Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Arnhem.

Christelijk gastouderbureau Arnhem

Ouders die bij ons aankloppen zijn vaak op zoek naar een betrouwbaar en christelijk gastouderbureau. Ik vind het fijn dat we die ouders daarmee kunnen helpen. Zo zorgen we samen met de gastouders voor een fijne plek voor hun kind of kinderen, doorgaans voor in ieder geval vier jaar. Maar soms ook langer als er bijvoorbeeld buitenschoolse opvang nodig is.

Ik heb veel plezier in het contact met ouders en gastouders. Ik ga als bemiddelingsmedewerker ook regelmatig bij de gastouders op bezoek. Zo hou ik zelf ook vinger aan de pols hoe het bij de gastouder is. Het biedt ook kans om met elkaar te spreken over de ontwikkeling van de kinderen. 

Inmiddels ben ik sinds 2007 bij De Herberg aan het werk. Ik gebruik daarin mijn kennis die ik opdeed op de HBO-J, een pedagogische opleiding. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang. 
 
Christa Veltman
Christa VeltmanLees meer
 Persoonlijk betrokken

We staan in nauwe verbinding met de gastouder. We hebben veel contact en bezoeken hen ook regelmatig. Dan bespreken we de ontwikkeling van de kinderen, geven advies over omgaan met verschillende leeftijden in groepen en de inzet van spel en speelgoed. Onze bemiddelingsmedewerkers wonen in de regio en zijn lokaal actief en betrokken.

 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Op zoek naar een gastouderbureau in Arnhem? CGOB De Herberg beschikt over een groot netwerk van christelijke gastouders in Arnhem en omgeving. We hebben jarenlange ervaring met kleinschalige en betrouwbare kinderopvang waarbij persoonlijke betrokkenheid centraal staat.

 

Bemiddeling gastouders in Arnhem

Een belangrijke stap bij het starten met gastouderopvang is het vinden van een geschikte gastouder. Door onze ervaring en ons netwerk is de kans groot dat we dat voor je kunnen doen. Soms heb je al een passende christelijke gastouder en ook dan kun je bij ons terecht. Maar daar houdt onze taak niet op. Voor ons is bemiddelen meer dan het vinden van een fijne gastouder. Onze dienstverlening staat volledig in het teken van blijvende persoonlijke betrokkenheid bij zowel gastouder, ouder en kind.

 

Je eerste kindje

Meestal begin je als ouders met het zoeken van een gastouder terwijl je in verwachting bent van een eerste kindje. De gedachte om je kindje dan straks naar de opvang te brengen, kan best spannend zijn. We investeren daarom extra tijd in het eerste intakegesprek van aanstaande ouders. We vinden het belangrijk dat we samen kijken welke gastouder in Arnhem bij jullie past, persoonlijk en praktisch gezien. Maar ook als je voor een tweede of derde kind bij ons aanklopt, is het belangrijk om te weten wat jullie belangrijk vinden zodat onze dienstverlening daarop aansluit.

 

Eerste gastouderbureau Arnhem

CGOB De Herberg bestaat sinds 2006. We zijn het eerste christelijke gastouderbureau van Nederland. Inmiddels zijn er vestigingen in het hele land. Maar elke regio en stad heeft weer eigen bemiddelingswerkers. In Keizerstad Arnhem is dat Christa Veltman. Ze werkt sinds 2007 bij ons gastouderbureau in Arnhem en werkte daarvoor al ruim tien jaar in de kinderopvang. In de hoofdstad van Gelderland zijn tientallen van onze gastouders actief.

 

Pedagogische visie

Een van de belangrijkste werkzaamheden voor ons als gastouderopvang in Arnhem is het begeleiden van de gastouder door het jaar heen. Christa bezoekt de gastouders drie keer per jaar om zo een beeld te krijgen hoe de opvang verloopt en de ontwikkeling van jullie kindje daarbij. Door onze ervaring op pedagogisch gebied en vanuit onze pedagogische visie krijgen gastouders bijvoorbeeld advies over omgaan met kinderen, groepen van verschillende leeftijden, gebruik van speelgoed en spelvormen.

 

Opleiding en intervisie

Verder organiseert ons gastouderbureau in Arnhem thema-avonden voor de gastouders (waar vraagouders ook welkom zijn) en gastouders krijgen hulp bij hun opleiding. Ook bieden we hen de mogelijkheid om EHBO-herhalingslessen te volgen. Intervisieavonden waarin ontmoeting en leren centraal staan, maken ook onderdeel uit van de begeleiding.

 

Stabiliteit en kleinschaligheid

Onze kijk op gastouderopvang is ook heel praktisch. Het is belangrijk om een gastouder te vinden die op jullie voorkeursdagen dagen voor jullie kind of kinderen kan zorgen Bovendien werken wij ook buiten kantooruren wanneer onverwachts de gastouder ziek wordt en een vervangende gastouder gezocht moet worden. Zo biedt CGOB De Herberg gastouderbureau Arnhem stabiliteit en kleinschaligheid tegelijk.

 

Geborgen en bevlogen

We doen ons werk met bevlogenheid. We willen samen met de gastouders een geborgen plek bieden voor kinderen. Op die manier willen we zo ook bijdragen aan een christelijke opvoeding. Dat maken we heel praktisch door het vieren van christelijke feestdagen bij de gastouders thuis. Ook willen onze gastouders de christelijke normen en waarden uitdragen en voorleven.

 

Administratieve hulp

Een derde pijler onder de visie van CGOB De Herberg is een kwalitatief goede, financiële administratie. Een niet te onderschatten onderdeel van het werk van een gastouderbureau. Het is belangrijk om vooraf een goede berekening te maken zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan bij de tegemoetkoming in de kinderopvang. En dat begint natuurlijk met de juiste gegevens van de opvangorganisatie.

 

Starten met gastouderopvang in Arnhem

Start daarom nu met gastouderopvang via CGOB De Herberg, het gastouderbureau voor de regio Arnhem. Hieronder vindt u onze contactgegevens in Arnhem: 

E-mail: christaveltman@christelijkekinderopvang.nl
Telefoon: 06-19629541
KvK: 092178108
LRK: 508770610

  •  

 

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.