Bel of mail mij terug!

Uw verzoek wordt gestuurd naar Christelijk Gastouderbureau Apeldoorn.

Christelijk gastouderbureau regio Apeldoorn

Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen een fijne opvang hebben. Zowel voor de kinderen, dat ze gezien worden, als voor de ouders. Je wilt natuurlijk graag zeker weten dat ze op een fijne plek zijn wanneer je zelf aan het werk bent.

Ik geniet van de contacten met ouders en gastouders. Vooral ook als ik ze aan elkaar kan koppelen en er een match is. Maar ook in het vervolgtraject als ik merk dat de dienstverlening gewaardeerd wordt en de kwaliteit die ik daarin probeer te bieden herkend wordt.

Voordat ik bij De Herberg ging werken, heb ik de opleidingen Onderwijsassistent, Pabo en Toegepaste Psychologie gedaan. Ook heb ik als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt en als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik werk nu sinds maart 2015 voor De Herberg


 
Tiekje Mudde
Tiekje MuddeLees meer
 Pedagogische kwaliteit

Elke regionale vestiging van ons gastouderbureau heeft een pedagogisch opgeleide professional die de bemiddeling en begeleiding van gastouders verzorgt. Door hun lokale en regionale aanwezigheid begrijpen ze de verschillende behoeften die er kunnen leven. Zowel van henzelf als van de gastouders vragen wij dat ze christen zijn.

 Professioneel kleinschalig

Christelijke kinderopvang De Herberg is ooit begonnen vanuit een persoonlijke wens voor kleinschalige, christelijke kinderopvang in de buurt. Gastouderopvang biedt daarvoor veel mogelijkheden. Sindsdien is De Herberg snel gegroeid. De ervaring die we sinds 2006 opdoen, maakt ons een professionele organisatie met kleinschalige kinderopvang.

Op zoek naar een christelijke gastouder in de regio Apeldoorn>/strong>? CGOB De Herberg verzorgt christelijke gastouderopvang rondom Apeldoorn. Jij kan jouw baan of andere activiteiten weer oppakken en jouw kind leert omgaan met andere kinderen. Dat is een win-win-situatie, toch? Schrijf je direct in!

 

Een christelijke levensvisie

Bij CGOB De Herberg vinden wij in God de inspiratie om gastouderpvang te bieden van hoge kwaliteit. Onze gastouders dragen daarom allemaal een christelijke identiteit uit. Zo voorzien wij in de behoefte om geloof en gastouderopvang met elkaar te verenigen. Ben je zelf niet gelovig? Ook niet-christelijke ouders maken graag gebruik van onze diensten. Zij willen hun kinderen toch iets meegeven van het geloof. Zo leert hun kind met andere overtuigingen en culturen omgaan. Hier draagt ons christelijk gastouderbureau in de regio Apeldoorn natuurlijk graag aan bij.

 

Vier basisprincipes

Binnen ons christelijk gastouderbureau in de regio Apeldoorn werken wij volgens vier grondprincipes. Allereerst is elk kind uniek. Ieder kind is waardevol. Heeft eigen talenten. En misschien nog wel het belangrijkste: hij of zij heeft anderen nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Onze christelijke gastouders in Apeldoorn houden hier continu rekening mee. Door een vertrouwde omgeving te creƫren voor jouw kind, kan hij of zij opgroeien tot een zelfstandig en evenwichtig persoon.

 

Een gastouder via CGOB De Herberg

s God de hoeksteen van jouw huishouden? Dan wil je natuurlijk graag dat de gastouderopvang in Apeldoorn van jouw kind dit in ere houdt. Daarom hebben wij CGOB De Herberg opgericht. Het eerste bureau in Nederland dat geloof en het gastouderschap met elkaar combineren. Binnen ons christelijk gastouderbureau in de regio Apeldoorn werken wij alleen met professionals. Ook houden wij onze groepen klein. Daarnaast zijn wij ook actief op zoek naar nieuwe christelijke gastouders in Apeldoorn. Lijkt dit jou wat? Vul dan direct ons inschrijfformulier voor gastouders in!

 

Vind nu een christelijk gastouderbureau in Apeldoorn

Neemt het geloof een belangrijke plaats in binnen jouw opvoeding? Denk dan eens aan CGOB De Herberg in Apeldoorn! Wij vinden een christelijke gastouder in Apeldoorn die bij je past. Vul vandaag nog ons inschrijfformulier in. Heb je een vraag? Dan kun je altijd een bel- of mail-mij-terug verzoek achterlaten. Of bel direct naar 026 - 321 3644. Ons christelijk gastouderbureau in de regio Apeldoorn helpt je graag verder.

Bel of mail voor meer informatie
of als je een afspraak wilt maken.