Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Apeldoorn.

Christelijk gastouderbureau regio Apeldoorn

Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen een fijne opvang hebben. Zowel voor de kinderen, dat ze gezien worden, als voor de ouders. Je wilt natuurlijk graag zeker weten dat ze op een fijne plek zijn wanneer je zelf aan het werk bent.

Ik geniet van de contacten met ouders en gastouders. Vooral ook als ik ze aan elkaar kan koppelen en er een match is. Maar ook in het vervolgtraject als ik merk dat de dienstverlening gewaardeerd wordt en de kwaliteit die ik daarin probeer te bieden herkend wordt.

Voordat ik bij De Herberg ging werken, heb ik de opleidingen Onderwijsassistent, Pabo en Toegepaste Psychologie gedaan. Ook heb ik als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt en als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik werk nu sinds maart 2015 voor De Herberg


 
Tiekje Mudde
Tiekje MuddeLees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Op zoek naar een christelijk gastouderbureau in de regio Deventer? Lekker dichtbij huis. Jij hoeft je in ieder geval geen zorgen meer te maken. Terwijl jij weer voorzichtig aan de weg timmert, speelt jouw kind gezellig met vriendjes van zijn of haar eigen leeftijd. En misschien stappen ze vanmiddag het bos van de Veluwe wel weer in! Met een christelijke gastouder in Deventer van CGOB De Herberg kom je jouw werkdagen gegarandeerd zorgeloos door.

 

Het vierogenprincipe

Kinderen moeten zich veilig en geliefd voelen. Daarom werken wij binnen ons christelijk gastouderbureau nabij Deventer volgens de pedagogische visie. Dit is een protocol waarmee wij grensoverschrijdend gedrag in een vroeg stadium proberen te constateren. Ook maken wij gebruik van Meldcode Kindermishandeling. Belangrijk bij het vierogenprincipe is onze transparantie. Wij zijn open en toegankelijk. Niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten.

 

Ook voor niet-gelovige gezinnen

Binnen onze kinderopvang neemt God een belangrijke plaats in. Al onze medewerkers dragen dit dan ook uit. Maar lang niet alle gastkinderen hebben een christelijke achtergrond. Dat hoeft ook niet. Wij merken namelijk dat ook niet-christelijke ouders ons werk erg waarderen. Soms willen ze hun kinderen iets over het geloof meegeven. Maar vaak zijn het ook de waarden en normen die zij zo belangrijk vinden. Een christelijk gastouderbureau bij Deventer valt dus prima te rijmen met een niet-gelovig huishouden.

 

Een gastouder via CGOB De Herberg

In 2006 werd CGOB De Herberg opgericht. Hiermee zijn wij het eerste gastouderbureau met een duidelijke, christelijke visie. Door de jaren heen zijn we alleen maar verder gegroeid. Door het hele land heen hebben wij nu 13 vestigingen. Daarnaast bieden wij in vijf steden ook opvang in kinderdagverblijven. Onze medewerkers en christelijke gastouders in Deventer zijn stuk voor stuk professionals met een pedagogische achtergrond. Zelfs interesse in een carrière bij CGOB De Herberg? Vul dan ons inschrijfformulier in!

 

Vind nu een christelijk gastouderbureau in Deventer!

Of je nu zelf een christelijk huishouden runt. Of je jouw kind graag blootstelt aan andere geloven en culturen. Bij CGOB De Herberg houden wij zeker een plekje voor jullie vrij. Vul vandaag nog ons inschrijfformulier in. Dan vinden wij een christelijke gastouder in Deventer die aan al jouw eisen voldoet. Wil je ons eerst persoonlijk spreken? Dat kan! Laat een bel- of mail-mij-terug verzoek achter. Of bel naar 026 - 321 3644. Met een christelijke gastouderbureau in de regio Deventer valt er een zorg van jouw schouders.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.