijk Gastouderbureau De Herberg beschikt over een groot netwerk van christelijke gastouders in Drachten en omgeving. Wij bieden je kind een veilige en geborgen plek waar hij of zij met veel plezier komt. Onze christelijke gastouderopvang staat voor: persoonlijke betrokkenheid, pedagogische kwaliteit en professioneel kleinschalig.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Bemiddeling gastouders in Drachten en omgeving  

Ben je op zoek naar een christelijke gastouder in Drachten of omgeving? Wij helpen je bij het vinden van een geschikte gastouder. Daarbij houden wij rekening met de wensen van je kind en onze gastouders. Heb je al een geschikte gastouder gevonden? Ook dan kun je je bij ons aansluiten.

Je eerste kindje

Ben je zwanger van je eerste kindje? Allereerst van harte gefeliciteerd! Er komt een bijzondere tijd aan. Daarnaast vallen er diverse zaken te regelen. Wanneer je na je zwangerschapsverlof weer aan het werk wilt, is kinderopvang daar één van. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van kinderopvang, waaronder christelijke gastouderopvang. Wanneer je behoefte hebt aan meer informatie, schroom dan niet om contact op te nemen met ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Drachten. Wij werken vanuit een pedagogische visie. Wij vinden het belangrijk dat we regelmatig contact hebben met de gastouder, zodat we weten wat er speelt. Daarnaast bezoeken we onze christelijke gastouders in Drachten en omgeving geregeld. We bespreken de ontwikkeling en het gedrag van de kinderen. Ook gaan we na of de locatie aan alle veiligheids- en hygiënevoorschriften voldoet en stellen daarvoor een actieplan op.

Begeleiding gastouders

Wist je dat we ook thema-avonden, e-learnings en EHBO-cursussen organiseren voor gastouders? Op de thema-avonden worden de ouders ook uitgenodigd. Dat geeft hen de mogelijkheid de gastouders beter te leren kennen en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Praktische en stabiele gastouderopvang in Drachten 

Wij vinden het belangrijk dat je een passende gastouder vindt. Een gastouder waar je kind zich op zijn of haar gemak voelt en de aandacht krijgt die het verdient. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passende, christelijke gastouder in Drachten? Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Heb je al een gastouder, maar kan je gastouder onverhoopt geen opvang bieden? Buiten kantooruren zijn wij ook bereikbaar voor reserve-opvang.

Gastouderbureau in regio Drachten

Christelijk Gastouderbureau De Herberg is het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Inmiddels bieden we opvang door het hele land, waaronder christelijke gastouderopvang in Drachten. Wij werken vanuit christelijke normen en waarden. Zo besteden we aandacht aan christelijke feestdagen en bidden we voor de maaltijd. Ons christelijk gastouderbureau in de regio Drachten vindt het belangrijk om een gastouder te vinden die past bij de wensen en christelijke identiteit van de ouders.

Start nu met opvang bij christelijk gastouderbureau in Drachten

Neem gerust contact met ons op wanneer je op zoek bent naar meer informatie over christelijke gastouderopvang in Drachten. 

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer