Christelijk gastouderbureau Assen

Home | Christelijk gastouderbureau Assen

Christelijk gastouderbureau in Assen gezocht?

Zoek je opvang voor jouw kind? Christelijk Gastouderbureau De Herberg zoekt graag een passende gastouder voor jullie. Vul vandaag nog ons inschrijfformulier in. Dan vinden wij een christelijke gastouder in Deventer die aan al jouw eisen voldoet. Als je meer wilt weten, neem gerust contact op met onze vestiging Deventer. Met een christelijke gastouderbureau in de regio Deventer kun je met een gerust hart aan het werk.

Voordelen gastouderopvang

N

Persoonlijke aandacht voor ieder kind

N

Gastouderopvang is professionele kinderopvang

N

Eén vast gezicht, een tweede thuis voor je kind

N

Opvang in een huiselijke omgeving

N

Gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf

Voordelen gastouderopvang

5

Persoonlijke aandacht

Gastouderopvang is kleinschalige opvang, doordat er maximaal 5 kinderen onder de 4 jaar tegelijkertijd opgevangen worden. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht voor je kind.
5

Professionele opvang

gastouderopvang is professionele opvang. Gastouders zijn pedagogisch onderlegd, geschoold en door ons gescreend.
5

Christelijk

Al onze gastouders zijn overtuigd christen en leven dit voor binnen de opvang.
5

Eén vast gezicht

Je kind wordt altijd opgevangen door dezelfde persoon, die jij zelf kiest.

5

Huiselijke omgeving

Je kind groeit op in een huiselijke omgeving, maar mét andere kinderen en een pedagogisch onderlegde gastouder.
5

Samen spelen

Je kind leert om samen te spelen en te delen met de andere kinderen bij een gastouder, maar verdrinkt niet in een grote groep.
5

Je kind voelt zich goed

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die opgevangen worden door een gastouder zich veiliger voelen en meer ontspannen zijn.
5

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Gastouderopvang is een officiële vorm van kinderopvang, dus je krijgt gewoon kinderopvangtoeslag.

5

Voordelig

Gastouderopvang is goedkoper dan een kinderdagverblijf.
5

Flexibel

Samen met de gastouder stem je de breng- en haaltijden af.

Bemiddeling gastouders in Assen 

Wij hebben al veel ouders aan een christelijke gastouder in Assen of omgeving gekoppeld. Door ons netwerk en onze ervaring weten we als gastouderbureau precies waar we op moeten letten bij de bemiddeling. Ook wanneer je al een passende gastouder hebt gevonden, kun je bij ons terecht.

Je eerste kindje

Van harte gefeliciteerd, je bent zwanger! Of je nu van je eerste of derde kindje zwanger bent, wanneer je na je zwangerschap weer wilt gaan werken, moet je kinderopvang regelen. Vooral wanneer je zwanger bent van je eerste kindje kan het idee dat je jouw kindje straks naar de opvang brengt best spannend zijn. Wij besteden daarom veel aandacht aan het intakegesprek.

Pedagogische visie

Ons pedagogisch handelen is gebaseerd op een visie. In onze visie staat de ontwikkeling van het kind en veiligheid en hygiëne centraal. Om de kwaliteit van onze christelijke gastouderopvang in Assen en omgeving te waarborgen, bezoeken we enkele keren per jaar onze gastouders. We bespreken dan de ontwikkeling van het kind. Daarnaast controleren we de gastouderopvang op veiligheid en hygiëne en stellen we een actieplan op.

Begeleiding christelijke gastouders in Assen en omgeving

Onze christelijke gastouders in Assen en omgeving willen zich blijven ontwikkelen. Wij organiseren dan ook verschillende thema-avonden, e-learnings en EHBO-cursussen. Op de thema-avonden zijn ouders en gastouders welkom.

Het gastouderbureau voor Assen en omgeving

Christelijk Gastouderbureau De Herberg is het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Inmiddels bieden wij vanuit dertien vestigingen kinderopvang aan. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor christelijke gastouderopvang in Assen.

Geborgen en bevlogen

Onze gastouders werken vanuit een christelijke bevlogenheid. We streven naar een geborgen plek voor kinderen, zodat we ook op die manier kunnen bijdragen aan een christelijke opvoeding. Dat betekent dat onze christelijke gastouders in Assen en omgeving de christelijke normen en waarden naleven en deze ook uitdragen. Start nu met opvang bij christelijk gastouderbureau Assen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Hoe vind ik een gastouder?

Je bent op zoek naar opvang voor jouw kindje en gastouderopvang spreekt je aan.
Hoe gaat het proces nu in zijn werk?

5

Stap 1: neem contact met ons op!

Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen of mailen je terug. Je mag ons ook rechtstreeks bellen, mailen of appen, onze telefoonnummers en mailadressen vind je op deze pagina.
5

Stap 2: intakegesprek

We bespreken met elkaar waar jullie precies naar op zoek zijn. Wat vinden jullie belangrijk in de opvang? Wat zien jullie graag in een gastouder? Voor welke dagen is er opvang nodig? Wanneer moet de opvang gaan starten? Wie zijn wij eigenlijk? Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe zit het met de kosten en de kinderopvangtoeslag? Allemaal vragen die we tijdens het intakegesprek met elkaar doorspreken.
5

Stap 3: zoektocht

We kennen jullie wensen en gaan op zoek naar een gastouder die bij jullie past. Gevonden? Dan gaan we door naar het kennismakingsgesprek.
5

Stap 4: kennismaking

We ontmoeten elkaar. Wij begeleiden een kennismakingsgesprek waarbij jullie en de gastouder elkaar leren kennen. Hoe geeft de gastouder de opvang vorm? Wat vinden jullie als ouders belangrijk? Vragen waar je tijdens dit gesprek over kunt praten.
5

Stap 5: koppeling

Was de kennismaking een succes, voelde het goed en zijn jullie een match? Dan gaan we over tot de koppeling. Bij het koppelingsgesprek nemen we de contracten door, hebben we het over de praktische zaken en spreken we een wenmoment af. Ook krijg je de informatie hoe je de kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierna kan de opvang starten!

Reviews van ouders

Christelijke gastouders

De Herberg informeert direct bij actuele ontwikkelingen. Ze zijn goed bereikbaar en zetten zich in voor kwaliteit. Als vraagouder voelen we ons gezien en gehoord.

Fam. Grotenhuis

Wij zijn erg blij met gastouderbureau de Herberg. Het contact verloopt prima. We vinden het fijn dat onze dochter bij een gastouder terecht kan en dat het op een professionele manier georganiseerd wordt. Zeker een aanrader!

Fam. Eweg

Ruim 6 jaar nemen wij gastouderopvang af bij CGOB De Herberg. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de bemiddelingsmedewerkers en de fijne zorg die onze kinderen ontvangen van de gastouders van De Herberg.

Fam. Snijder-van Kruistum

Goede begeleiding bij het zoeken naar een geschikte gastouder. Inmiddels hebben we 3 kinderen via het bureau bij een goede gastouder geplaatst!

Fam. van der Beek

Persoonlijk contact is heel prettig. Je kind wordt echt gezien en hier ben je geen nummer. De Herberg is echt een aanrader!

Fam. de Boer