Christelijk gastouderbureau regio Groningen

Uit ervaring weet ik dat het voor ouders mooi is om te zien als hun kinderen met plezier naar de gastouder gaan, je kunt je kinderen met een gerust hart achter laten en door de kleinschaligheid is het contact tussen ouder en gastouder ook beter. Dat de Herberg christelijke opvang biedt, is een waardevolle toevoeging.

Mijn kinderen gingen naar de gastouder , en ik ben zelf ook gastouder geweest. Het werk van de bemiddelingsmedewerker, die destijds bij mij langskwam sprak mij altijd erg aan.

Mijn ervaring in het onderwijs en als gastouder kan ik toepassen in het werk dat ik mag doen voor christelijk gastouderbureau De Herberg Groningen. Ik geniet van de contacten met de mensen. Met veel plezier ondersteun ik de gastouders bij praktische en administratieve zaken. Het is fijn als er een match is tussen vraagouder en gastouder en er met de opvang gestart kan worden. 
Rosalie Jansen
Rosalie Jansen


Lees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Het vinden van een christelijk gastouderbureau in de regio Appingedam is een belangrijke beslissing. De juiste gastouderopvang zorgt ervoor dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen en plezier kan maken. Ben je op zoek naar een geschikte gastouder? CGOB De Herberg heeft een groot netwerk voor christelijke gastouderopvang in Appingedam en omgeving. Hierdoor vinden wij altijd een gastouder die past bij jouw wensen.

 

Ondersteuning voor christelijke gastouders en vraagouders

Heb je zelf al een christelijke gastouder in Appingedam gevonden? Ook dan helpen wij je graag verder. Als erkend gastouderbureau bemiddelen en begeleiden wij zowel vraagouders als gastouders. Denk hierbij aan evaluaties, thema-avonden, EHBO-herhalingslessen en administratieve hulp.

 

Pedagogische visie van ons christelijk gastouderbureau in de regio Appingedam

De ontwikkeling en opvoeding van het kind staat in onze visie centraal. En dit zie je terug in alles wat we doen. Ook ons pedagogisch beleid sluit hierbij aan. Wij benaderen elk kind als een individu. Elk kind heeft talenten en elk kind heeft anderen nodig om zich te ontwikkelen. Onze christelijke gastouders in Appingedam en omgeving werken vanuit deze basisprincipes.

 

Christelijke gastouderopvang in Appingedam en omgeving

CGOB De Herberg werd in 2006 opgericht. Het is de eerste christelijke gastouderopvang organisatie van Nederland die in meerdere regio’s actief is. Hieronder vind je een overzicht van de regio’s:

- Amersfoort
- Apeldoorn
- Arnhem
- Assen & Zuid-Groningen
- Gelderse Vallei
- Groningen
- Kennemerland
- Noordoost-Veluwe
- Oost-Salland & Zuid-Drenthe
- Twente
- Utrecht-Woudenberg-Leusden
- Zuid-Friesland & Midden-Drenthe
- Zwolle

Wanneer je op zoek bent naar een gastouder in Appingedam kun je bij CGOB De Herberg Groningen terecht.

 

Vind uw christelijk gastouderbureau in de regio Nieuwegein!

Ben je geïnteresseerd in christelijke gastouderopvang in Appingedam? Meld je kind dan direct online aan. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar rosaliejansen@christelijkekinderopvang.nl of te bellen naar 06-28281124. Ons christelijk gastouderbureau in de buurt van Appingedam vertelt je graag meer over de mogelijkheden op het gebied van gastouderopvang.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.